Жени как гледате на връзката с по-млади мъже?

• 35 417
  • 904
  •   1
Отговори
# 555
  • Далечният изток
Ооо, преди да съм се посъветвала с бг мамите не бих предприела ни-щич-ко.

# 556
Ако героините от романи, филми, че и приказки първо пишеха във форума, едно "заживяли щастливо до края на дните си" нямаше да има. Grinning

# 557
Айда, Трайчо, умни жени сте.

# 558
Оффф беее, умирам да се хиля последните страници. 😅😅😅 Като бях на 20 нямаше шанс да си помисля за някой по-малък, па макар и с година, наборите ми също не ми представляваха интерес. Харесвах около 26-27 годишни. После обаче нещата рязко се обърнаха, когато моето 27-28 годишно аз започна страшно да се отегчава от 35 годишни вкиснателяци, които говорят само за работа, пари и в тях липсваше всякаква наченка на спонтанност. Та май по това време някъде започна вкусът ми към по-млади мъже, та до ден днешен. Добре, че изглеждам с 10 години по-млада, та да не цъкат бабичките с език, че съм подлъгала някое младо момче. 😅 И преди някой да ми заобяснява като дървен философ как само аз така си мисля, че изглеждам, ще кажа, че се шегувам, че тук човек и като се шегува трябва да пояснява.

# 559
Какво за приказките, Пепеляшка видяла червена лампа и хукнала да бяга с 200 от принца. Така си загубила пантофката. Grinning

# 560
  • София
Стринке, и аз си мисля, че моят брояч за възрастта на мъжете ще спре на определена възраст и повече няма да расте Joy даже ми се струва, че вече усещам първите колебания...

# 561
Да бе ше пояснявам. Тя ми говори за плетки и внуци, аз си купувум къси панталонки.

# 562
Aida, няма да го бъде нашият романс. Оказа се, че си падам по непредубедени лъвици.

# 563
Синдромът на лелчето - избира млад мъж и се обижда на лелка😅😈😂
Не си, Бази, не сиии. Аз съм лелката.

# 564
  • Paris, France
Как ще се чувствам аз няма никакво значение. В очите на младите мъже ще съм лелка по дефиниция. По същия начин, по който на нас като бяхме на 20 мъжете на 40 ни изглеждаха ужасно стари чичковци. А вие си фантазирайте каквото искате. Може тунинг от на всеки квадратен сантиметър, но вътрешната амортизация заради годините и опита си казват думата. Младите са искрено вулгарни, а лелките и чичковците зорлем се опитват да го докарат на искрено вулгарни, но всъщност са житейски цинични и  се опитват да сграбчат последните остатъци от полъха на младостта.

Не съм съгласна. Има мъже, които са по природа атлетични и като остареят просто се съсухаряват. С хубава костна структура лицата им не правят назолабиални гънки и бузи, величествените им долни челюсти с широки бради не позволяват събиране на гуши като на пуйка, косата им си седи на главата и на 50 и 60 години са си парчета, макар и с бръчки, а някои и бръчки нямат. На 25 бях искрено влюбена в 45 годишен, като се влюбих в него от пръв поглед, без да зная нищо за него, само във външността му. Доста си попаднахме и възрастта му си беше екстра, а физиката му беше по-добре от тази на мнозинството мъже на 25-30г. Джон Фашану на около 55г, с дъщеря си. Могат да минат за гаджета:

Предпочитам Род Стюарт както изглежда сега пред някой дебел, плешив 30 годишен, а такива не липсват.

Същото е и с жените. Някои на 30 не изглеждат добре и не са привлекателни, а други и на 50г и на 70г чупят вратове. Ген, начин на живот, късмет.

В собствените си очи съм не лелка, ами бабичка, но ми се лепят млади мъже, а даже не съм красива, не се гримиран и излизам облечена като клошар.

# 565
Прави ми впечатление, че на всичко слагаме рамка, а извън рамката прогнозите са черни.
Ако е стар, лошо. Ако е млад, пак. Ако не е бил обвързан - трагедия, а ако случайно е разведен и с деца - багаж. Вдовците не стават, с женени - резил
Не останаха мъже по бг-мамските критерии. Grinning

# 566
Ега ти, този жив ли е още? Fash the Bash! Легенда!

# 567
  • София
Aida, няма да го бъде нашият романс. Оказа се, че си падам по непредубедени лъвици.
Не съм ти казала по какво си падаш, хайде без своеволия.

Има мъже, Тайче, има.

# 568
Дренч, ти пък. Не си.
Аз Андариел говорех, ама.

# 569
Не съм ти казала по какво си падаш, хайде без своеволия.

Има мъже, Тайче, има.

Аморе, не те очаквах тази вечер. Не е това, което изглежда!

Общи условия

Активация на акаунт