Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 437
  • 904
  •   1
Отговори
# 495
Лично аз докато все още минавам за 25 годишен няма да спра да си лягам с 45 годишни. Предимствата са много: солиден опит в леглото, темата за размножаването липсва, общуването е по-интересно, не си губим взаимно времето и т.н.

# 496
  • София
А по егене на колко си? Поне си откровен.

# 497
На 39 съм.

# 498
Аз определено не си падам по празните ходове. Подхождам към всяка връзка като към дългосрочна и се ангажирам емоционално. В този ред на мисли предпочитам мъже около моята възраст. Игрички от типа на размяна на телесни течности съм играла като по-млада и вече не са ми по вкуса. С 2 думи: Видя ли, че един мъж не е имал деца му слагам хикса, колкото и добре да изглежда.

# 499

Евала, кака! Аз пък затуй не се занимавам с момченца - не си личи особено разликата и не е интересно за народа.

# 500
Аз също никога не бих имала връзка с млад мъж. Имам си две момчета, достатъчни са ми. Един мъж освен да си разменяме телесни течности, трябва и да ме разбира. Биг найт, мислех, е си дърт, поне 55+

# 501
Enjoy life, попадал ли си на фригидна домакиня, фенка на сериали и розови романи? Има и такива.Дано да си откровен.

Аз не съм бил с много жени, които да са по-възрастни от мен. Последната годината така ми се случи. До преди това съм бил с такива на моята възраст г/д... и днес от скука попаднах тук да видя феномен ли съм или често си се случва. Иначе към въпроса ти ще съм откровен. Не съм, защото изначало такива жени не ме привличат, не вибрираме на едни честоти. Бил съм с нимфоманка и по-скоро бих предпочел такава, че и мен лятото ме удря една сексуална еуфория.

# 502
  • Sofia
Рискована е такава връзка за жената, освен ако не гледа на връзката като на забавление и евентуално да й е лесно да го прежали младежа, когато той реши да си тръгне. В един момент младите мъже  искат да имат деца и ако жената не иска или не може да роди дете точно от този мъж, той тръгва да си търси късмета с по-млади жени. Да не подценяваме и факта, че родата на мъжа започва да намила за внуци и за бъдещето му.  А ако тръгне все пак работата към съгласие за бременеене, не се знае как ще се развият нещата, а не всеки мъж ще издържи процедури по инвитро, донорски яйцеклетки или осиновяване. С две думи, драми колкото щеш дебнат зад ъгъла. Такива връзки рядко се получават в дългосрочен план.
Това, обаче, важи и за по-младите двойки, в които двамата партньори са горе-долу на една и съща възраст. В днешно време репродуктивните проблеми са доста по-разпространени, отколкото в миналото, а жените масово се решават на деца, чак като минат 30, ако не и 35-40.
Та, не съм сигурна, че изказаният от теб аргумент е с такава тежест и би опорочил бъдещето на двойката. По-скоро други са евентуалните подводни камъни.

Един мъж освен да си разменяме телесни течности, трябва и да ме разбира.
Мен най-добре ме разбират младите, не знам защо така. Ама с мъжете, 30+ / 40+, хич не мога да меля брашно. Добре че вече съм щастливо обвързана. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 503
То не пречи да се разбирате докато обменяте телесни течности.

# 504
То не пречи да се разбирате докато обменяте телесни течности.

Напълно подкрепям. Според проблемите, които те изтъкват идват от това, че те не са открити един с друг и не говорят, а не от възрастта.

# 505
  • София
Не, не говоря за млади двойки, а за точно този тип двойки, защото тук разликата въввъзрастта често означава, че самият млад мъж може към момента на връзката да е незрял, но с годините узрява, а като има едни десетина години разлика той като стане на трийсет и малко, тя ще е на четирсет и малко. А ако е по-голяма, тогава съвсем става потенциален проблем - докато той се сети, тя вече не може.

# 506
  • Sofia
Аз какво ти давам като аргументи, ти какво ми отговаряш...

# 507
От мъж, който иска деца, бягам като дявол от тамян, без значение възрастта.

# 508
  • София
Аргументите ти ги разбрах, но когато са набори или тя е по-млада, имат време и са на един акъл. А когато той е по-млад, по-бавно узрява за деца, а тя вече е презряла. И той като е млад, хич не иска да рискува, а тя лекичко започнва да натиска. След 30 той  вече започва да разсъждава по друг начин - като мъж, който прехвърля 30 и вече мисли като мъж, а не като млад, който иска по-лек живот. Както и да го гледам, не си е работа, с редки изключения.

# 509
  • Paris, France
Лично аз докато все още минавам за 25 годишен няма да спра да си лягам с 45 годишни. Предимствата са много: солиден опит в леглото, темата за размножаването липсва, общуването е по-интересно, не си губим взаимно времето и т.н.

Подчертаното не е вярно. Има 20 и 25 годишни с много повече сексуален опит от 45 и 50 годишни. Жените добиваме опит основно преди сериозната връзка и появата на детето. След детето просто нямаме време и сили. На 28г имах точно същия опит, който имам на 50г. Оттогава с други мъже опит нямам и няма как да придобия.

Мисля, че това, което привлича младите мъже в жена над 35-40г е липсата на натиск за бракове и деца.

Andariel, много млади мъже се женят за менопозални жени и им е пределно ясно, че деца с тях няма да имат. Може би точно това ги привлича на подсъзнателно ниво. Президентът Макрон се жени на 30г за 54 годишна майка на 3 деца. Родителите му и брат му и сестра му са лекари и едва ли не е бил наясно, че няма да има деца с нея. И въпреки това се жени за нея. Такива тук има хиляди. В днешно време не всеки мъж (или жена) иска дете.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 20:09 от Nevena Virolan

Общи условия

Активация на акаунт