Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 436
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
моята смокиня е от парфимо /проверих фактурата, купила съм я за 55.30 лв./, изчезват и се появяват сравнително често и са на много по-приятни цени в сравнение с нотино
тук съм писала и за виолетката: https://bg-mam.ma/p/1163005/39873056

# 391
За мен на Милиард виолетката си е направо моно аромат. Започва като пакетче виолетки при мен което ме връща директно в детството и се развива до леко прашна/пудрена виолетка (вероятно заради ириса), но през цялото време е много звънлив и ме кара да се усмихвам Simple Smile
Не усещам нито ябълка, нито роза или цитруси, въпреки че ги има с пирамидата.
Общо взето според мен е по-скоро за тинейджърка, но мъжа ми няколко пъти отбелязва че ухая много красиво с него, а той не е много по комплиментите.

# 392
  • Sofia
Ре, Deetron, благодаря! Чудя се дали да не поръчам Narciso Rodriguez For Her Fleur Musc , утре очаквам Narciso Rodriguez For Her Pure Musc.
Моля за мнение- има ли смисъл да имам и двата или са близки като аромат?

Двете нямат общо. Едното е роза, другото чиста и красива жена.
Усеща се днк-то на марката, но са различни като аромат.
Имам и двата, за мен си заслужава да ги имаш.

# 393
И за мен са различни двете на Нарцисо и затова метнах мостричка на Fleur Musc от Брасти. Тествала съм го няколко пъти, но искам да го понося малко. Имам и Фор Хър ЕДП, та ако си приличат, няма смисъл да трупам повече.
Толкова сте заразни с тези описания, че...този Давидоф не знам защо така ме привлече. Нямах смелост да поръчам бутил', обаче и от него си поръчах мостричка. Звучи ми толкова хубаво, че неистово ми се прииска снощи да се напръскам точно с него. Надявам се да се харесаме.
За разкош и Покривите на Ерме, да си ги припомня.

# 394
  • Чукарландия
Мили парфюмни дами и господа, имам едно питане. От
Sauvage Collection, кой от всички Sauvage е най-траен?
Бях вземала на ММ ЕДП и ЕДТ версиите, а междувременно бях купила и едно мини, 10 или 15 мл, не помня, ЕДТ беше от една мацка, която пазарувала от бутика на Диор и са и го дали като комплимент от бутика. Та ММ казва, че нито един от парфюмите (говоря за Sauvage  EDT и EDP), които съм му вземала не е толкова траен, колкото това пусто мини. С дни ухаело това, след душ също. Та йок, иска Sauvage, защото му е любим, но с трайност като на миньончето. Та, моля за съвет, тези, които познават и трите варианта - кой е най-траен: EDT, EDP или Парфюма?
И много ми е чудно как това мини ще е толкова чудовищно трайно, при това ЕДТ, а 100 мл ЕДТ от същия парфюм - не?!? 🙄

# 395
По принцип Sauvage EDT се води като най-траен и излъчващ. Затова и аз реших да купя точно този вариант, но изобщо не го усещам толкова мощен,  имам доста по-силни парфюми. Възможно е да има реформурация, все пак е на пазара от 5 години.

# 396
  • Бургас
Може да е било това било това, което е на пазара от 1966г.

# 397
macadamia, получи ли Andromeda Tiziana Terenzi? Харесва ли ти, как го намираш?

Момичета, които поръчаха и получиха Jardin Exclusif Mancera може ли да споделите мнения за него? Никой нищо не написа, защо така?

# 398
Обещах да споделя как усещам Монталите,които поръчах!
Patchouli Leaves Montale-катогоричен мъжки аромат! В началото ме уплаши,силен,много влажен мухъл,остър.Изчаках да улегне и стана точно ванилено пачули,както го описват,доста мъжествено. Дори на мен ми идва твърде мъжки ( майки предвид,че половината ми парфюми са мъжки или унисекс). Мирише ми на Кока -Кола без захар! Много меко и луксозно пачули,нищо общо а A*Мен, който е дост по-силен, нахален и накъртващ.

So Iris Intense Montale- изключително нежен ирис.Много напомня на Инсоленс,но е по деликатен.Много нежен,долавам и леки виолетки. Въпреки,че е тих се долавя осезаемо.За мен е много лесен аромат. Лек,ефирен,цветен,чист!

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 09:51 от Ре

# 399
Благодаря ти, Densi, че попита-аз отказах Андромеда-та , притесних се , че ще ми е много сладка, а така се накъртих от сладостта на Червеното Гучи....Поръчах си Mon Guerlain Bloom of rose, edp.Утре го очаквам ....

# 400
  • София
Обещах да споделя как усещам Монталите,които поръчах!
Patchouli Leaves Montale-катогоричен мъжки аромат! В началото ме уплаши,силен,много влажен мухъл,остър.Изчаках да олегне и стана точно ванилено пачули,както го описват,доста мъжествено. Дори на мен ми идва твърде мъжки ( майки предвид,че половинат ами парфюми са мъжки или унисекс). Мирише ми на Кока -Кола без захар! Много меко и луксозно пачули,нищо общо а A*Мен, който е дост по-силен, нахаен и накъртващ.

So Iris Intense Montale- изключително нежен ирис.Много напомня на Инсоленс,но е по деликатен.Много нежен,долавам и леки виолетки. Въпреки,че е тих се долавя осезаемо.За мен е много лесен аромат. Лек,ефирен,цветен,чист!
Подкрепям изцяло!
Patchouli Leaves Montale тръгва сурово, влажно, като мокри вестници и прогнили дървени щайги в старо мазе. След известно време излиза лека ванилия като подложка, но само колкото да го омекоти, не го прави женствен в никакъв случай. За стилни господа и доста смели дами!

So Iris Intense Montale - голяма находка, да! Началото е прашно, прах като в Нинфео Мио. Леки препратки към Инсоленс и Hiris Hermes, но без плагиатство. Чудесно изпълнение по темата ирис.

# 401
  • Пловдив
Аз взех Андромедата и не съжалявам, започва наистина с праскова и мускусът е лек в началото, но като  запазена особеност на Тициана е да го усетиш като се затопли от кожата, прекрасен е, не е сладък като Касиопея, сега го разучавам и съм сигурна ще ми харесва❣

# 402
...Patchouli Leaves Montale .... и доста смели дами!...
Като една смела дама Satisfied го разходих сега по авто сервизите ........ ми много ми хареса навън на вятъра,така се носеше около мен топлото пачули............. ,а от ръката ми избиваше яко Смокинята на Ферари Green Heart Парфюмно щастлива съм днес Nerd

# 403
  • Чукарландия
Може да е било това било това, което е на пазара от 1966г.

Не. Ето такова беше минито:

# 404
Споделете няколко думи за Gucci Bamboo 🌺

Общи условия

Активация на акаунт