Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 863
  • 749
  •   1
Отговори
# 75

Оцветяващите маски на престиж са страхотни,но не са за две отмивания .
благодаря,а след колко време падат?може ли линк съм тези маски : )

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 22:14 от bubanka

# 76
  • Някъде там
Това е тонера на престиж https://vanesa-shop.com/%D0%BC%D0%B0%D0%B3%D0%B0%D0%B7%D0%B8%D0% … 9644-power-lilac/

От скука си намазах корените с тази боя.

Направо черно изглежда в корените намазано.Ще видя като отмия.
Дано ми е ок за израсналите корени .
Дали еима голяма разлика ?
Знаете правя корени с 5.1 мажирел.
Прилагам снимка където се виждат много добре корените ми.
Без светкавица на дневна светлина .

# 77
  • Street of Dreams
Лилав цвят преди време постигнах трайно с Elumen. Имаше и пурпурен вариант.

# 78
  • Някъде там
Корените ми станаха добре.Поне според мен.
Остана ми половината боя за след месец .

# 79
Момичета, вчера се боядисах с Oway, цвят 5.1 с най-ниския оксидант, обещах да кача снимки Simple Smile
Стана доста по-тъмно отколкото очаквах, предвид че цвета се води Light Ash Brown Rolling Eyes то си стана баш черно на светлите ми дължини... ще видим как ще се отмие де. (дясната снимка е преди боята)

Според мен си отговаря цвета на 5-ца.

# 80
PeachHoney благодаря за снимката.
Днес трябва да отида да взема боята и аз и довечера ще се боядисам.
Ще кача снимка след резултата ,но и при мен ще стане много тъмна като гледам.

# 81
Много лъскава и хубава коса, на мен светлия цвят ми харесва много повече.
Подстригах се, но е е нищо различно, просто леки етажи са добавени,доволна съм общо взето.

# 82
  • София
Малеее писах, писах и всичко затворих. Triumph

Боядисах се с това

Покри на петна, но тя така си ми беше. Поне не е така портокалово оранжево жълто както беше. Малко като на кичури стои. И да ви кажа спирам с всякакви глупости, просто аз обожавам здрава, лъскава коса, всичко друго и да е в перфектния цвят, просто не е моето. Спирам да се връзвам на някакви клишета за тъмния цвят и да крия несъществуващите ми бръчки, в крайна сметка не съм престарила свят. Гледам се с по тъмна коса и все едно ми озарява лицето, изпъква някак.
Ще търся фризьор да ми отреже едни 3-4 см че има нужда и си продължавам със старите цветове. Евентуално съм намислила от другия месец да ходя тука при едни мацки, квартални фризьорки, но поне цената е приемлива, няма да мажа и вмирисвам целия апартамент и все пак си е професионална боя.

П. С. Снимката е стара.

# 83
Елена, аз откога ти повтарям, че с тъмна коса си най-хубава, лицето ти изглежда свежо и чертите ти изпъкват? Радвам се, че и ти стигна до този извод. Наистина рядко виждам толкова добър контраст в цвета на кожата, косата и очите. Отделно имаш късмет, че така всички цветове за дрехи и грим ще ти паснат.

# 84
Супер ти е Елена. Ти къде видя бръчки? Аз отвикнах от моя собствен тъмен цвят и изпадам в депресия като се потъмня. Не заради бръчки, които при мен не са въображаеми (имам си явни гневни бръчки), просто не мога да се гледам с тъмна коса.

# 85
еЛЕНА, много си добре.

# 86
Аз взех една 6.31, ще мажа тея дни, пък да видим.

# 87
Лили, може да пробвате шампоана на Лакме, за коси боядисани в лилави тонове и маската към него задължително.
Страхотни са и със сигурност ще придадат лилаво  на косата ви. С шампоана може да стоите няколко  минути в банята, а маската може да я подържите 30-40 мин.
    https://www.zlatnaribka.com/otsvetyavashta-maska-za-kosi-v-lilav … tra-violet-250-ml[/list]

https://www.zlatnaribka.com/otsvetyavashti-i-tonirashti/otsvetya … tra-violet-300-ml[/list]

# 88
      Боядисах се днес с 5.1 Oway 6% оксидант.
      Хареса ми боята,не мирише и не ми изсуши косата.
      На изкуствена светлина е доста тъмна,утре ще снимам на дневна светлина и ще кача снимка.
      Хем и ще я поизправя.

# 89
      За лилави и розови нюанси: на моята оранжева коса докарам розов нюанс, че да стане розово злато с тонера на Престиж. Слагам всеки път, даже напоследък излизам от банята след шампоана, като стане влажна слагам от тонера плюс маска за коса и стоя така. Но до две къпания пада, ако не слагам всеки път. Щерка ми пък на тъмно русата и естествена коса сложи син тонер от същата марка, и вече почти месец и стои на косата.

Общи условия

Активация на акаунт