Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 675
  • 904
  •   1
Отговори
# 270
  • sf
На 40 съм. Определено ме привличат по-млади мъже. Тези над 35 ми се струват стари. Доскоро бях с един на 20, но беше само секс, което ме устройва. С две думи- няма правила, стига да са пълнолетни и двете страни да са доволни.

# 271
Е аз съм на 33 и не бих си легнала с 20 годишен. Това ми е твърде много вече... С до 5 години + или - съм ок, но да се учат лапетата на мен или пък да чакам да го вдигнат с носилка- не мерси.

# 272
Ако приятелка ми каже,че е във връзка с млад мъж и е щастлива.Ще се радвам за нея.
Аз съм консерва за себе си,но не съдя другите.Напротив.

# 273
На мен пък семейство Макрон са ми интересни. Той е симпатичен мъж, не ми се вярва да е беден или смотаняк, който няма шанс с друга Grin, ама е с 25 години по - възрастна жена.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 06:13 от Анонимен

# 274
  • София
Макрон е достатъчно съмнителен.

# 275
Марая Кери и Деми Мур са доста обикновени жени. Статутът на популярна личност не те прави свръхчовек или икона, натоварена с лечебни свойства. Това е маркетинг, имидж, като хора са си просто хора и имат право да се харесват, обичат, съгрешават или там с каквото им натоварват отношенията. Ако не убиват хора или изнасилват в секс-игри, нямам никакви претенции към интимните им отношения и изборът им.

# 276
Е аз съм на 33 и не бих си легнала с 20 годишен. Това ми е твърде много вече... С до 5 години + или - съм ок, но да се учат лапетата на мен или пък да чакам да го вдигнат с носилка- не мерси.
И аз съм на толкова. Бих си "легнала", като се замисля, но само до там. Стига да  има опит... Не ща да губя времето на толкова младо момче.
Имала съм връзка с доста по-голям мъж, която беше огромна грешка. Не само заради възрастта, защото някои хора се раждат "дъртаци" по душа. Сега съм с пет години по-малък и ме устройва. Но пак зависи от характери, приоритети, въобще "душевна" възраст, ако връзката не се крепи на някакви материални интереси, естествено.

# 277
Не знам дали се раждат или впоследствие го придобиват, но познавам млади хора (24-26 г.)  с пенсионерско мислене.

Колкото до годините и опита... не броя на връзките и възрастта определят уменията - някои са си дървета цял живот.

# 278
  • sf
Абсолютно съм съгласна, според мен това или го можеш, или не. Ако връзката е само секс, не мисля, че е загуба на време.

# 279
На 40 г. да бъда с някой на 20 г. - стига, де. Не бих си го и помислила дори. С някой на 30 г. вече е друга работа.

# 280
Не знам дали се раждат или впоследствие го придобиват, но познавам млади хора (24-26 г.)  с пенсионерско мислене.

Колкото до годините и опита... не броя на връзките и възрастта определят уменията - някои са си дървета цял живот.
Какво визирате под пенсионерско мислене при младите хора?

# 281
Никакво излизане от зоната си на комфорт, както и по тъмно?

# 282
  • BG
Не знам дали се раждат или впоследствие го придобиват, но познавам млади хора (24-26 г.)  с пенсионерско мислене.

Какво визирате под пенсионерско мислене при младите хора?

Не отговарям от името на SamoDiva, а само да споделя като нейното мнение. Имам приятел, който е на 50+ и не си е променил особено поведението от времето, когато беше на 25+. И тогава и сега си е като пенсионер, за мен. Не излиза навън особено много, не обича шум, мърмори, когато нещо не му е по вкуса, не обича особено да опитва нови неща, обича рутината, все поведение, което на мен ми е като пенсионерско и скучно. Разбирам, че има и такива хора, и уважавам избора им. Но моето възприятие за живота е различно.

# 283
  • Sofia
Аз много обичам да опитвам нови неща и не съм фен на рутината, ама обожавам да ми е тихо и не съм по излизанията. Ха, сега, де? Stuck Out Tongue Да не би да съм пенсионерка с младежки дух?

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 18:44 от Blаck Cat

# 284
Никакво излизане от зоната си на комфорт, както и по тъмно?

Лелее,пенсионирах се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт