Модни тенденции в прическите. Тема 14

• 44 887
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
Хелия, как ми се ще да ти подхвана косата и да я видя каква е тая пущиния, дето я боядисваш със шестици и тя не потъмнява. Много ми е странно..
Искрица, преди година се подстригах точно по референция на втората снимка и ми беше много добре! Освен на тренировка де.. защото не можех да се връзвам.

# 601
Хелия, как ми се ще да ти подхвана косата и да я видя каква е тая пущиния, дето я боядисваш със шестици и тя не потъмнява. Много ми е странно..
Искрица, преди година се подстригах точно по референция на втората снимка и ми беше много добре! Освен на тренировка де.. защото не можех да се връзвам.
Нямам обяснение и аз. Вече си мисля, че просто пигментът не иска да проникне дълбоко в косъма.

# 602
За пореден път ще изкажа възхищението си от балсама с годжи бери на Кастинг. Откакто се боядисах с тази боя косата ми се промени много и стана много хубава, и то само от боята и този балсам. Цвета малко се потъмни и малко лилавее, но съм много доволна. Май ще махам червеното или ще потъмнявам постепенно до моя си цвят и ще продължавам само с тази боя на всеки 2 месеца за да мога да ползвам балсама в нея. Такъв резултат не постигам и с професионални маски, финиши и всичко дето слагам. Само с този балсам съм от две седмици-косата е перфектна, гладка, лъскава, мека, блясък, няма сухота.
Много съм доволна.

# 603
Аз поръчах боя за коса ниво 4.35 на Оуей.
Откога се каня да се направя с 4ка ,най-сетне се наканих.
Да видим резултата накрая да не бъде само плачевен.

# 604
  • BG-DE
Нямам обяснение и аз. Вече си мисля, че просто пигментът не иска да проникне дълбоко в косъма.
Предполагам, че заради високия процент оксидант се е получило по-светло, обикновено на 6-те се слага от 3% до 6% окислител, 9% действа доста изсветляващо, с каква цел е използван в случая, основата ли е била много тъмна?

# 605
С цел да отвори косъма е вдигнала оксито, на теория пак би трябвало да дръпне. Аз мисля, че ако се намажеш с 6% оксидант само преди нанасяне на боя(пак с 6%), за да отвори косъма и после нанесеш боята ще стане. Ама в домашни условия.. ми е малко рисково.

# 606
  • BG-DE
Тази процедура с оксиданта не се ли прави само при много упорити бели коси 🤔 а иначе за цвета определено процента има голямо значение, правила съм се с 7-ца и 6% и 9% разликата беше огромна като с по-високия процент беше и много по-жълта косата ми, което виждам и тук но е възможно и да е търсен ефект.

# 607
Ползва се и за упорита коса, не само за побеляла,а за процента оксидант съм на кантар, зависи от косата май..

# 608
По принцип ползвам 6%, но последните 3-4 пъти не ми покрива белите коси. Не са много, но са упорити.

# 609
  • BG-DE
А, 9-та покри ли ги? Аз в последно време доста побелях и се правя с 6% но установих, че освен процента оксидант има значение е боята, при мен боите на Лореал, и проф и масмаркет, ми се измиват от белите косми на второто миене 😖 в последните месеци се правя със средно русото на Diadem Scwarzkopf и държи буквално до следващото боядисване, обаче сега реших да просветля и поръчах Лонда 8.0 с 6% и пак съм в чуденка дали ще се покрият 🤔 ако при теб става с 9% ще взема да поръчам още един оксидант 🙂

# 610

Това какъв цвят е според вас? Според мен 7. нещо си, ама какво точно...

# 611
  • BG-DE
Трудно е да се определи, зависи от основата, но може да е 7.3 или 8.34 🤔

# 612
А какво значат и как се тълкуват цифрите след точката? .. Боса съм в тези неща..

# 613
  • Някъде там

Това какъв цвят е според вас? Според мен 7. нещо си, ама какво точно...
Според мен отива към 8 ца .

# 614
А какво значат и как се тълкуват цифрите след точката? .. Боса съм в тези неща..
То и аз толкова разбирам, ама май са нюансите- медно, пепелно и т. Н

Общи условия

Активация на акаунт