Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 892
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм винаги за Tabacco Vanille , обожавам го .

# 601

Поръчката е от Нотино и все още мога да я откажа. Не съм го разносвала и за това нямам кой знае какви спомени от блотер.  Не знам дали бутилката е стара или нова. Мисля, че може да го върнеш, ако ти се занимава с поръчка и връщане евентуално.
https://www.notino.bg/guerlain/idylle-parfjumna-voda-za-zheni/p-67749/
Днес държах Шалимар и го пуснах да си ходи, че е пикантен и май няма да се разберем.
Чудя се и на Givenchy Ange ou Démon, но явно е доста тежък и му минава сезона. За мен той е вечерен и зимен парфюм определено. Познаваш ли го? Аз лично имах love-hate връзка с него.
Искам нещо пролетто-лятно и с прилична трайност.
Определено не купувам, за да връщам. И не, не ми се занимава. Шалимар не познавам изобщо, имам само един ориенталско --цетен и пикантен и си стои на 95 от 100мл. вече година.
Забелязвам, че в тази тема се коментират и дават отзиви на предимно много скъпи парфюми. Е, аз съм една от тези, които не мога да си ги позволя и търся предимно такива към среден клас /50-100лв, и пак ми е извън бюджета/ . Благодаря на всички отзовали се.
Кристалче, Карат го мисля от доста време, но не стигам до него за момента. Май е време вече. Благодаря ти, че споделяш, мнението ти е меродавно за мен.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 21:42 от mimoza7710

# 602
  • Deutschland
...И нещичко от градината, което ме накара да се зачудя, има ли аромат на лалета, претворен в парфюм? Би ми било много интересно да го пробвам...

https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html
La Tulipe е един от любимите ми, с 2 от  по 100 мл съм се заредила. Не мисля, че така ухае лалето, не ухае на нищо определено, въпреки това Лаленцето е невероятен.

# 603
И аз.
Обаче Кафе Роза никак не харесвам.

# 604
Аз не го познавам , бях пробвала Champaca на блотер и се влюбих, но на моята кожа е чист сапун. Ох, как искам Vanille Fatale за есента ...🤦🏼♀

# 605
Ау него също го обожавам. Невероятен е!

Лалето на Байредо е много нетраен парфюм. Хубав е, но мен не ме грабва.

# 606
Mimoza, аз попитах дали познаваш Ange ou Demon, защото е труден, а и по това, което прочетох последните няколко поста никой не ти е препоръчал конкретен парфюм? Поправи ме ако греша. Lalique са бюджетни сравнително и са с добри изпълнения и се развиват добре на моята кожа. Аз лично не разграничавам парфюмите си на зимни и летни, а на настроения, затова и не ти предлагам конкретен парфюм. Най-малкото не знам какво харесваш.
Извинявам се, че се опитах да помогна.

# 607
На Lalique познавам само Satine, вдна позната го носеше и и седеше невероятно. Само този техен прфюм познавам .
Денси, голяма си подстрекателка!🌸💞

# 608
  • Deutschland
Права е densi- Лалето не е много траен, но 3-4 часа се държи прилично  на моята кожа.

# 609
Аз заглеждам Noir на Le Labo, някой познава ли го ?

# 610
  • Deutschland
Имам само Le Labo Santal 33. Лично за мен най- доброто.

# 611
Имам само Le Labo Santal 33. Лично за мен най- доброто.
И за мен е страхотен.

# 612
  • Deutschland
И аз.
Обаче Кафе Роза никак не харесвам.
Ето колко сме различни,  😀 което е напълно нормално. Харесвам и двата, това е една от малкото рози, която ме грабна. Уникална е просто, търся дълго красива роза. TF  винаги да се тества задължително, за да няма разочаровани.

# 613
Аз обичам Ноар де Ноар и неговата шоколадова роза. Но не харесвам Rose Prick.

# 614
Благодаря, момичета. Засега съм заредила количката само с мостри, определено не ми се хвърлят суми насляпо Simple Smile
Ще си избера откъде да започна Simple Smile

Лалето при мен се държи с много, много добра трайност и развитие.

Общи условия

Активация на акаунт