Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 898
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
От златна рибка на лакме.

# 556
Какво е предимството не безсулфатните шампоани? За Елсев за боядисана коса по-точно пак да питам кой да си взема

# 557
Какво е предимството не безсулфатните шампоани? За Елсев за боядисана коса по-точно пак да питам кой да си взема
Рая, аз съм доволна от сулфатната серия, които са отделно шампоан, балсам и т.н. Безсулфатният 3 в 1 не го харесах. Отива голямо голямо количество, може би опаковката ми стигна за 6-7 измивания. И като ефект не е същия, чувството за неизмита добре коса ме дразнеше много. Ако трябваше да използвам такъв продукт, щях да си мия косата всеки ден.

# 558
Ето как се получава с пресата за къдрици на Бейбилис. Моля абстрахирайте се от физиономията ми Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 май 2020, 18:39 от неви86

# 559
  • София
Хм, че то никакви къдрици няма май? Ти доволна ли си, че съм изпуснала.

За шампоаните съм пас, не съм запозната.

Сухичка ми е косата в последно време и се чудя дали няма да си сложа таралеж в гащите с тия кичури дето планувам в края на месеца.

# 560
Да доложа - на първо четене съм доволна от боята на Екзиколор. Не ме пресуши, покри добре белите коси. За боя с малко количество амоняк (както я презентират) бая си мирише. Опаковката е 100 мл. , стигна ми доволно. Обаче стана доста тъмна за седмица с 9% оксидант... Ама пък е лилава - чисто лилаво, без червен подтон. Ще я видя утре на светло и ще опитам да се фотна и да покажа преди и след. И най-вече ме вълнува как ще се отмие и ще ми светнат ли белите коси.

# 561
  • Варна
Привет,
имам нужда от съвет, тъй като за първи път боядисвам коса:
1/ мога ли веднага след боядисването да сложа олио в краищата или не е препоръчително?
2/ след колко време мога да направя терапия, например с еластисайзер и той сваля ли боя?
Боядисах се с Лореал Екселенс и като че ли дойде една идея по-агресивна, косата ми се изсуши много.
Ще се насоча към продукти за боядисана коса и приемам всякакви препоръки.
Благодаря!

# 562
Ако под олио визираш кристали/финиш олио можеш да сложиш след боядисване без проблем. Еластисайзърът сваля от боята докато е прясна така че се въздържай поне 2 миенета след боядисване ( зависи в какъв цвят си се боядисала де )

# 563
  • Някъде там
Пийч,ти е дала съвет.
Хубаво е  че си се насочила към продукти за боядисана оса,те са балансирани .
В спомените ми излезе снимка от миналага година.
Прииска ми се пак да съм на ниво 5 ца
И сега... по къса и по светла

# 564
Искрице, аз не виждам особена разлика в цвета ти преди и сега. Освен краищата. Може и аз да не съм наблюдателна, но защо се боядисваш толкова често?

# 565
  • Някъде там
Искрице, аз не виждам особена разлика в цвета ти преди и сега. Освен краищата. Може и аз да не съм наблюдателна, но защо се боядисваш толкова често?
Не е толкова често Simple Smile
Корен веднъж месечно и обливка на дължини за да са по матирани .

# 566
  • Варна
Ако под олио визираш кристали/финиш олио можеш да сложиш след боядисване без проблем. Еластисайзърът сваля от боята докато е прясна така че се въздържай поне 2 миенета след боядисване ( зависи в какъв цвят си се боядисала де )
Благодаря! Чиста петица на Екселенс се боядисах ( води се естествено кестеняво), но се оказа по-тъмно. Аз бях светло кестенява. Краищата ми се изсушиха много и изглежда като метла. Значи да изчакам няколко миенета и тогава да третирам с Еластисайзера. Ще потърся маска за боядисана коса и май ще се наложи ножица за краищата.

# 567
  • Street of Dreams
Спокойно, Екселенс е може би най-нетрайната боя. Изчакай две измивания, като се погрижиш за виталността й. Малко се учудвам, че имаш щети, защото е щадяща.

# 568
  • Deutschland
Не само нетрайна е. Отмива се трудно и изсушава косата

# 569
Не само нетрайна е. Отмива се трудно и изсушава косата

Направо си е отвратителна.

Общи условия

Активация на акаунт