Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 041
  • 904
  •   1
Отговори
# 435
Важно е избор да има и план В и С.

# 436
  • София
Само да питам: по- млад ли е или просто търсиш почва да си сееш въжделенията?

# 437
След четиридесетте, възрастовата граница на ухажорите пада главоломно. Нямам обяснение, обаче.

# 438
  • София
Лесно и удобно. Няма да му искаш парите, времето, децата. Чиста забава без условности.

# 439
Не се връзвам аз на такива, да си мечтаят.

# 440
  • София
Е, любовника си има ясна употреба. Ако не знаеш какво се прави, по- добре до̀ма.

# 441
Е човека предлага...Знае ли се от къде ще изкочи зайкиня Wink

# 442
  • София
Така, де. Всеки има право да се пробва, само някои не.

# 443
Абе те повечето се пробват с голия си, ама за жени врели  и кипели ,това не важи.

Последна редакция: вт, 08 юни 2021, 22:54 от happy doc

# 444
Глупости! ^ Гол всеки предлага. Важно е задчерепното устройство.

# 445
  • София
Зависи кой какво търси.
Към голия има и КПД

# 446
Лесно и удобно. Няма да му искаш парите, времето, децата. Чиста забава без условности.
Таман да ти кажа запознай ме... Без време как?

# 447
  • София
За любовник говорим, сладка. Времето е променливо Mr. Green

Ако искаш, мога да те запозная

# 448
  • Paris, France
След четиридесетте, възрастовата граница на ухажорите пада главоломно. Нямам обяснение, обаче.

Аз имам. Като бях в средата на 20те ми години, ми се лепяха поголовно разни чичета с коремчета, разведени с деца, вдовци и ми говореха за обич, връзки и бракове.

В същия момент най-добрата ми приятелка, в средата на 30те и с дете, си излизаше с мъже на моя възраст или около 30г, докарани, ергени, барнати, че я и издържаха. Те не биха се занимавали с мене, защото искаха да си развиват бизнесите и кариерите, да пътуват без някой да заговори за дете или да се забремени и да им развали кефа.

40+ годишната изглежда удобна и безгрижна за младите мъже, които все още не искат семейство и дете, защото я мислят вече наживяла се и улегнала и без желания за деца.

# 449
40+ годишната изглежда удобна и безгрижна за младите мъже, които все още не искат семейство и дете, защото я мислят вече наживяла се и улегнала и без желания за деца.

Това е вярно, но е само частично обяснение. На мен на 20 ми се завиваше свят от хубава жена на 30 или 40+ и нямаше никакви такива изчисления. Първосигнално, непобедимо физическо харесване, неделимо на по-малки съставки. А не е като да съм изключение.

Общи условия

Активация на акаунт