Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 673
  • 904
  •   1
Отговори
# 240
Има 40 г. инфантили, но има и осъзнати, млади мъже. Зависи от характер, опит и критерии. Мисля, че при големите разлики има манипулиране от единия партньор. При други, липсва достатъчно самочуствие за търсене на партньор. Определено за 40г. жена, по-млад партньор е по-добрия избор. Особено, ако държи на физическия контакт.
Ако има силно привличане и синхрон, възрастта не е проблем.
Според кой, Виви? Кой е оценителят, какви са критериите и кой определя стандарта?

# 241
През годините съм имал досег и отношения с всякакви жени в диапазона 20-40 г.
Което е чудесно, защото за един млад мъж да види различни гледни точки, попие, приложи опит, ще му е полезно за цял живот, в съчетание с личностните качества и ценности.
Това в същото време дава възможността да изградиш истински критерии какво би искал, когато узрееш (ако узрееш) да изградиш свое семейство ( фамилия ), не на база "обществено мнение", а как ти би се чувствал най-добре с подходящия за теб партньор.

Друго нещо, няма какво да се залъгваме, всеки се разпростира спрямо чергата, ерго, достъпa до потенциални партньори, гаджета, любовници, кой, както иска да го разбира. Този "достъп" е на база позициониране, възраст, не не последно място финанси. И много, много други личностни и социални критерии, и обстоятелства.

Така е, rf22. И това го обуслявам с опита и самочувствието. Лично аз сега се чувствам невероятно. Не преди 10 г., сега. И сме в най-добрите си години. Relieved

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 14:17 от FragranceFanatic

# 242
Достъпът до потенциални партньори, гаджета и любовници временно е ограничен от обстоятелства. Опитайте с други средства и форми на контакт, позиционирани в домовете си. Не са нужни големи инвестиции.
Simple Smile

# 243
Има 40 г. инфантили, но има и осъзнати, млади мъже. Зависи от характер, опит и критерии. Мисля, че при големите разлики има манипулиране от единия партньор. При други, липсва достатъчно самочуствие за търсене на партньор. Определено за 40г. жена, по-млад партньор е по-добрия избор. Особено, ако държи на физическия контакт.
Ако има силно привличане и синхрон, възрастта не е проблем.
Честно казано съм съгласна, че има 40 г. инфантили, но осъзнати прекалено млади мъже ми е трудно да повярвам.
Един мъж на 20-25 г. не може да има достатъчно житейски опит, за да е подходящ за мен. За някои други жени може и да е ОК. Много има да преживее, много има да учи във всяко едно отношение. Не е моя работа аз да го правя. Преди около 5 години на работа имах възможност да общувам за общи приказки паралелно с трима мъже - единият на 25 г., другия на 30 г., другия на моята възраст. Говорехме си но всякакви теми и се усещах как като говоря с най- малкия сякаш пропаст ме дели. С втория по възраст ми беше по-приятно и сякаш започвахме да говорим някакси на по- близък език. С този, който беше на мжята възраст беше много най-пълноценно да общувам. На външен вид най-млядия беше най-привлекателен като физически данни - стегнато и тренирано тяло, но въпреки това не бих изпитала към него сексуално привличане именно, защото не мога да общувам пълноценно с него.

# 244
  • Варна
Осъзнатият опит помага. Има и 60 г. не умеещи да разговарят с жена.
Братан, зависи от личните критерии и търсения. Оценките се доказват при различни ситуации.
Аз не понасям повърхностни и влияещи се хора. Асимилирани и жертви на общественото мнение има при всички възрасти.

# 245
На всяка възраст има хора, които не умеят да общуват с противоположния пол, но според мен при 20 годишните процента е по-висок.

# 246
  • София
Ако един ден се стигне до това положение с голямо удоволствие бих имала сексуална връзка с по-млад мъж от мен. Нещо между 28 - 35 години си представям аз Grinning Дебело подчертавам, че става дума само за сексуална връзка. Никаква друга. Не бих се чувствала комфортно да излизам сред хора с момче, което може да ми бъде син. Както ми е грозно да гледам възрастни мъже с много по-млади жени от тях, така и мисля, че е грозно за жените

# 247
  • BG
Наскоро попаднах на двойката Аарон Тайлър-Джонсън и Саманта Тайлър-Джонсън, които са женени вече 8 години, имат две деца и са с разлика от 23 години.

