Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 708
  • 904
  •   1
Отговори
# 165
Имаше една песен преди време по темата, част от текста беше  "дърта, дърта...... ама са озърта" Simple Smile
Та по наблюденията ми за такива връзки, мъжете търсещи лелички (да не използвам маминки) все са имали някакви отклонения.  Мои работници са се хвалили, един оправил тъща си, друг на 25 оправял 60 годишни рускини на пияна глава, трети спонсорираше една такава кака с 15 години по-голяма. Като го беше изгонила една нощ посред зима, беше спал в строителния обект. Още циркове мога да разправям, само не разбирам кое му е толкова възвишеното на такова нещо... То хубаво фантазии, ама мъж да тръгне да търси 15-20 години по-големи жени от него (да приемем все пак, че 10 години разлика не е толкова много), каквото има предвид автора, трябва нещо да не му е наред.
При толкова свеж материал наоколо да тръгнеш да се занимаваш със стари чанти.....  Не го разбирам това, явно съм изостанал от модата.

# 166
На дърт гъз - зелен бъз, също така 😀
Ок бе, ама колкото повече разправяш, че ти не го приемаш, толкова повече ти скачат с контрата - кой, аз ли съм лелка, бе. Без даже да е задължително да имаш предвид точно това Simple Smile

# 167
Скрит текст:
Не разбирам и приемам за себе си отношения само за секс, затова и разсъждавам по такъв начин. На мен не ми се получава, ако нямам чувства към мъжа. Бих търсила любов на каквато и възраст да съм. Което не значи, че бих се примирила с лошо отношение, защото не съм на 20 и имало и по-млади жени. Така, както аз съм щедра и грижовна към него, такъв трябва да бъде и мъжът към мен. Отрязвала съм използвачи.
Да, разбира се, че сексът е много важен в една връзка. Това никой не го е отричал.
Така вече звучи добре. Wink Hands Plus1

# 168
Мхм, тя и гъбената чорба не е гурме.
Някои цял живот на гъбена чорба карат, лошо няма, ама има и други по-сложни "манджи".

Дренче, що наливаш сега масло в огъня. Човекът е .... "минималистичен" като гъбена чорба и всички ги мери с ролетката. Останалото осмисляне идва сложно.

# 169
  • София
Времето не прощава на никой, който живее в огледалото. Останалите се наслаждават на времето. А "старата чанта" е вещ. Който се има за вещ, а не за човек, да не се чуди защо се чувства зле.

# 170
  • София
И аз винаги съм се чудила при толкова голям избор, що висят в бг-мама...

# 171
Здравей, авторе Simple Smile

Ще отговоря директно по темата -
Ако съм искала да имам мъж с 16-20 години по- млад от мен - щях да го родя Wink
По принцип мъжете трудно израстват (говоря за ментално израстване). Те от тинейджърската възраст скачат диретно в критическата такава ...
За секс може и да е Ок с по- млад мъж, но ако искам такава връзка - ще се огледам за около до 7 години по- млад ...
Другият ще ми е дечко с акъл на 14 годишен.

Сори, но си имаш майка (предполагам). Не бих искала да ти ставам такава ... защото така ще се чувствам в подобна връзка Wink

Сърдечни поздрави Simple Smile)

# 172
Както е тръгнало, по стар бгмамски образец, от 10 сатанаха на 15-20, очаквам скоро и 30 години разлика... забавно е Laughing

# 173
Както е тръгнало, по стар бгмамски образец, от 10 сатанаха на 15-20, очаквам скоро и 30 години разлика... забавно е Laughing
Че как иначе да изпъкне накърненото женско достойнство.
Ам, това е. Тук жените са далеч от критическата.

Не всички Simple Smile Което не е повод за атака  след всяка дума, и то с поведение, напомнящо баш за настъпана леличка.
Младежта, аре стегнете се Simple Smile

# 174
Скрит текст:
Имаше една песен преди време по темата, част от текста беше  "дърта, дърта...... ама са озърта" Simple Smile
Та по наблюденията ми за такива връзки, мъжете търсещи лелички (да не използвам маминки) все са имали някакви отклонения.  Мои работници са се хвалили, един оправил тъща си, друг на 25 оправял 60 годишни рускини на пияна глава, трети спонсорираше една такава кака с 15 години по-голяма. Като го беше изгонила една нощ посред зима, беше спал в строителния обект. Още циркове мога да разправям, само не разбирам кое му е толкова възвишеното на такова нещо... То хубаво фантазии, ама мъж да тръгне да търси 15-20 години по-големи жени от него (да приемем все пак, че 10 години разлика не е толкова много), каквото има предвид автора, трябва нещо да не му е наред.
При толкова свеж материал наоколо да тръгнеш да се занимаваш със стари чанти.....  Не го разбирам това, явно съм изостанал от модата.

Айде, стига де. Темата е за  избора на жените 40+, разбрахме ги твоите възгледи за свежия материал. Не разбрахте ли, мъжете, че не винаги вас някой ви пита?!

# 175
  • София
Както във всяка тема, се почват едни претенции към жената, да е умна, да е млада, да е красива, да е слаба, мусака да прави, не знам си каква любов да прави, пък независима, пък сама да се издържа... А насреща се окаже я някой льольо, дето не може и за себе си да изкара стотинки, я някой оплешивял с шкембе, я някой напарфюмиран кифльо, но пък с изисквания до небесата, никакъв съспенс.

На Дренка пък кой й обръща внимание Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Изцяло положително гледам!
Кой пита е въпроса!
😁

# 177
Както във всяка тема, се почват едни претенции към жената, да е умна, да е млада, да е красива, да е слаба, мусака да прави, не знам си каква любов да прави, пък независима, пък сама да се издържа... А насреща се окаже я някой льольо, дето не може и за себе си да изкара стотинки, я някой оплешивял с шкембе, я някой напарфюмиран кифльо, но пък с изисквания до небесата, никакъв съспенс.

На Дренка пък кой й обръща внимание Stuck Out Tongue Winking Eye

Бях решил повече да не се дънкам с дамите (надявам се това определение да се приеме по-добре) в темата, ама нещо днес съм на такъв кеф Simple Smile

Та когато мъжа не е нито един от изброените типажи и разполага с достатъчно избор, какво правим?

# 178
  • София
Живееш щастливо с изборите си, не се дрънкаш с лелите в бг-мама. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 179
Еееее стига де, аз като кажа лели, всички ми скачат, сега друга жена като го каже няма проблем. Това е дискриминация Simple Smile

И кой е казал, че не живея щастливо? Щастливо, но все пак малко скучно, най-вече на работа, където около мен само трупи и машинарии. Така че малко разнообразявам като се сдъвча с някоя леля Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт