Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
чудесно, Неви, работят ли вече фризьорите и повишили ли са се цените при вас?
Работят всички вече. При тази фризьорка за първи път правя балеаж. Само балеаж и мат, без сешоар и подстригване струва 80 лв. Старата фризьорка ми взимаше около 60 лв като боядисваше и корен с боя и отделно балеж. Но тази ми допада повече. И двете са в квартални салончета.

# 466
  • Някъде там
чудесно, Неви, работят ли вече фризьорите и повишили ли са се цените при вас?
Работят всички вече. При тази фризьорка за първи път правя балеаж. Само балеаж и мат, без сешоар и подстригване струва 80 лв. Старата фризьорка ми взимаше около 60 лв като боядисваше и корен с боя и отделно балеж. Но тази ми допада повече. И двете са в квартални салончета.
Понякога точно сред тези фризьоки се откриват много добри от по прехвалените в малките градове .
Имах такава в квартала, но излезе по майчинство и сега записването е трудно и това ме отказа .Другата в квартала претупва нещата .
Мис , защо не си вземеш профи боя ?
https://www.arlen.bg/product/12218/profesionalna-bezamonyachna-b … color-100-ml.html
Имат богат избор на цветове
Примерно 4.05CL млечен шоколад или 4.5 махогонов кестен
5.66 , 5.46 все хубави цветове в твоята гама .
Боята е щадяща към скалпа , без неприятен аромат .
Мисля ,че няма да сгрешиш с нея .Много по добра от Кастинг .

# 467
  • София
Неви, чудно е станало. Цената ми се вижда доста солена, при нас е много по евтино, ако няма обезцветяване, а просто боядисване.

Мис, очаквах с дойдеш до този момент. Още като каза, че ще се отказваш от червеното те питах. Аз съм виждала страхотни червени коси с блясък, така че не съм убедена, че липсата на блясък е от цвета. Според мен просто помисли как се харесваш ти, блясъка ще го постигнеш.

# 468
Това е добра цена за балеаж. На мен в салон в краен квартал ми говореха за 160-170 лв. Как да не се откажа?

# 469
Аз наистина идея си нямах как вървят цените. Игра си точно 3 часа. Беше с техниката еър тъч. Елена, къде при вас, аз съм в Младост.

# 470
  • София
Може би аз подведох, не съм си правила балеаж, но за цялостно боядисване е към 25лв.

# 471
Много е готино Неви. Миряса ли вече? 😁 който е бил със светла коса веднъж, рано или късно пак се връща към нея.

# 472
Много е готино Неви. Миряса ли вече? 😁 който е бил със светла коса веднъж, рано или късно пак се връща към нея.
Определено не мирясах Simple Smile Искам още след месец-два.

# 473
И аз съм за фризьор, но чакам колкото се може по-дълго, че ми е суха доста косата.

# 474
  • Някъде там
Лека промяна от мен

# 475
Искрице, светличка е, харесва ми, добре е станало. Ще поръчам от препоръчана боя най-вероятно, само не знам какъв окислител. А, и също така ще помоля някой да ми обясни технологията на боядисване само на корени, че досега не съм го правила. Благодаря!

# 476
  • София
Аз не съм сигурна, но моя начин е следния. Мажа си хубаво корен, като разделям кичур по кичур. Така стоя 20-25 мин, последните 5-10 добавам към боята маска или някакво олио и разнасям за 5 мин по дължините. Предполагам, че може и без тази част, но ми харесва лекото освежаване.

Искрице, много свежо. Как се нави фризьорката?

Аз ходих, боядиса ме с чиста шестица. Запазих си час след месец за кичури.

Тук може би най реално е излязъл цвета.

# 477
  • Street of Dreams
Аз я правя с четка за боядисване, гребен и купичка за боята. Разделям косата на сектори и прехвърлям. Започвам от пътя и приключвам на тила. Накрая масажирам леко в корените с ръкавиците.

# 478
Аз по-скоро питам за обливката,която все пак накрая се нанася по дължините. Не разбрах как точно става това. Идеята е да се щадят дължините,но поне малко да се осмежат. Някъде го бях чела,но нямам спомени.

# 479
Момичета аз залитам по тъмното.
Много ми харесва цвета на тези момичета,според вас чиста 4ка ли е или с някакъв отенък?
В ляво е по-пепеляв,аз немога да постигна такъв, така че и в дясно ме устройва цвета.
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт