Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 050
  • 904
  •   1
Отговори
# 420
Тоя филм съм го живяла вече. Един път мина. Втори такъв шанс няма да се повтори! Blush
Младостта не купува дундурене! Или купува, ама от някоя лошо изглеждаща невървежна жена.
Аз се върнах на старата изпитана рецепта с мъж около моята възраст или по-възрастен, който държи да ме впечатли. Ако трябва аз да плащам всичко, защо по-дяволите ми е мъж?! Grin

# 421
Пак ли започна с твоите плащания. Laughing
Нямам против да плащам сметки и бит на мъж, ако имам повече, стига да е насреща ми интересен мъж.

# 422
  • София
То и мъжът може да каже - за какво ми е жена, ако ще плащам за всичко.
Ето например героите на Стейтъм от Транспортер и Механикът - професионалисти, които си живеят сами. Когато им потрябва секс - си плащат.

# 423
Стрвйнджъре, не е въпросът аз дали съм разбрала, а дали той дали е разбрал, че жените го разбират Relieved

# 424
То и мъжът може да каже - за какво ми е жена, ако ще плащам за всичко.
Ето например героите на Стейтъм от Транспортер и Механикът - професионалисти, които си живеят сами. Когато им потрябва секс - си плащат.
Да няма лошо! Между 200 и 300$ на сеанс (да речем 1 час). Теренът и напитките отгоре.
На филмите всичко е розово, ама не всеки има пачките под бетона. Blush
Той и ''интересният'' мъж се опита да изкара, че с постоянна партньорка било по-скъпо, ама му трябва някоя, която да яде доматите с колците.
А, за Босилка от позицията: ''аз си имам сигурен'', на чужд гръб и 100 тояги са малко!
Златната среда е идеална като при скандинавците: всеки си плаща сметката!
Моите винаги са малки, защото не пия и почти не ям.
За другите разходи се оправям сама. Blush

# 425
Да не скъсахте вече с новия?

# 426
Имам си сигурен щото така съм си го нагласила. Не се щадя затуй. Обаче, теб като те гледам как се къткаш за всеки цент, само използвачи ще привличаш. Прости вселенски закони. Simple Smile Присъединявам се към въпроса на Вяско.

# 427
Бе, вие що като иде реч за по-млад мъж, все го докарвате на безпаричен. Има вече млади мъже, които изкарват добри пари и не биха били зависими от по-възрастната си партньорка

