Ще имам близнаци! Тема с продължение 37

• 76 297
  • 806
  •   1
Отговори
# 165
В кой магазин видяхте бейби монстър и бъгито
Бъгито във Вис Виталис, Бейби Монстър в Baby spot.

# 166
  • Варна
Търся борд за baby monsters easy twin. Нашата е texas, т.е с кожения борд, който те гризат 🤯😱🙄 Първият минус на тази невероятна количка, която не сменям с нищо. Някой ако продава на по-нормална цена от редовната по магазините моля ви свиркайте 🤗😚😝

# 167
Момичета, тъй като съм разсеяна и не питсх лекаря, казуса ми е следния. Близнаците са ми бигемини, биамниоти, монохориоти. Два пъти ги гледаха на морфология и два пъти казаха момчета.. Но на третия път не видя пола на едното. Питах има ли възможност да е момиче, АГ каза да... Преди време към 15 седмица, бях при друг АГ, който каза че също се съмнява за момиче... Объркана съм и вече незнам какво да мисля

# 168
Момичета, тъй като съм разсеяна и не питсх лекаря, казуса ми е следния. Близнаците са ми бигемини, биамниоти, монохориоти. Два пъти ги гледаха на морфология и два пъти казаха момчета.. Но на третия път не видя пола на едното. Питах има ли възможност да е момиче, АГ каза да... Преди време към 15 седмица, бях при друг АГ, който каза че също се съмнява за момиче... Объркана съм и вече незнам какво да мисля
Бигемини означава близнаци... Монохориални, биамниални бяха и моите момичета, споделяха една плацента (еднояйчни) . Еднояйчните близнаци са винаги от един пол.

Последна редакция: пн, 15 юни 2020, 21:31 от Tolly

# 169
И моите бяха такива, имам 2 момичета, разнояйчни.Едната все се криеше,но лекарката още в началото каза,че и второто ще е момиче.
Успех!

Питай на следващия преглед

# 170
Много моля мамите родили секцио близнаците си да споделят. Първото ми раждане също беше секцио, но с пълна упойка с много трудна интубация. Бях със счупени предни зъби като се събудих. Извикали са всички анестезиолози в района на болницата. Било е борба по думите на докторите. И въпреки, че аз нямам спомен сега ме тресе един страх от това секцио. Този път ще бъда със спинална и не мога да си представя как се преживяват усещанията, а и това,  че трябва да извадят две бебета, не едно. А споделете и къде сте родили...

# 171
Секцио, спинална упойка два пъти, веднъж с каката, веднъж с близнаците.За мен беше изпитание момента до който си видях децата.Бях притеснена дали всичко с тях ще е наред, не ме питайте защо, не знам.Не съм имала проблеми с упойката, не съм усещала абсолютно нищо.От кръста на долу не усещах нищо.Не усетих нито когато ги вадеха , нито като ме шиеха.За мен беше лека операция.

# 172
Спинална упойка е най -доброто. Виждаш, чуваш всичко, в пълно съзнание си, а не усещаш никаква болка. Виждаш децата веднага, чуваш първия им плач, почти магичен момент...дори романтичен бих казала Simple Smile Аз обаче имах тежко възстановяване след това. С преразтегната матка, докато се възстановя.....,ноооо всички болки изчезват като си гушнеш децата.

# 173
И аз с близначките бях зле и ме болеше много повече от раждането на каката.Но устисках и не взех болкоуспокояващи, не обичам просто да се тъпча с разни медикаменти.Но тук отчитам второ раждане, напреднала възраст и т.н. екстри.

# 174
Спинална упойка в Селена, Пловдив. За 30 Мин приключи всичко. Мислех, че още не сме почнали, когато доктора каза на сестрата, която щеше да снима с телефона " хайде ела, че ще изпуснеш първото бебе". Когато извадиха и второто бебе ми сложиха някаква инжекция през абоката и тогава ми се замота главата, иначе през останалото време си бях в пълно съзнание и всичко разбирах. Раздвижих се и станах няколко часа след това. Болки никакви не съм имала, но 2 дни ми слагаха постоянно обезболяващи, дори да нямах нужда.

# 175
  • Варна
Секцио със спинална е чудесно! Нищо не усещаш, а си реално там 😂 Аз лично имам няколко такива случай с упойка покрай инвитрото,,,,,, толкова ми е гот, че чак съм като пристрастена 🤣😝😂 Аз лично обичам да съм на ясно какво става и не мога да си представя какво е да съм с пълна упойка 🙄 За възстановяването мога да кажа, че ми беше най-голямото притеснение как ще стана за пръв път след операцията, а сега като се замисля даже и не го помня 🤣😂 То си боли при всяко ставане в следващите 10тина дни, но минава, не е кой знае какво Simple Smile
Родих моите бебоци в Надежда 💕

# 176
Присъединявам се - спинална, гладко секцио, бебета родени през 1 мин, щастие да чуеш как плачат Blush Болеше си след това, обезболяваха ме и ми бяха необходими 2 седмици да се върна в ритъм..физически Simple Smile Но при всеки е различно.

# 177
Здравейте! В началото на бременността -5 г.с. нормално ли е да изпитваш местещи се болки в яйчника и в областта на стомаха? Освен това имам и леко затруднено дишане?

# 178
  • София
Нормално е. Матката тепърва ще се подготвя за разпъване.

# 179
Нормално е. Матката тепърва ще се подготвя за разпъване.
Благодаря за отговора Ви, но много се притеснявам, защото днес е трети ден от тези болки. Преди да започнат те, станах през нощта до тоалетна, след което загубих за кратко съзнание. Гинекологът ми предписа дуфастон и бусколизин. Пия ги от вчера, но пак си ме боли, особено е легнало и седнало положение. Моля за съвет...

Общи условия

Активация на акаунт