Гейски истории!

• 5 183
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
Ами те и някакви си момиченца на по 12 години си ги изкарват на показ прашките...та той няма да си ги изкара...ами суета сега, така си разбират хората модата, такива им ценностите ...

# 16
  • Варна
И един мазен беше.... но изражението на лицето му беше едно такова....да го съжалиш чак, нещастен някак.... нямаше вид на отракан... донякъде и жал ми стана за него.

Ама веждите му бяха по-хубави от моите.   Mr. Green

# 17
Аз гледам така както ти въпросния г-н, когато някое 6-7г. момиче е с прашки подаващи се под поличката с ниска талия и с потниче стигащо до под гърдите му(те още са в зачатък, ама нейсе) #Crazy

# 18
Аз не разбрах къв е проблемът. Гей в градсия транспорт?! Ами тъжен ще е , ако всички го оглеждат с възмутително-снизходително изражение.

# 19
  • Варна
Аз не разбрах къв е проблемът. Гей в градсия транспорт?! Ами тъжен ще е , ако всички го оглеждат с възмутително-снизходително изражение.

Никой нямаше да го помисли за гей, ако беше облечен прилично. Неговото си беше....не е лъскаво облекло като на травеститите, а с без пари да е модерен - нещо такова, жалка картинка.

Майната му, остана и него да го мисля.

# 20
И майка му,ако чете тук-сигурно и тя е тъжна.Сега разбрахте ли колко сме толерантни към всичко различно?

# 21

Майната му, остана и него да го мисля.

Е каква беше идеята на темата тогава?!  newsm78

# 22
Ай па ся и вие. Може да е ходил да заработва пари някъде. newsm78

# 23
ей тук му е мястото на държавния чиновник  joro01,ама не се появява нещо..

# 24
Аз не виждам нищо лошо - всеки да се облича както си иска, да спи с когото си иска и да си показва сексуалната ориентация както и когато пожелае. Не ми пречи. В чужбина някои си се целуват по улиците и там това се възприема за нещо нормално. Това, че не разбираме различното не го прави смешно или отвратително.

# 25
вече нищо неможе да ме учуди

И мен така. Майка ми ги псува на педераст и те се засягат  Joy

Карчева, ама сина ти направо ти е одрал кожата  Shocked

# 26
 I koe to4no ti  be6e sme6no 4e ne mi stana qsno???

# 27
  • София
Живея точно там, където нощем дефилират и търсят клиенти травеститите, т.е до министерство на земеделието.Свикнала съм с тяхното присъствие нощем, от години е това, не ми пречи и ориентацията им, нито облеклото им, но не мога да приема това, че се събират и превръщат в гейски публичен дом центъра на столицата.Освен това са агресивни, дърпат мъжете , минаващи по улицата, крещят, бият се помежду си и най-гадното е, че вършат интимните услуги на клиентите си по входовете или на улицата.
Преди няколко нощи бях свидетел на такава гледка, че ми се повръща все още.Чаках дъщеря ми да се прибере и съответно като всяка майка през 5мин. търчах до  прозореца, още повече я е страх да влезе във входа, за да не попадне на траверс, обслужващ някой клиент. При поредното подаване през прозореца, изведнъж виждам точно пред мен, подпрян на една паркирла кола травестит, който си е вдигнал полата и клиент /младо момче с дънки и тениска/ да го .................................... ooooh! ooooh! ooooh!Веднага се прибрах и имах чувството, че ще повърна. Споделих с любимия и заради детето отново се запътих към прозореца, с надежда да са приключили и виждам този, който би трябвало да се има за мъж, клиента, младо момче със смъкнати дънки, а травестита зад него и точно...... сещате се какво му правеше "по мъжки".  CrazyНаправо полудях, такава гадост не бях виждала и още не мога да се отърся от това преживяване. Викнах им съответно да се разкарат и другаде да се заиграват."Мъжагата" се смути и си вдигна дънките и гащите за норматив, хвана траверса за ръчичка и потеглиха навътре в уличката, за да застанат просто на по-тъмно, до друг автомобил. Mr. Green
Е това е адски гадно вече.За това ги мразят хората и ги псуват, заради тази грозна показност и това, че парадират с ориентацията си и се опитват да я налагат като че ли другите са увредени, че не си падат по секс с лица от същия пол.

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 13:19 от marypopins

# 28
И аз не разбирам какво е смешното  Shocked ! Струва ми се, че има достатъчно петъчни теми, тази я заключвам.

Общи условия

Активация на акаунт