Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 967
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Някъде там
Голяма сладурана е  съседското момиченце.
Страхотно синьо в косичките има.
Това е ,когато си рус имаш много повече възможности за промяна .
И сега с тези оцветяващи тонери,шампоани може и безвредно да си поиграеш с цветовете.
Тъмната коса за да я промениш трябва да се обезцвети което в повечето случаи я уврежда .
Аз мечтая за нещо такова ,но само си мечтая.

# 301
Много хубав цвят. Но и много специфичен-за тъмни коси много трудно ще се постигне и още по-трудно поддържа. Аз спирам с боите. И почвам да се клепам за растеж. Да видим докога. Искам си предишния блясък и мекота.

# 302
Голяма сладурана е  съседското момиченце.
Страхотно синьо в косичките има.
Това е ,когато си рус имаш много повече възможности за промяна .
И сега с тези оцветяващи тонери,шампоани може и безвредно да си поиграеш с цветовете.
Тъмната коса за да я промениш трябва да се обезцвети което в повечето случаи я уврежда .
Аз мечтая за нещо такова ,но само си мечтая.

Една идея по-тъмно ми се получи с 6.82 на Syoss. Но на мен основата ми е светла, знаете.
Мис, имаш ли план на действие? Аз също не знам къде отиде блясъка при мен.

# 303
Хелия, нямам. Не съм на ти с постигнето на блясък- мисля, че трябва да се завърна към естетвения си цвят, да подбера правилната козметика. Поръчалап съм арганово и бадемово масло. Подозирам, че нещата ще се променят ако се върна към тъмния цвят, косата с него косата има много повече блясък, в това съм се убедила неведнъж. При червеното не е така. Въпреки, че на слънце косата ми има много блясък, не е така, много е суха. Но искам малко да спра с боите. Поръмала съм и някои нови продукти, чакам ги да дойдат, ще видим.

# 304
Тези съм заредила за проба.

# 305
http://chari.bg/index.php?route=product/product&product_id=1268

Ползвали ли сте тази боя? Чух добри отзиви за нея

# 306
Да,Елеа 5.57. Доскоро се боядисвах с 3Deluxe, Compagnia del colore и 2 пъти съм взимала Мажирел. Вече не знам какво да взема, всъщност отдавна се каня на Матрикс, харесах доста цветове от каталога им.
Тази елеа сега като погледнах и на кутията не прилича на петица, а на 7ца макс. Какво искаш като резултат в момента? От моя опит Матрикс не са кой знае колко трайни цветове, сега лилавото беше с тях, а към третото измиване само аз си го виждах май. Иначе каталогът им е хубав, май имат добро покритие на бели коси, но ми се струва, че няма да избягаш от отмития ефект с тях. Кажи за какво се бориш като цвят, дори и от техния каталог, покажи какво искаш?

А на матрикс пробвалили ли сте "bonding" серията? Мисля да я поръчам.

Не знам защо не се е получило с кокосовото масло, да не си я премила след това? Какво си взела, че е толкова ароматно, я снимай? Студено пресованото не мирише чак брутално, аз понякога си го слагам и в кафето(не питайте), съвсем лек е вкусът, но аз и обичам кокос, знам ли..

# 307
Аз без кокосово масло не оставам - в кафето, на косата, по тялото, все му намирам приложение. Моето няма силен аромат, съвсем обикновено е, по памет май е Драгон или нещо такова.
За Матрикс, много съм доволна от хидратиращата серия - шампоан и балсам. Имам и едно масло за контрол на косата, действително приглажда и всяко косъмче си е на мястото. Отнема от обема, точно каквото аз търся.
Боята обаче ме разочарова. Взех си 6.11 и не ми покри голяма част от белите коси. За следващото боядисване, ще смеся с чиста шестица, да видим какво ще стане тогава.

# 308
Тери, матрикс имат бои специално за бели коси(и задълже с 6%), тези, които не са от серията май не вършат работа.
Лятото кокосовото масло и на мен ми е първи приятел, коса, кожа, кафе, сладкиши..

# 309
  • София
Рая, не съм я чувала дори тази боя.

Мис, няма ли да те дразни като расте червеното и имаш тъмен корен? За да останеш само по твоята си коса ще ти трябват години? Или ще се боядисаш в цвят близък до твоя естествен?

# 310
  • Street of Dreams
Това с кафето и аз съм го пробвала, само че с кокосово мляко. И аз не искам да ме питат Joy

Имам чувството, че косата ми изпада в някакво странно състояние и не се подава на никакво влияние. Бях писала тук преди години, как при рутинно боядисване, само че в цикъл, боята се отми сякаш беше балсам - до последната капка, нямах ни най-малка пигментация. Бях изумена. Но си мислех, че обезцветяването няма начин да не стане, все пак ми изгори пръста, където попадна капчица.

И за маслото се изненадах, защото косата ми иначе е склонна към омазняване. Не съм я премила - ходратиращ шампоан сложих. Ето това масло използвах :

# 311
  • Някъде там
За боите на Фарком нямам лични наблюдения,но съм чувала,че са добри.
Матрикс е доста силна боя с хубави цветове.

# 312
Здравейте, момичета. Много моля за помощ! Искам да поръчам от златна рибка боя Compagnia del colore, цвят 8.11, light mat blond.
https://www.zlatnaribka.com/compagnia-del-colore/boya-za-kosa-cd … del-colore-100-ml
Малко се обърках обаче, защото така се води цвета в каталога, а в падащото меню на бг е друго: интензивно пепелно рус. Питах златна рибка и ми отговориха, че цветът бил интензивно пелелен, а не мат. На мен обаче ми остава съмнение, защото поне на моя монитор го виждам с лек зелен оттенък, т.е. по-скоро мат. Някоя от вас да е ползвала този номер? Пепел ли е според вас или мат? Мерси

Последна редакция: пн, 27 апр 2020, 11:21 от Aurora.Borealis

# 313
Искрице,най-вероято ще мажа по-тъмна боя. Не знам, ще го мисля.

# 314
А на матрикс пробвалили ли сте "bonding" серията? Мисля да я поръчам.
Аз я имам, но съм я ползвала 2-3 пъти само и не мога да кажа доколко генерално е възстановила косата ми, но много я харесвам като ефект след измиването - мека и блестяща коса. Оставям и балсама 3-5 мин върху предбалсама.

Общи условия

Активация на акаунт