Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 663
  • 904
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Сталион, с много неща от написаното от теб съм съгласна.
Само да уточня, че Марайчето Кери в момента е с друг мъж, още по-младичък от показания.
Ей ги двете влюбени гълъбчета.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 07:55 от Тонка*

# 256
Според скромното ми мнение, при голяма разлика в годините, независимо от посоката, винаги става дума за пари.

# 257
  • BG
Според скромното ми мнение, при голяма разлика в годините, независимо от посоката, винаги става дума за пари.

Слава Богу, НЕ винаги .... Винаги ще бъда оптимист, че все пак има хора, които се привличат и от други неща, не само от материалното, и независимо от възрастта (но да не разводнявам темата) ... Примерът, който съм цитирала по-горе е на успешна двойка с голяма разлика, като и двамата са достатъчно богати. Имам познато семейство (за да не е само информация за звезди), което е с 8 години разлика в полза на жената, имат 2 деца и са много щастливи. Вероятно има и други примери.

# 258
Скрит текст:
Явно сте още младички тук дето пишете, но като станете лелки и мъжете ви сдадат багажа в леглото, а вие все още хващате око и може да се котирате и сред по младите мъже, тогава по различно ще гледате на нещата и няма да говорите за връзки и за качества, които няма никакво значение за единият секс.

Много жени на 40+ който имат сексуални контакти с по млади, са били обвързани и са си намерили някой млад любовник, защото мъжете им вече нямат това желание, либидото, няма я страстта, а пък ако жената е в най-силните си сексуални години, хич не бих им завидял.

На много от тях не им е вариант да си хващат любовник, други може да искат, но да не е толкова лесно и тея жени си страдат. Това е истината, няма какво да се лъжем. Има и обратните варианти, но жените са по засегнати и то е и поради физологичните фактори при мъжете. След 35-тата година, тестостерона при мъжете спада с 10% на всеки 5 години и ако мъже не се поддържа физически и плюска манджите, пуши като комин, положението може да стане много зле още преди пенсия.

Ако при някоя жена положението е такова, че нещата няма как да са подобрят и ако може да се настрои да бъде интимна с друг, вместо да се измъчва и да изпада в депресии, не виждам нищо лошо, дори напротив.
За жалост това не е от дребните неща от които човек лесно може да се лиши и да компенсира с нещо друго. 
Проблема е, че живота е само един и неговият смисъл (поне за мен) е човек да бъде щастлив, колкото може повече.

Последното за което трябва да ви пука е какво мислят хората. Млад стар всеки си има вкусове, но ако имате толкова голяма нужда от секс, а мъжа ви ляга и захърква като пор, лошо ли е някой по-млад да ви докара няколко оргазма и да сте много щастливи. Щото от друга страна има депресия, тъга, при дълга липса дори и здравословни проблеми.

Скрит текст:

Идея си нямаш колко си заблуден.

Мъжете не е нужно да сдадат багажа сексуално с напредването на възрастта по същия начин, по който и много млади ярета имат редовни засечки и/или ниско либидо.

Отделно, ако за теб няма значение какви качества притежава един човек за да си легнеш с него, то за други това играе голяма роля. Някак си хич не може да ме възбуди някой само с липсата на бръчки и наличието на атлетично тяло. Толкова ниски критерии обикновено са типични само за мъжете.

Дори и да дойде момент, в който мъжът ми да сдаде багажа след определена възраст, пак няма начин да се хвана с по-млад от мен. Да го играя кака или мама не ми е по вкуса, особено при наличието на достатъчно сексуално активни и отлично вършещи си работата мъже над 35-40 години, че и отгоре.

# 259
И какъв е извода сега - Жените на 40+, зрелите жени, които са "във връзка със себе си", т.е. голяма част от тях, имат нужда единствено от Мъж, във всяко отношение. Торбата с мускули може да е само плюс, но не и основното.
Под секрет да кажа на мъжете в темата, че и по-младите жени дълбоко в себе си търсят същото.
Та понякога като не ви вървят връзките, вземете се обърнете малко към себе си, че и вие може сте причина, не само - жените.

