Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 431
  • 904
  •   1
Отговори
# 480
Когато не ги искаш, спонтанност няма.

# 481
  • София
Когато не искаш - не искаш.
Когато не търсиш - намираш.

Семпла разлика по ръба на наказателния кодекс Laughing

# 482
Моите наблюдения са, че последните 10 г. двадесет годишните жени не са онези привлекателни хубавици, които би следвало да бъдат предвид годините си, младостта си. Масово са с наднормено тегло. Другите са пък изкуствени кифли. Моите наборки преди 20 г. бяха по-хубави. Факт! За чар, сексапил, опит и подобни не говорим изобщо.

# 483
Да се сравнява 20г момиче с жена на 40 ..защо?
Всяка има чара си..
Едни мъже харесват наивността, други предизвикателството
От там и обратите във възрастта.

# 484
Много дълго време ти се насъбра да не искаш.

# 485
На 25 съм и най-голямата жена, с която съм бил е на 42. Лично за мен са важни 2 неща. Първо жената да е привлекателна и секси. Това, че харесвам милфчета не значи, че харесвам дебели лелки... трябва да се поддържа и второ, ако ще имаме връзка да мога да си говоря за всичко с нея и да я усещам енергийно като моя човек. Не искам да ме гледа... аз пари си имам и никога не съм разчитал на какичката, с която се виждам да ми плаща сметките. Може и само секс и чао и всеки да си гледа живота, а може и повече, но определно не става дума за деца и семейства това вече е друго нещо. Simple Smile))

# 486
Искаш да кажеш - най-дъртата. Винаги може повече Simple Smile
Аз наскоро си говорих с 45 год дама, която ми сподели следното - не че се хваля, но то си е за хвалене (няколкогодишна  връзка с 25 годишен младеж). Трябвашедаонемеяможеби.

# 487
Хах, да. При мен беше половин година и честно казано не виждам проблем и повече да е.

# 488
Онемей, онемей, хваща окото тази какичка Joy

Имала съм връзки и с по-големи и с по-малки мъже. За мен мъж на мойта възраст ми е тамън. Но нямам нищо против жените, които ходят по ярешко.

# 489
Може да си е връзка като всяка друга, да продължи с години с все възходите и кризите си, но здраво скрепена с любов и взаимни чувства. Проверено лично, точно за 25 - 42.

# 490
Аз не казвам, че не може, а че за съжаление възрастта не прощава и го удряме на хвалби с видимо по-млади мъже, като за всеки случай уточняваме и календарната възраст. Мъжете - наивно и по любов се радват на лелчета, извинете - мамчета.

# 491
  • София
Рискована е такава връзка за жената, освен ако не гледа на връзката като на забавление и евентуално да й е лесно да го прежали младежа, когато той реши да си тръгне. В един момент младите мъже  искат да имат деца и ако жената не иска или не може да роди дете точно от този мъж, той тръгва да си търси късмета с по-млади жени. Да не подценяваме и факта, че родата на мъжа започва да намила за внуци и за бъдещето му.  А ако тръгне все пак работата към съгласие за бременеене, не се знае как ще се развият нещата, а не всеки мъж ще издържи процедури по инвитро, донорски яйцеклетки или осиновяване. С две думи, драми колкото щеш дебнат зад ъгъла. Такива връзки рядко се получават в дългосрочен план.

# 492
По правило тези връзки се градят предимно върху обмяната на телесни течности, всичко е точно.

# 493
  • Варна
Enjoy life, попадал ли си на фригидна домакиня, фенка на сериали и розови романи? Има и такива. Дано да си откровен.

Последна редакция: пт, 02 юли 2021, 09:55 от Viviana91

# 494
  • София
БигСити, и докога така? Колко време, до кое събитие? Или промяна в плановете, или ново влюбване, или нещо друго?

Общи условия

Активация на акаунт