Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Аз наистина идея си нямах как вървят цените. Игра си точно 3 часа. Беше с техниката еър тъч. Елена, къде при вас, аз съм в Младост.
Младост в София?
Аз по-скоро питам за обливката,която все пак накрая се нанася по дължините. Не разбрах как точно става това. Идеята е да се щадят дължините,но поне малко да се осмежат. Някъде го бях чела,но нямам спомени.
Аз оставям съвсем малко боя след като съм боядисала корените.Боята разреждам с вода да стане по-рядка от бозата.20-25 мим. след боядисване с разредената боя си обливам дължините.Взимам с шеша и слагам в средата(между пластове).Гледам и връхчетата да са мокри.Разнасям(размачквам) с ръце ,прибитам косата и стоя още 10-на мин.

# 481
  • Перник
Мис, пробвай повече да подхранваш косата. От профи продуктите аз ползвам маската на Епруваж, 3-минутния реконструктор на Афоджий, хидратиращ балсам на Медисютикълс, а от масовите ей този балсам/маска на Пантен (много съм доволна от него). Редувам продуктите хидратация и протеин и рядко ми се случва косата ми да е суха, а съм червена вече от 3 години. Косата ми е много сходна с твоята.

# 482
Да, Младост, София.

# 483
  • Някъде там
Момичета аз залитам по тъмното.
Много ми харесва цвета на тези момичета,според вас чиста 4ка ли е или с някакъв отенък?
В ляво е по-пепеляв,аз немога да постигна такъв, така че и в дясно ме устройва цвета.
Скрит текст:
Скрит текст:
С лек червен отенък ми се вижда.
Аз тъкмо съм с по светла коса и сега искам така

# 484
Ох, Искрице, твоите желания се сменят за едно денонощие, хаха, познато.

# 485
Харесва ми цвета който искаш.
И честно казано мое мнение, че ще ти ходи повече.
Ако сложа 4-ка без амоняк на Оуей предполагам пак ще се отмие като 5-цата (в случай че не се харесам нали така?)

# 486
Харесва ми цвета който искаш.
И честно казано мое мнение, че ще ти ходи повече.
Ако сложа 4-ка без амоняк на Оуей предполагам пак ще се отмие като 5-цата (в случай че не се харесам нали така?)

Аз бих те посъветвала да не слагаш 4ка ами да наслагваш 5ца. Аз като се боядисах стана супер тъмно и вече месец след боядисването започна да ми прозира златното по крайчетата (което не искам) и снощи направих обливка с малко боя, оксидант и два оцветяващи балсама (за отенък) и цвета стана много добре. Ако сложиш 4ка сигурно пак ще се отмие, но по-трудно защото е много тъмно.

# 487
  • София
Може ли на лични да ми пратиш контакта на фризьорката?

# 488
Х.Т, наслагвай 4-ка или направо удари 3-ка. Аз от 5-ца слязох на 4-ка, боядисах се 2 пъти с нея и този месец реших да пробвам 3-ката. Вече май ще си продължа с нея.

# 489
С 5ца не ми се получава,постоянно се отмива .За 3-ка ме е страх,доста е тъмна ,бях черна,нямаше махане.
Ще пробвам с 4-ка ,но безамонячните бои се отмиват по-бързо от амонячните или съм в грешка?

# 490
Между 3 ка и 4 ка няма кой знае каква разлика. 3ка харесвам повече.

# 491
Пробвай с амонячна 3-ка.

# 492
Искрице, защо не изкачаш есента. Много е тъмно това което искаш, а лятото като започне да избелява ще стои или на кичури или на петна.
Моя опит до сега с тъмните бои е точно такъв и боядисвах на 2 седмици лятото.

# 493
Искрица, аз също бих те посъветвала да изчакаш.Злодеида е права, няма и да задържи цвета лятото.
Х.Т. тройка си е много тъмно, естествения ми цвят в корена е толкова, на снимките се вижда. Плюс това всеки цвят, който купуваме(имам предвид боя) и е със студен отенък изглежда с тон по-тъмен.
Аз останах само по оксидант,
Скрит текст:

отмиха се всички бои и корен/краища са с покъртителна разлика. И се чудя какво да ги правя,за да ги изравня. Да потъмня ли, да изсветля ли, нямам идея, не знам какво искам . Oтворена съм за идеи, но не ми се ще да слагам боя в корена, а не мога да си представя как ще изравня иначе.

Последна редакция: ср, 27 май 2020, 14:39 от Хибискус

# 494
  • Street of Dreams
Идва вечният въпрос за какво го прави този балеаж, като ще го изравняваш? 😆
Сериозно, на мен ми се вижда много добре, можеш да сложиш някаква по-светла боя само за блясък и матиране.

Аз.... Пак станах черна, както си и помислих. Жалко за изсветляването, доста беше дръпнала. Ако падне сама боята, ще се опитам да я държа само 5 мин по дължините при следващи боядисвания. Но засега - две седмици не е мръднала - черна. 🤷‍♂️

Общи условия

Активация на акаунт