# 248
  • Sofia
Божке, та тези двамата – не знам дали, защото са със слънчеви очила или е просто "ефект" от снимката – но ми изглеждат на една и съща възраст. Thinking

# 249
  • София
От брадата е, нали писаха по-назад за тоя трик Sunglasses
Ама какво пък им е на хората, освен че стринките от мъжки род ще ги одумат...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 250
  • BG
Божке, та тези двамата – не знам дали, защото са със слънчеви очила или е просто "ефект" от снимката – но ми изглеждат на една и съща възраст. Thinking

Е не съвсем .... Тук има и съпоставка как са изглеждали в началото на връзката си и сега. Но пък са щастливи, което според мен е по-важно.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 22:31 от Stephy

# 251
  • София
То пък само тези да бяха. Преди няколко години беше тренд, а сега дори не ми правят впечатление такива възрастови разлики в полза на жената. Дреме й на Марая Кери примерно, че на Пена от Куртово Конаре й се повдига от подобно извращение. Grin Всеки да си живее живота както намери за добре. Нали не пречат на никого.

# 252
Въпроса е предимно за жени над 40г. Представяте ли си сексуална връзка с значително по-млад мъж?

Тези,които си го представят ,го практикуват и се наслаждават далеч от хорските очи и усти...
А тези ,които се набиват в очите и влизат в устите...Не им пука Simple Smile
Твърде са заети...може би:)

# 253
Явно сте още младички тук дето пишете, но като станете лелки и мъжете ви сдадат багажа в леглото, а вие все още хващате око и може да се котирате и сред по младите мъже, тогава по различно ще гледате на нещата и няма да говорите за връзки и за качества, които няма никакво значение за единият секс.

Много жени на 40+ който имат сексуални контакти с по млади, са били обвързани и са си намерили някой млад любовник, защото мъжете им вече нямат това желание, либидото, няма я страстта, а пък ако жената е в най-силните си сексуални години, хич не бих им завидял.

На много от тях не им е вариант да си хващат любовник, други може да искат, но да не е толкова лесно и тея жени си страдат. Това е истината, няма какво да се лъжем. Има и обратните варианти, но жените са по засегнати и то е и поради физологичните фактори при мъжете. След 35-тата година, тестостерона при мъжете спада с 10% на всеки 5 години и ако мъже не се поддържа физически и плюска манджите, пуши като комин, положението може да стане много зле още преди пенсия.

Ако при някоя жена положението е такова, че нещата няма как да са подобрят и ако може да се настрои да бъде интимна с друг, вместо да се измъчва и да изпада в депресии, не виждам нищо лошо, дори напротив.
За жалост това не е от дребните неща от които човек лесно може да се лиши и да компенсира с нещо друго. 
Проблема е, че живота е само един и неговият смисъл (поне за мен) е човек да бъде щастлив, колкото може повече.

Последното за което трябва да ви пука е какво мислят хората. Млад стар всеки си има вкусове, но ако имате толкова голяма нужда от секс, а мъжа ви ляга и захърква като пор, лошо ли е някой по-млад да ви докара няколко оргазма и да сте много щастливи. Щото от друга страна има депресия, тъга, при дълга липса дори и здравословни проблеми.

Скрит текст:

# 254
"Проблемът" е, че младите момчета имат склонност да се влюбват в тези по-големи, по-мъдри и нефалшиви жени. А понякога и обратното се случва. Не е толкова лесно нещо да е само секс без чувства.

"На много от тях не им е вариант да си хващат любовник, други може да искат, но да не е толкова лесно и тея жени си страдат."

Това второто наистина много бих искал да го видя. Ако може без да пътувам до паралелна вселена.

Общи условия

Активация на акаунт