Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 36 039
  • 904
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Не си, на мен също ми се отвинтваше главата от батковци с много, не от набори.
Докато не схванах, че по- добре на чисто ново, отколкото на цапано с години.
Само проблеми, неам нерви.

# 451
  • Sofia
Леле ако знаете колко сте прави ВСИЧКИ пишещи в темата!

# 452
Знаем, нали сме жени Hug

# 453
  • Paris, France

Естествено, че всеки е прав за себе си.

vяsko, има много жени на 30, 40 и 50+ години, които са естествено красиви, здрави и харесвани от много мъже - млади, стари, всякакви. Наоми Кембъл и Синди Кроуфърд са, в 50те си години, по-красиви от мнозинството 35 и 40 годишни жени в света, че и много 20 годишни бият. Като ги сложиш до по-млада жена със сходен генотип, обаче, младата си е по-красива. Синди с дъщеря си:

https://www.20minutes.fr/people/2018779-20170222-fille-cindy-cra … e-poser-cote-mere

# 454
Е, глупости отново. Ти чувала ли си за излъчване? Привличане. Сексапилът е в погледа, очите, в поведение, говор. Малката е бозава сладурана, затова и много мъже харесват по-големи жени. Сексапилни са. Не всичко е гърди и дупе.

# 455
Предпочитам Синдито.

# 456
  • София
Предпочитам Синдито.
За теб Мая Манолова, за мен Брад.

# 457
По скоро  Цецка Цачева за vяsko.

# 458
  • София
Не сме съгласни.

# 459
Ауу, ма какви сте гадниии. Вяско заслужава поне някоя Хелена Кристенсен, как го нашихте с тия лелки. Smiley

# 460
Скрит текст:
Е какво пък

Сега ше рисърчна и Хелена и ще реша

# 461
  • София
Майчето е огън, не жена. Фифти шейдс мръсни игри.
После да коментира той с каката, аз с баткото Laughing

# 462
Ако трябва да избирам, Кая ми допада повече. Синди винаги ми е била много странна, по принцип харесвам такива 'типични' лица, но тя не ме грабва въобще.

# 463
Аз съм на 35, но никога не са ме привличали по-млади.
Да, ако е само за секс и запълване на времето, може би е приемливо, но за сериозна връзка - семейство не ги виждам нещата.
Жените се състаряват доста по-бързо от мъжете и каквито и интервенции, диети, спорт и ген да се приложат....годинките си личат.
ММ е на 48 и въпреки, че аз съм доста поддържана, младолика и с тяло на 20г., той без усилия изглежда на не повече от 35....
Представям си възрастовата разлика да е в моя полза....не биха се случили нещата.
Може би, ако разликата е до към 2-3г...

Ти хич не се похвали 😜 Не съм виждала до сега 35 годишна с тяло на 20 годишна! Явно си някакъв феномен..... И не опира до килограми..

# 464
Има жени на 35 с по-хубави тела от някои на 20. Зависи от ген, здравословно състояние, навици и хранителен режим.

Общи условия

Активация на акаунт