Парфюмни размисли и страсти - 239

• 36 369
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, парфюм подобен ( цитросов ) като Light Blue на Долче и Габана?
Truth Calvin Klein

# 541
  • София
https://www.fragrantica.com/perfume/Montale/Soleil-de-Capri-3767.html

# 542
densi, bright-благодаря отново!
Забравих да добавя, че Адикта ми е най-любим заради трайността-пера, къпя се, ухае, та ухае!

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 00:48 от malika$

# 543
Купи си Мансера тогава. Избери си една от по- леките и ще имаш интензитет и трайност супер високи.
Може и Монтал, не от удовете, от другите.

# 544
  • София
Вече категорично реших, че за лятото ще си взема Градината на Мосю Ли, но имам още едно питане. Пак за джинджифила, "преследва" ме тези дни. Има го и в Туили, доколкото виждам, но усеща ли се всъщност? Или да ми препоръчате нещо друго с джинджифил?
Не съм фен на джинджифила, но за джинджифилови любители много препоръчват Serge Lutens Five O'clock Au Gingembre. https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Five-O-Clock-Au … ngembre-2764.html
В Twilly също се усеща доста.
Преди време си бях взела един LR Santorini, който бях взела заради името и настроението, което би трябвало да носи, но който също е с доста джинджифил. В момента го разменям, но бих го подарила, ако някой от тук проявява интерес. Не мисля, че има смисъл просто да си стои така.

По темата за летните, секси свежарки. Освен класиката D&G Light Blue бих препоръчала D&G L'imperatrice и Guerlain Aqua Allegoria Flora Cherrysia. Много свежи, сочни, вкусни... бих се изяла с тях. 🍉👌😋😂

# 545
Този за мен е почти идентичен с Лайт Блу!
https://www.fragrantica.com/perfume/Moschino/Cheap-Chic-I-Love-Love-728.html

# 546
  • Стара Загора
Гледам, че давате парфюми подобни на Lignt Blue (на Moschino и Montale). Moschino - Cheap & Chic I Love ми напомня на времето преди 15 г., когато бях дете и леличките се пръскаха с евтини парфюми/ или когато моята леля ми подаряваше  такива парфюми, закупени от някое магазинче за 8-10лв. и се чудих какво да ги правя. Grinning
Въпросът ми е имат ли прилика Moschino Cheap & Chic I Love и Soleil de Capri на Montale? Ако има някаква, то поне да спестя някой лев. Grinning

# 547
Добро утро! Hug
Аз вече минах на лятна вълна и така да се каже, "хванах се за зелено". Simple SmileGreen HeartFlowers Four Leaf Clover

Толкова отдавна го мечтая това изумрудче, че в момента място не мога да си намеря от кеф! Падна ми в ръчичкете най-накрая!  Heart EyesHeartSunglasses
Искам да е лято, само да е лято......!!!! Nature Sunny

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 12:01 от Sysly

# 548
Един от най- любимите ми парфюми въобще.

# 549
  • Габрово
Скрит текст:
Добро утро! Hug
Аз вече минах на лятна вълна и така да се каже, "хванах се за зелено". Simple SmileGreen HeartFlowers Four Leaf Clover

Толкова отдавна го мечтая това изумрудче, че в момента място не мога от кеф! Падна ми в ръчичкете най-накрая!  Heart EyesHeartSunglasses
Искам да е лято, само да е лято......!!!! Nature Sunny

Вярно много е хубав ,такъв свежак.

за мен е този
https://www.fragrantica.com/perfume/Lanvin/Eclat-d-Arp-ge-988.html

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 11:15 от sesksta

# 550
  • София
Странно, а на мен ми намирисва на евтин одеколон за след бръснене. Не че не харесвам аромата - много даже, но дядо ми някога след бръснене се поливаше с нещо подобно.

# 551
Забравих да напиша за Амбровия Давидофф - като започнем от кутията, та стигнем до бутилката 🔝 идеален! Мирише... да, wow e! ММ каза "Е, сега трябва да ме заведеш на опера!". Страхотен парфюм! Обаче 😆 малко амбър са сложили в нашата бутилка. На уд са наблегнали. Много луксозен и приятен, но усещам основно най-хубавия уд в този парфюм (поне на кожата на моя мъж). А това да го нося аз, дума не може да става! Той е силно мъжествен за моите представи за парфюм. Иначе за мъж е уникален.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 12:05 от Анонимен

# 552
  • Габрово
Странно, а на мен ми намирисва на евтин одеколон за след бръснене. Не че не харесвам аромата - много даже, но дядо ми някога след бръснене се поливаше с нещо подобно.
Вярно е ,че има одеколонна  нотка,/мен тя не ме дразни/  ,но е много приятен за носене през лятно време.

# 553
Е, ха! И аз вече имам странен парфюм! Simple Smile
Да, не всеки приема неролито, аз също имах такъв период и не във всяка комбинация го харесвам, но в Нероли Портофино за мен е просто нереално красиво. А в базата си парфюмът е просто приказен.
Богат, топъл и елегантен и не спира да вибрира и излъчва. На всичкото отгоре при мен извади завидна трайност. Вчера сутринта пръснах два пъти и тази сутрин в косата си го усещам още.
Сложила съм го пред мен и го гледам като влюбена глупачка и му се хиля като идиот. BlushHeart Eyes

# 554
Скрит текст:
Вече категорично реших, че за лятото ще си взема Градината на Мосю Ли, но имам още едно питане. Пак за джинджифила, "преследва" ме тези дни. Има го и в Туили, доколкото виждам, но усеща ли се всъщност? Или да ми препоръчате нещо друго с джинджифил?
Не съм фен на джинджифила, но за джинджифилови любители много препоръчват Serge Lutens Five O'clock Au Gingembre. https://www.fragrantica.com/perfume/Serge-Lutens/Five-O-Clock-Au … ngembre-2764.html

Благодаря за предложението, но виждам в съставките мед. Както не го харесвам, ще вземе точно той да изпъкне върху мен, така че най-вероятно ще се въздържа от този парфюм.

Общи условия

Активация на акаунт