Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно...- 26

• 143 036
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
  • тук, на мястото си

# 76
Млада жена бута количка с бебе. До нея спира позната и ѝ казва: - Леле, колко е сладко, направо е одрало кожата на мъжа ти. Жената замислено ѝ отговаря: - Сигурна ли си? Това е бебето на съседката от третия етаж.

# 77
# 78
  • Габрово / но е чистокръвна старозагорка/
РЕТРО СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ПОВЕЙ

Скрит текст:

# 79
Две приятелки си говорят: - Кажи ми, би ли преспала с мъжа ми? - В общи линии не... - Защо? - С нищо не е по-добър от моя! - В общи линии си права...

Едно момиче решило да представи избранника си на своето семейство. Седнали да хапнат и да пийнат.По едно време,тъста подканил зетя: -Мези бе зетко,мези бе! Зетя смутено отвърнал: -Мезя бе татко,мезя бе! Минали се неминали две минути,тъста пак: -А бе,мези бе зетко,мези бе! Зетя отново: -А бе мезя бе татко,мезя бе! Тъста кипнал и изкрещял: -Кво мезиш бе,ти направо ядеш!

Заминал един мъж на гурбет в чужбина. След месец пише писмо: - Скъпа, този месец не мога да ти изпратя пари. Изпращам ти 100 целувки. Пешо. Жената му отговаря: - Благодаря, скъпи, за 100-те целувки. Ето отчет за разходите: 1. Млекаря се нави за две целувки на ден за бутилка мляко. 2. Елтехникът дойде да оправи бушоните чак след седмата целувка. 3. Хазяинът идва всеки ден за неговите 3 целувки. 4. Собственикът на бакалията не дава нищо за целувки, наложи се дам и още нещо... 5. Колата ми се повреди. Ремонта - 15 целувки и още нещо. 6. Други разходи. Не се притеснявай за мен, имам още 25 целувки до края на месеца. За другия месец пак ли да планирам същите разходи? Твоята любима!

# 80
  • тук, на мястото си

# 81

# 82
Българите сме като тампона - живеем на прекрасно място, но в кофти период.

# 83

# 84
  • Wonderland
Мечката, коня и вълка паднали в една яма. Минала седмица и почнали да огладняват. Вълкът казал:
– Мецо, ние с теб сме месоядни, а конят пасе трева, така и така ще умре - дай да го изядем!
– Но той ни е приятел! - отговорила мечката.
- Дай поне да му кажем.
Признали те на коня.
– Е, щом така сте решили... Но искам да ми изпълните едно последно желание. Като бях малко конче, ми жигосаха някакви букви отзад, искам да ми ги прочетете.
Отишли те зад коня, а той им теглил по един як къч. Вълкът умрял на място, а мечката измърморила:
– Къде се бутам и аз, като не мога да чета...

Joy Joy Joy

Флегма и нервак са на квартира. Веднъж нервакът решил да си вземе вана. Стоял във ваната 10 минути, когато флегмата дошъл, загребал с една лъжица вода от ваната и излязъл. Нервакът се учудил, но нищо не казал. След още 10 минути флегмата пак дошъл и загребал вода. Нервакът му се разкрещял, но флегмата не му обърнал внимание и излязъл. След още 10 минути пак дошъл и нервакът му изкрещял зверски:
- Какво правиш бе, простак?
Флегмата се обърнал и му казал:
- Тра-ла-ла-лиии! Кухнята гори.

Joy Joy Joy

# 85
- Извинете, колко струва 1 биберон?
- 40 лева.
- Нека си реве, да му се развива дробчето.

# 86
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 87

# 88
Покрай старците със зъбите се сетих за стар виц:
Няколко се събират редовно на пейка в парка и 3 дни единият от тях отсъства.
Обаждат се по телефона да разберат какво е положението и
- Зацепил ме е един зъб и не ме оставя на мира.
- Е как така, нали нямаш нито един зъб в устата си?
- Ох, ама и вие сте едни! Оставихте ме 3 дни да се мъча.

# 89
  • тук, на мястото си

Общи условия

Активация на акаунт