Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 445
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Споделете няколко думи за Gucci Bamboo 🌺
Воднисто-стеблено-цветен парфюм. За мен от онези, за които някой даде тук чудно определение "блатен".

# 406
За мене е от "невидимите". Нещо като нищо Simple Smile

# 407
Благодаря, ще се въздържа от покупка. 30 мл с код излиза 36-37 лв. Да не случайно да изпусна нещо 😁

# 408
Аз харесвам Bamboo, чудесен ежедневен аромат, свеж, лек, няма химично или мусусно излъчване.Това е за едт. Подарявала съм го на млади момичета и си го носят. Едп има лилия, която на топло време леко дразни, но за зимата става. Общо взето, всекидневен, офис парфюм.

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 17:31 от silver pearl

# 409
densi, моля те разкажи малко за онзи амбров Давидофф! ..
След вчерашното описание на Davidoff Amber Blend е изчерпан в Елинор Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 17:37 от Ре

# 410
Heart

Последна редакция: ср, 15 апр 2020, 08:58 от Ralitsa_

# 411
Привет. Не съм от най-активните в темата, но сега ще споделя новата ми любов и придобивка
Скрит текст:

Първоначално избрах този долу. И той мнооого ми пасна на вкуса и настроението, свързано с нужда да се случи нещо цветно, ароматно и живо. Smile Но после докопах горния и закачливата нотка в него ми формира избора.
Аз по принцип никога не съм се влияела от сезона при ароматите, които ми се носят в момента, но сега нещо ми подсказа, направо изкрещя, че искам да има  нюанс на лято, на топло, на край на пандемията....Laughing  Доволна съм, чак си оправих настроението на полу-ступор.
Скрит текст:

И за двата ме уверяваха, че са трайни и силни, каквито искам. Някой има ли впечатления за това?

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 17:57 от unabella

# 412
densi, моля те разкажи малко за онзи амбров Давидофф! ..
След вчерашното описание на Davidoff Amber Blend е изчерпан в Елинор Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied
Ами... ко да праим кат са ни слаби ангелите... 🙄😆

# 413
Да пишете после, аз съм го сложила в 1 кошница, но не бързам, че прекалих и без това. Звучи ми кехлибарено-плътен и сладък, дървесен и леко мъжкареещ.

# 414
Да пишете после, аз съм го сложила в 1 кошница, но не бързам, че прекалих и без това. Звучи ми кехлибарено-плътен и сладък, дървесен и леко мъжкареещ.
Точно такъв е, без да е сладък. Дано ви хареса.

# 415
..........Ами... ко да праим кат са ни слаби ангелите... 🙄😆
Да си призная, 50 % го поръчх заради описанията,другите 50% заради бутилката.Толкова е красив,че нямаше как..Bowtie
Впечатлена  съм от Смокинята на Ферари ....иии без да искам се загледах по Leather Essence Ferrari . Дали и той е толкова богат,шлейфен и траен като смокинята? Някой познава ли го?

ПП. Поръчах си и Davidoff Leather Blend, да си има другарче Simple Smile Дано да се харесаме и с двата !

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 19:27 от Ре

# 416
По-скоро с идея да е за ММ го взех. Пък, ако вземе и на мен да ми застане, няма да го върна. Ще си го споделяме. Една отливка от Intense Cafe имам и ММ определено го харесва, а аз му забраних вкъщи да се пръска с това чудо! Но от тук заключих, че ще хареса нещо такова плътно, както хареса и Дюпонския Амбър.

# 417
Впечатлена  съм от Смокинята на Ферари ....иии без да искам се загледах по Leather Essence Ferrari . Дали и той е толкова богат,шлейфен и траен като смокинята? Някой познава ли го?

скоро купих втора бутилка, с моите моми приключихме първата стотица
пазя я и ще ти я дам, ако искаш, но има буквално две или три капки
по-богат, по-траен и по-шлейфов е от смокинята, но и по-мъжкарски, повече канелен и сладнеещ отколкото кожен

# 418
  • Бургас
Уф, аз се чудя кой да си поръчам Dolce&Gabbana The Only One Intense, който е парфюмът на жената съблазнителка за мен.Или Chanel N°5 Eau Premiere, който е превъплъщение на елегантността и женствеността.Трудно ми е да реша, ама много!

# 419
По-скоро с идея да е за ММ го взех. ..
Моя си е за мен:)ММ носи само акватици и Черги. Много странно.Всичко хард  - кожа,пачули,амбър ...са за мен Stuck Out Tongue Closed Eyes
Сега ми свършва гумата на Булгари и си търся нова кожена любов Nerd

Последна редакция: вт, 14 апр 2020, 19:29 от Ре

Общи условия

Активация на акаунт