# 428
Нормално гледам, няма нищо лошо, стига и двамата да гледат в една посока. От наблюдения и скорошна с мъж на 27-8 (аз съм на 34) - човекът е от типа сексуално освободен - много секс, нула ангажимент. Имала съм такова поведение за кратко и аз преди да чукна 30 и вече не ми е интересно - период, минал-заминал.
живота е твърде кратък за скъперници
Това е вярно и важи за всички възрасти, не само за двайсе-и. Обаче, стана ми интересно - охули наборите си, ама както си на 23 и твърдиш, че не можеш да предложиш нищо - кой ще плаща сметката като излезете с някоя кака/леля, особено от 'постигналите нещо'?
с по-млади мъже?
Нормално гледам, няма нищо лошо, стига и двамата да гледат в една посока. От наблюдения и скорошна с мъж на 27-8 (аз съм на 34) - човекът е от типа сексуално освободен - много секс, нула ангажимент. Имала съм такова поведение за кратко и аз преди да чукна 30 и вече не ми е интересно - период, минал-заминал.
живота е твърде кратък за скъперници
Това е вярно и важи за всички възрасти, не само за двайсе-и. Обаче, стана ми интересно - охули наборите си, ама както си на 23 и твърдиш, че не можеш да предложиш нищо - кой ще плаща сметката като излезете с някоя кака/леля, особено от 'постигналите нещо'?
Тук не говорим за плащане на кафето, а за семейство и да си стъпил на земята докато жената гледа детето вкъщи ти да не си скапан от работа за да осигуриш прехраната,  а да се чувстваш удовлетворен, и когато се прибереш да прекарваш време с тях, също за съвместни планове в живота дали искам деца или не дали в момента искам и т.н. Не съм охулил връстниците ми напротив щом са намерили щастието радвам се. Искам също да добавя, че не ме познавате, работа от преди да завърша 9-10 клас и съм си плащал квартирата понеже само майка ми ме е гледала въпреки че имам "двама бащи" и от тогава насам не съм взимал и стотинка от нея или от "бащите ми" напротив даже съм давал на майка ми помагал съм и не го казвам с цел да я обидя, и някой преди да ми каже това е твое задължение да помагаш на родителите си може да го оспорим, ако искате разбира се, това което съм дал и помогнал е от сърце и не го искам обратно и не е само защото ми е майка, а защако сме минали през трудности заедно само двамата никои от братята ми не ми е помагал или бащите които уж имам, така че моля не говорете за плащане на кафе или за плащане на хотелска стая защото е абсурдно сравнение. Точно поради тази причина аз не търся сериозна връзка, а забежки тъй да го кажа. Ще ви дам един пример с един виц на иванчо. Иванчо и съучениците му са в клас и учителката ги пита какви искат да бъдат, когато пораснат и всички са си казали професия, но един от тях казал следното: госпожа аз искам да имам пари много пари да мога да развеждам жена ми по света на екскурзии да и купя хубава къща и кола и да гледаме децата си и да не ги лишаваме, и когато стигнала госпожата до иванчо той казал; АМИ госпожо аз исках да бъда полицай, но след като чух какво иска петър искам да съм му жена... правете си извода между неангажираща връзка и сериозна със създаване на семейство.. И отново ще добавя тук не говорим, че нямам пари, а че не мога да предложа нищо в контекст на семейство защото сами аз не се чувствам готов за подобна стъпка или просто не съм срещнал човека, и всеки има 5-10 лева да плати кафето на някоя лелка както се изразихте вие поне според мен. The Stranger много грешиш, ако тя си търси sugar daddy ще я пратя при теб може да си от старото поколение, където мъжа плаща всичко, и накрая когато те остави разбираш, че си набил камара пари по 20 годишна мацка (принцип говоря не слагам етикети) 🤑 21 ви век е защо един да плаща сметките, а не да ги делим единя да почерпи другия път другия да върне жеста? Да не би при секса само единия да получава удоволствие кажи ми, че явно по ги разбираш тези работи аз съм още зелен като американски долар.. 🙂

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 18:56 от Hasf

# 429
Да не скъсахте вече с новия?
Не бе, васко, ние още не сме се срещнали.
Засега уточняваме само виното и датата на срещата. Joy
И аз съм за неангажираща-ангажираща връзка.
С този мъж това го прошнуровахме и пронумеровахме предварително. Всеки си е той и се виждаме само отвреме-навреме за ха-хо-хи-хи.Heart Eyes

# 430
А, то така се почва. И аз така почнах, само иху-аху, ама останах вече не знам коя година. Тъй че не разчитай много на тия уговорки. Smile

# 431
А, добре, няма зор. Просто се притесних да не се е целувал пак със стиснати устни някой.

# 432

Нима не разбра, че Hasf си търси бгмама за неангажираща връзка, а като казва, че не може да предложи нищо, значи всичко се очаква от жената. Почерпки, хотели и секс също, защото си мисли, че като е млад и ще се избиете за него. Така мисля аз, пък може и да е модерно вече, знам ли?
Като чета на запад било нормално, та какво ли ни чака Wink

# 433
А, то така се почва. И аз така почнах, само иху-аху, ама останах вече не знам коя година. Тъй че не разчитай много на тия уговорки. Smile

Ама той има сходно положение като мен. 2 големи деца, които живеят у тях. Аз живея също със сина си.
Пак ще се ходи на хотел, няма как! Grinning
Чакай да видим дали ще се загаджим първо, че ако не...има план Б и план С. Joy

# 434
Hasf, приятелски съвет - дръж за себе си семейните драми и патриархалните въжделения, независимо какво търсиш. Първо, ужасно е досадно мъж за мушкато и бегония да ти мели, второ - и семейните драми, и патриархалните въжделения са червени фарове.

Общи условия

Активация на акаунт