Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 26

• 143 026
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Самураят посегна към меча си, за да си направи сепуко... Но нещо се обърка и му се наложи да приеме мюсюлманската вяра...

# 736
  • София
Преведох от руски нова порция. Simple Smile

Четиригодишната Роза - към баща си Изя:
- Не ми викай, не съм ти жена!

- Фима, какво ще правите довечера?
- Съгласна съм.

- Рабинович, вие карате ли се с жена си?
- Е, налага се да си говорим от време на време!

След като леля Соня каза: "И какво? Това ли е всичко?", сексуалният маниак се изчерви целият.

- Сонечка, какво се тюхкаш за тоя бански? Омалял ти - ами хвърли го на майната му, щом не ще да побере цялата ти красота!

- Здравейте, нали това е клубът на загадъчните хора?
- Кой знае, приятелю, кой знае!

- Остап Лвович, вие съвсем ме забравихте!
- Но моля ви, мадам, как може - та вие не излизате от главата ми дори само да изпушите една цигара!

# 737
Стои таткото пред родилното, излиза акушерката:- Петров, честито. Имате момче.Радост, всичко както си му се полага...След малко излиза пак акушерката:- Иванов? Честито, имате момче.При всяко излизане един от татковците напира с надежда да повикат него...След третото излизане на акушерката, въпросния татко, видимо изнервен тръгва на скандал:- Как не ви е срам бе госпожо? Тоя дойде след мен...пререди ме. Оня дойде след мен...и него обслужихте с предимство...в тоя момент излиза друга акушерка и го вика по име:- Георгиев? Честито, имате момиче.- Айде сега пък момиче...Вие за подигравка ли ме вземате? Вие знаете ли кой съм аз? Знаете ли? Не съм случаен аз. Ще ви разхвърлям болницата само с един телефон. За тоя момче, за оня момче, за тия без връзки квот остане... Няма да оставя нещата така...В тоя момент излиза пак втората акушерка и казва:- Георгиев, имате момче...Нашият видимо ошашавен, но все още настръхнал пита:- Е, как момче? Нали казахте момиче?- Еми имате две. Момче и момиче.Нашия видимо доволен от себе си...- Е, така е в България. Без да вдигнеш скандал, и без да имаш връзки нищо не става...

.
Блондинка е на преглед при специалист. Докторът и предписва някакво лекарство. - Вземайте по две таблетки, когато си лягате. - Докторе, вие сигурно се шегувате?! Това прави близо по 20-тина таблетки дневно!(не съм блонди, но  и аз по 20 пъти на ден си лягам)
.
 Съпруга отишла в полицията, за да съобщи, че мъжът ѝ е изчезнал. - Той е тридесет и пет годишен, висок е метър и деветдесет, има тъмни очи, тъмна къдрава коса, спортна фигура, тежи осемдесет и четири килограма, говори възпитано и обича децата. Съседката ѝ възразила: - Той е метър и шейсет, дебел, плешив, с голяма уста и се държи лошо с децата ти ! - Знам! - отвърнала жената. - Обаче нима трябва да ми връщат точно него?
.....

# 738
# 739
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 740
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/

# 741
# 742

# 743
# 744

# 745
# 746

# 747
# 748
# 749
Да се знае:
- Ако ти се скъсат горните три копчета на блузата - на гадже е!
Ако ти се скъсат долните три - на диета е!

- Дядо, как мина срещата?
- Оф, не питай! Тя се смя, аз се смях ... после цяла вечер си търсихме
зъбите из тревата.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 23:07 от delpel

Общи условия

Активация на акаунт