Абитурентски рокли във Варна

• 749
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте дами, тепърва ми предстои да спестявам пари за абитурентска рокля, но днес реших да разгледам в интернет. Резултатите от търсенето обаче ме препратиха към сайтове за рокли отколкото да ми покажат физически бутици или магазини във Варна. Питането ми е- Бихте ли ми препоръчали места във Варна,където мога да пробвам рокли? Благодаря за обърнатото внимание.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 10:42 от melin5618

# 1
Познати бяха доволни от Ателие Sposa. Някъде на чаталджа.

# 2
А матурата по БЕЛ ще вземеш ли?

# 3
  • Варна
Познати бяха доволни от Ателие Sposa. Някъде на чаталджа.

В новата сграда на кръстовището на бул. Колев и Чаталджа, на партера е. Наистина съм виждала много красиви неща на витрината.

# 4
А матурата по БЕЛ ще вземеш ли?
Ами тя ни е задължителна, така че да.

Благодаря на другите дами за отговорите. Щях да ви отговоря директно,но системата не ми позволява.Силно се надявам да видите това съобщение. Благодаря ви много,че ме насочихте.

# 5
  • Варна
Пише се "абитуриентска" рокля.

# 6
Пише се "абитуриентска" рокля.
Извинявам се за грешката. Благодаря за поправката.

# 7
Време е най-накрая в сайта да напишат, че лица с лош правопис и граматика не трябва да припарват в никакъв случай до него, още по-малко пък да пишат. Не ги е срам!

За авторката: https://juliakontogruni.com/ моя позната си купи рокля от тях преди вече доста години, но ми прави впечатление, че продължават да се развиват. Мисля, че има опция за проба, след предварителна уговорка.

Дано не съм допуснала и аз правописна грешка, че ще ме изхвърлят от форума..

# 8
Само да кажа, че тази лека грешчица от заглавието в момента, в началото беше много по-тежка. Това е поправената версия Wink

# 9
Нали всички разбрахме за какво става въпрос. Навремето (аз съм от динозаврите)  казвахме абитЮриент. Когато на 24 май ми дадоха лентичка, да си я прикача на блузата, тогава разбрах как се пише. По онова време повече се  използваше се думата "зрелостник". Абитюриент е доста навлязла  чуждица ( не знам защо отпадна зрелостник) , възможно е да бъде сгрешена заради изговора.

# 10
Време е най-накрая в сайта да напишат, че лица с лош правопис и граматика не трябва да припарват в никакъв случай до него, още по-малко пък да пишат. Не ги е срам!

За авторката: https://juliakontogruni.com/ моя позната си купи рокля от тях преди вече доста години, но ми прави впечатление, че продължават да се развиват. Мисля, че има опция за проба, след предварителна уговорка.

Дано не съм допуснала и аз правописна грешка, че ще ме изхвърлят от форума..

Госпожо, благодаря ви за защита и проявената емоционална интелигентност. Благодаря и за предложението за магазин. Радвам се,че все още има хора,които проявяват разбиране.

Към тези,които ме поправиха за грешката ми- Благодаря. Но за тези,които ме осъдиха за това, че съм допуснала такава...На вас искам да ви кажа,че каквото съдим го има вътре в нас под някаква форма или ние самите се съдим за същото нещо.На вас ще препоръчам всички книги на Лиз Бурбо и Луиз Хей.

Общи условия

Активация на акаунт