Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 916
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
На мен ми харесва как прелива плавно от по-тъмно, към доста по-светлите крайща. Защо ти е да я уеднаквяваш? Мое мнение Simple Smile

# 496
Да ви се "похваля" след като се боядисах със 7.00+7.17 на лакме, корените станаха една идея по-светли от останалата коса...😃
Мисля да наклепам само в корена тонер (30 или 31) на леганца, колкото да замаскирам разликата, ще видя какво ще се получи...
Бюти неволи, какво да се прави...

# 497
Благодаря ви момичета.
Днес ще направя едно матиране с амонячна боя,че само такава имам под ръка ниво 5.
А като дойде време за боядисване ще видя какво ще слагам тогава.Но засега съм наумила 4ка.

# 498
Защото в краищата е оранжева, не знам защо не личи толкова на снимките. Ще хвана да я тонирам само в дължините, да..
Винаги, неизбежно изниква въпросът "а що ти беше тоя балеаж", задавам си го често...

# 499
Аз и без балеаж съм така 😃 Но пък изпитвам голям страх да правя смески, обливки, тонери и т.н. Клепам директно боята по цялата дължина, само корен не става при мен. Голяма е разликата. Сега обмислям да тествам anti yellow продукт и тук вече ще се престраша.
Имам въпрос за шампоаните Здраве актив. Нямам проблемен скалп и ако използвам такъв тип продукти (Здраве,Милва примерно) има ли вероятност да го "изнежа" ?

# 500
Аз и без балеаж съм така 😃 Но пък изпитвам голям страх да правя смески, обливки, тонери и т.н. Клепам директно боята по цялата дължина, само корен не става при мен. Голяма е разликата. Сега обмислям да тествам anti yellow продукт и тук вече ще се престраша.
Имам въпрос за шампоаните Здраве актив. Нямам проблемен скалп и ако използвам такъв тип продукти (Здраве,Милва примерно) има ли вероятност да го "изнежа" ?
Аз тествах no brass шампоан и маска на Матрикс, ефект нулев...

# 501

Може ли и на мен да споделиш салона и фризьора на лично съобщение!? Blush
Благодаря!

# 502
Здравейте. Косата ми е тъмно кестенява, реших да си направя омбре и си взех блондор, стана рижава. Харесва ми как се получи, ама искам да повторя отново, дали ще стане русо или стане още по рижаво. Благодаря.

# 503
Не се прави сама. Ако искаш да убиеш рижавото си вземи сив балсам оцветител.

# 504

Може ли и на мен да споделиш салона и фризьора на лично съобщение!? Blush
Благодаря!

И на мен, моля

# 505
Пак съм аз,вече розовееща Grinning Има малък напредък. Да питам чували ли сте за махане на цвят със зехтин? Четох,че си мажеш цялата коса само със зехтин,изсушаваш я със сешуар и миеш. Пробвали ли сте ?

# 506
Офффф. Познайте кой си разглеждаше стари снимки с тъмна коса....

# 507
Здравейте, приготвила съм се за боядисване. Този път си взех и ампула за коса:
https://www.zlatnaribka.com/terapiya-za-kosa/%D0%B0%D0%BC%D0%BF% … o-di-bamboo-13-ml

Преди няколко страници прочетох мнение от съфорумка, че си добавя ампулата към боята и обмислям да направя същото. Първо да намажа корени и накрая да смеся ампулата с боята и да разнеса по дължините.
Добра идея ли е, нали няма да попречи да 'хване' цвета. Аз няма да правя нещо различно от сегашния цвят, само освежаване.
Този път взех:
https://www.zlatnaribka.com/boya-za-kosa/trayna-boya-za-kosa-joc … ring-cream-100-ml
в цвят: 9.31 - много светлорусо бежово.
Скрит текст:
От предното боядисване сама, забелязах че вътрешните слоеве на косата са с една идея по-тъмен корен, защото явно не съм нанесла достатъчно боя. Сега си разбрах грешката, аз си пазех повечето боя за дължините, а то трябва обратното - да намажа хубаво корените. 😁 За това сега ще хвана мама да помага 😁

# 508
Ампулата на Алфапарф е за скалпа,не за дължините.За боядисване си вземи ампула на Лалга

# 509
Нещо ми е странно с този нюанс на косата. Не мога да се възприема. Дали защото е студено все още или трябва още една идея да я изсветля като поотрасне.

Последна редакция: чт, 28 май 2020, 08:37 от неви86

Общи условия

Активация на акаунт