Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 965
  • 749
  •   1
Отговори
# 330
Е, много телеграфно де, сподели резултата 😁

# 331
  • Street of Dreams
Е, много телеграфно де, сподели резултата 😁

🙈🙈🙈

Ами... Петната са неизбежни с този корен - започнах по-надолу, но стана по-малко зле, отколкото очаквах. Ще пробвам да направя снимка, но е мрачно и засега нищо не става. Надявам се с боята всичко да се изравни. Утре ако имам време ще боядосам, дано не стане отново черно! Поражения засега няма големи, освен лека сухота, но доколкото помня те идват с времето. Сега се чудя каква козметика да взема за изрусена коса. Не че е руса, дръпна два тона. Отпред  край лицето е по-тъмна, защото там много внимавах.

# 332
За съживяване на коса след изрусяване аз ползвам Chi Simple Smile Моята коса и грам не е суха или изгоряла. След балеажа, за който знаете, два месеца по-късно правих най- отгоре бейби кичури  и си ми е добре косата.

# 333
  • Street of Dreams
За съживяване на коса след изрусяване аз ползвам Chi Simple Smile Моята коса и грам не е суха или изгоряла. След балеажа, за който знаете, два месеца по-късно правих най- отгоре бейби кичури  и си ми е добре косата.

Супер, кой на Чи? Аз изрових от шкафа Маракеш за боядисана коса и ми идва като ударна доза хидратация, разплита на мига и става лигава. Отгоре пръска зеления чай на Афоджи, но не мисля, че е удачно след хидратация. Експертите да кажат.

# 334
Новата серия на Пантен в ДМ е уникална, пробвах шампоана, балсама и крема без отмиване, много приятно усещане, мекота, блясък. Само спрея не взех, не разбрах за какво е

# 335
  • Deutschland
Коя е новата серия на Пантен?

# 336
# 337

Заинтригувах се, последно пробвах преди година мицеларната им серия шампоан и балсам и ме разочароваха. Уж дълбоко почистване, а изкарах най-много 48 часа. На финала и скалпа ми беше раздразнен.

# 338
На нас ни  действат много добре техните продукти, и трите вкъщи ги харесваме. Различно е

# 339
Супер, кой на Чи? Аз изрових от шкафа Маракеш за боядисана коса и ми идва като ударна доза хидратация, разплита на мига и става лигава. Отгоре пръска зеления чай на Афоджи, но не мисля, че е удачно след хидратация. Експертите да кажат.
Които набарам на промоция Grinning Аз съм доволна от всичко на Чи Simple Smile

# 340
аз съм доволна от сериата на Чи с кератин  Simple Smile, не че някой ме е питал де Joy

# 341
А откъде поръчвате Чи?

# 342
Арлен, Златна рибка.
Аз също съм доволна от Чи. Към млмента ползвам Кератин, но преди съм ползвала и други продукти. Не знам защо е толкова подминавана марка.

# 343
  • София
А откъде поръчвате Чи?

И аз от рибката, Арлен или Коса по принцип поръчвам каквото и да е.

# 344
Привет, момичета! Случайно открих темата ви и реших да се присъединя Simple Smile
В отговор на въпроса за любимите продукти, такива са ми : термото Керастаз Генезис, ш и м Ланза кератин хийлинг ойл. Като цяло обаче обичам да ги разменям и експериментира Simple Smile
За любима прическа не мога да кажа точно. Искам косата ми отново да стане дълга и може би да направя леки етажи Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт