Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 419
  • 904
  •   1
Отговори
# 510
  • София
За мен всяка прекалено голяма разлика, независимо дали в полза на мъжа, или на жената, си е проблемна. По-младите с 10 години ми се струват момченца и не виждам какво ще правя с тях, и в това включая секса. След време може и да ми се прииска нещо агнешко, все още съм далеч от възрастта, за която се пита в темата, но засега е така.

Разбирам какво би привлякло един млад мъж обаче - опитна жена, ошлайфана в леглото, без излишни емоционални драми на зелено момиче, а ако вече си е наредила живота и приключила с децата, още по-малко тежест за него. Ще консумира с кеф, тя ще се радва и чувства млада, той само ще получава и няма да му тежат кой знае какви отговорности. Ако в даден момент му се приискат деца, нищо не му пречи да се преориентира, той време има. За семейство по-трудно, той трябва да е зрял и ориентиран на млади години, а тя още да има физическа възможност. Но и такива неща се случват, ако се улучи моментът. Така или иначе, за мен набори, мерси Relieved

# 511
За мен всяка прекалено голяма разлика, независимо дали в полза на мъжа, или на жената, си е проблемна. По-младите с 10 години ми се струват момченца и не виждам какво ще правя с тях, и в това включая секса. След време може и да ми се прииска нещо агнешко, все още съм далеч от възрастта, за която се пита в темата, но засега е така.

Разбирам какво би привлякло един млад мъж обаче - опитна жена, ошлайфана в леглото, без излишни емоционални драми на зелено момиче, а ако вече си е наредила живота и приключила с децата, още по-малко тежест за него. Ще консумира с кеф, тя ще се радва и чувства млада, той само ще получава и няма да му тежат кой знае какви отговорности. Ако в даден момент му се приискат деца, нищо не му пречи да се преориентира, той време има. За семейство по-трудно, той трябва да е зрял и ориентиран на млади години, а тя още да има физическа възможност. Но и такива неща се случват, ако се улучи моментът. Така или иначе, за мен набори, мерси Relieved
Ето това преориентиране е основният проблем за мен. Затова и не се заигравам с по-млади. Инвестирала си се емоционално и си влязла и с двата крака, па той вземе, че размисли...Тц! Не става! Трябва ми равностоен партньор, не такъв с липси!
Детo имаше една приказка: Нямам нужда само от любовник, но и от съотборник.

# 512
Невена, рядко се случва жена на 45 да е пълно дърво в леглото. Сещам се за единствен такъв случай. Беше неловко, симулирах пристъп на мигрена за да пощадя чувствата й. Обикновено срещам достатъчна сексуална съвместимост откъм опит и предпочитания.

# 513
Невена, що за обобщения?
С тия масови разводи, баш след тях идва голямото вихрене..)

# 514
  • София
Момчетата може да са били момчета, когато са се хванали с лелка, но в един момент тези момчета порасват и вече искат да са мъже. Съответно мъжете не искат лелко-майки, а наборки или по-млади момичета, с които да имат деца. Макрон го очаквах като пример, но при тях историята май е доста мътна как са се запознали и кога е започнала връзката им. Определено доста преди сватбата.

# 515
Тия дето сме женени като Невен, нямаме опит и не сме интересни.

# 516
Момчетата може да са били момчета, когато са се хванали с лелка, но в един момент тези момчета порасват и вече искат да са мъже. Съответно мъжете не искат лелко-майки, а наборки или по-млади момичета, с които да имат деца. Макрон го очаквах като пример, но при тях историята май е доста мътна как са се запознали и кога е започнала връзката им. Определено доста преди сватбата.
Тя му е била учителка. Не в леглото, а в училище, доколкото си спомням, ама може и да ги бъркам с други.

# 517
  • Sofia
Съответно мъжете не искат лелко-майки, а наборки или по-млади момичета, с които да имат деца.

О, човешките потребности нерядко са доста разнопосочни.
Но и вече ти посочиха, че Макрон далеч не е бяла лястовичка.

# 518
  • София
Абе Анди, надявай се, ама не винаги е така. Някои не искат деца. Други се влюбват, привързват, и заминава работата. Лично познавам един. На 25 някъде май бил. Тя 10+ отгоре, разведена, с дете. Той вече гони 50, още са си заедно. Той без деца. Не знам искал ли е, но това е положението. Не търси младо, не се преориентира. Може и да няма коя да го вземе де, не знам. Ама ето, реален случай.

ПП: Опит =/= бройка.

# 519
  • София
Съгласна съм, че има такива, но са малко. Повечето карат по стереотипа и природните закономерности - в началото така, после онака.

# 520
Да не са евангелисти? Те нали са без развод

# 521
  • Paris, France
Невена, що за обобщения?
С тия масови разводи, баш след тях идва голямото вихрене..)

Хм, арабките тук понякога правят така, че нали трябва да са девствени за първа брачна нощ. Обаче за разведена с деца е трудно да намери време и сили за хойкане. След обслужване на нуждите на 2 деца и моите, последното, което ще тръгна да правя е да задоволявам нечии сексуални прищевки.

Жените си оформяме сексуалните предпочитания още в пубертета. След 20г нямаше начин да се заинтересувам от нещо ново в тази област.

Да не са евангелисти? Те нали са без развод

Не, протестантите имат развод. Католиците и костите в момента нямат.

# 522
  • София
Анди, вероятно. Тук вече въпросът опира, до кой какво очаква от връзката. Според мен повечето такива жени влизат в такива отношения, за да се почувстват млади и да ги лашкат по няколко пъти, вместо да броят таблетките простамол с някой по-възрастен. Те обикновено вече са си изпълнили житейския план, наредили са си живота и вече си гледат само кефа. Не мога да си представя жена гонеща 40 и отвъд да се надява на семейство с някого 25. Както казваш ти, сигурно има, ама са малко.

# 523
Пак ще кажа, че не съм съгласна..)
Определено развих и промених предпочитанията си към 40-те
Наличието на дете не ме е спряло да живея и работя.

# 524
  • София
Жените си оформяме сексуалните предпочитания още в пубертета. След 20г нямаше начин да се заинтересувам от нещо ново в тази област.

Кво викаш? Аз все още намирам неща, които да пробвам за пръв път, пък си мислех, че не съм оставила много недегустирано. Много е зареждащо и как само отваря апетита за още. И това без да говорим за някакви извратени фетиши и странни ориентации.

Разликата е, че вече има тон неща, които мога да правя доста изкусно, и не се притеснявам от голотата или тялото си. Конкретно това при мен никога не е важало, но доста млади момичета им трябва бая време да се отпуснат да правят това и онова, или да спрат да го чувстват като мръсно и нередно, и кой как ще ги нарече. Така, че според мен бая жени разцъфват точно в трето и четвърто десетилетие, ако си го позволят, разбира се. Двайсетте, особено ранните, са си още лутане, след това почваш да черпиш с пълни шепи от наличното.

Общи условия

Активация на акаунт