Последното изречение от последния пост ме уби. Има си платени начини за някои мераци. Там вече  имаш право да искаш да не са сухи пасти. Много е лесно, става само с пари. В другите случаи обаче и твоята роля е огромна да получиш това, което желаеш.
Много ще ми е интересно да разбера на колко години е всеки мъж, писал в темата Sweat Smile

# 260
Умствено или по ЕГН?

# 261
Хо хо аз хванах приятеля си който е на 23 на  да си пише с жена на 43. Разменяха си масторбиращи видеа във вайбър и си пишеха всякакви мръсотии. Естествено се оказа, че са спали заедно. Е, следващ път нямаше, защото изпратих видеата на мъжът и. 😁

# 262
A ти от къде знаеш, че е нямало следващ път?
Още ли си с него? Astonished

# 263
  • София
Heart, постъпката ти е по-просташка от тяхната.

# 264
До 10 години по-млад си е екстра. Повече е извратенящина 😀

# 265
Извратенящината е добродетел.

# 266
Първите ми връзки са били с връстници. В периода 24-26 имах спорадични (неуспешни) опити с по-големи от мен (към него момент те са били на 30-32 г., но сексът куцаше определено). След 34-тата ми година (т.е. след раздялата с  БНД - той беше с година по-голям) с мъже над 30 г. не съм се занимавала.
Не ме привличат визуално (имам някаква фобия - силно казано, но подобно - от застаряващи хора, не само мъже);
в социалния ми кръг са предимно млади хора;
теми за разговор намирам, не възрастта е критерий, а кой стои пред мен;
чисто на психологическо ниво реагирам много остро към мъжки опити за опекунстване и доминиране, завоалирани под грижовност;
също така недолюбвам дървени философи, в каквито се превръщат доста мъже след определена възраст - девойките може и да клепат на парцали, но аз не се впечатлявам;
повечето от мъжете от моето поколение все още живеят с нагласата, че жената трябва да им принася и да ги обслужва, при по-младите мъже не съм се сблъсквала с това;
към момента не търся супер обвързваща връзка със съжителстване - мъж около 32-35 г., ако досега не е бил женен и няма деца, вече се замисля - не мога (или по-скоро не искам) да отговоря на това;
спокойствието ми/ни ми е по-важно от това да гравитирам около някой мъж;

Беше се завъртял преди време един на 32 г., с малко момиченце, но първо, раздялата с жена му беше прясна, а разводът все още неуреден, второ, той самият един пасивен като мъж - разчиташе всичко в живота му да се нареди само... може и да е бил в някаква депресия. Харесвам проактивни мъже. В крайна сметка чисто приятелска връзка, въпреки неговите напъни за облаги. Случи му се разводът и година по-късно си хвана и гадже, вече годеница. И за мен, и за него е по-добре така.

Не си ги търся изрично по-млади, така се получава, въпрос на привличане.
Дори не мисля, че е мода - дядо ми също е бил със седем години по-млад от баба ми.

# 267
!

Последна редакция: пт, 07 авг 2020, 19:07 от Анонимен

# 268
Никак не гледам. Ако една 40-годишна жена и един 25-годишен мъж се чувстват чудесно заедно, дреме ли им аз какво си мисля за тях?
Нйе! Някои от познатите ни двойки са с около 4-5 години разлика в полза на жената, но ако не ми бяха казали, нямаше и да ми направи впечатление.

# 269
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Никак не гледам. Ако една 40-годишна жена и един 25-годишен мъж се чувстват чудесно заедно, дреме ли им аз какво си мисля за тях?

И аз така. Никога не съм се интересувала кой на колко е години. И дали има скъсано копче ... Други неща ме интересуват

Общи условия

Активация на акаунт