Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 840
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
Много, много ви благодаря! Много сте мили! Ще се възползвам първо от Давидофф, някак си и самото шише ме предразполага към опцията да му хареса Simple Smile
Той много обича парфюми (и обувки), та поне колекциите ни са в една посока Grinning
Опитвам се от известно време да го накарам да седнем и да направим негов гардероб във Fragrantica, за да следим какво харесва и не, а и да ми по-лесно, когато искам да го изненадам, но се дърпа Grinning

# 496
......някак си и самото шише ме предразполага към опцията да му хареса Simple Smile...

И мен шишето много ме грабна Simple Smile Голяма красота е!

# 497
Днес съм с Rawaa, който така сладко ме прегръща и независимо от намръщането време навън на мен ми е едно такова топло, сладко и гушливо.
Получих парфюма от размяна, но мисля, че има някакъв проблем с пулверизатора, защото не пръска с мъгла, а някак слабо и на капки. Имала съм парфюма, макар и за малко и помня, че си пръскаше чудесно. Възможно ли е да има някакво запушване на тръбичката или на самото пръскало заради маслата в парфюма? Чудя се как и дали мога да го почистя. Ще се радвам на всякакви съвети, ако ви се е нещо подобно и имате опит. Simple Smile

# 498
  • Germany
......някак си и самото шише ме предразполага към опцията да му хареса Simple Smile...

И мен шишето много ме грабна Simple Smile Голяма красота е!
Скрит текст:

Не че съм подстрекател, но още по-хубави са, като са по три Joy

Чудесни описания, много ме радва, че имат повече почитатели! Парфюмите са много луксозни и красиви! Честити! Deetron, много хубаво описание на Агар Hug

# 499
Аз се включвам да се похваля,че ми пристигна днес Кирке!Само веднъж пръснах ,защото сутринта се полях с Pure musk😅 и е грехота да се наквася сега с още една бомба:))) На първо четене ми харесва ,усещам праскова най-силно ,дъвката я има и не съм сигурна как ще се развие нататък,но така или иначе утре ще се поливам ,не днес.Според мен е по-малко сладък от Erba pura (и по-добре)😅.
Сега имам нова мишена Santal Blanc на VCA ,разносвач миналото лято ,хареса ми ,напомняше ми на смокинята ,която имам от Боди шоп,но вие кажете по няколко думи.
Приятелка от България сподели ,че пазарува онлайн и почти цялата серия са на цени около 80-100 лева ,а тук (Англия) по магазините са £130 ,а онлайн £70-80-100 .Защо такава фрапантна разлика в цените?

# 500
.....Не че съм подстрекател, но още по-хубави са, като са по три Joy...

Това ще го сънувам днес,сигурна съм Simple Smile Точно така си ги предтавям.Дори зеления от серията ми е любопитен - Wood Blend Davidoff,който сравняват с Декларейшън на Картие.  Искам ги всички Laughing

# 501
  • София
Божеее, Ковачева, сърце имаш ли? (емотикон припадащо човече)
Този Амбър с две пръскания заглуши Монталското Пачули, с което се бях поляла доволно и обилно.
Мноооого си заслужава, а вероятно и цялата серия.

# 502
  • Germany
Ре, Wood Blend Davidoff няма голямо сходство с Декларейшън на Картие, който харесвам. Колкото са ми любими трите на снимката, толкова Wood Blend ми обръща буквално стомаха. На мен ми мирише силно на кимион и мъчни дървесни ноти, направо на немита мъжка подмишница си мирише. Може би аз не съм добър ориентир за него, защото много често усещам кимиона нечистоплътен. Разбирам еуфорията ти, и аз бях така, даже от чудене кой да е, купих и трите наведнъж Laughing, но за зеления си трябват проби, много е специфичен и силно подправков.

# 503
  • España
Да попитам по-запознатите, Elie Saab Le Parfum  подходящ ли е за пролет-лято, как е като трайност?
Това е моят парфюм фор евър енд евър!!!!! С чудесен шлейф и голяма  трайност, даже и след душ 😉
Аз го нося целогодишно,но мисля,че лятото се развива най-добре !

# 504
Ре, Wood Blend Davidoff ........... направо на немита мъжка подмишница си мирише. .....
Нееееее,уби една мечта Satisfied Satisfied Satisfied .Това с мишиците ме отрезви. Рядко ми се  случва чак толкова силно  да ме грабне нещо.....и имах нужда от един шамар Laughing Обаче тази снимка не е за слаби сърца!!!!!

# 505
  • София
Много красива снимка на Ковачева. Simple Smile Въобще, много се радвам, когато има лични снимки в темата, малък празник е, така че дано повече съфорумци се престрашат да правят такива. Забелязала съм, че и Tuali прави страхотни снимки. Simple Smile
И аз ненавиждам кимион в композиция, върху моята кожа стои неприемливо зле и нечистоплътно, надушвам го веднага и бягам с 200 от такива парфюми. Досега не съм попадала на такива, в които да ми стои хармонично.
Явно доста хора сме в период на трескаво разглеждане и търсене на парфюмни радости, в това число и аз. Та, смилете се, моля, над бедната душа на кожомана в мен, и ме ориентирайте дали коженият Давидофф от тази серия има действително прилики с Тосканската Кожа ТФ или Rasasi La Yuqawam Homme, както е гласувано във Фрагрантика, тъй като аз имам последния, много го обичам, но ако си приличат с този Давидофф, не ми е спешен на този етап, тъй като си имам доста от Расасито. Въобще, ще се радвам много на едно по-детайлно описание на кожения Давидофф.
Също искам да помоля дамите, които познават So Iris Intense Montale, да коментират малко по-подробно какъв тип ирис е - мнооого ме изкушава в момента. В един пост във Фрагрантика прочетох, че прилича на Silver Iris Atelier Cologne и Chanel 19 Poudre, но това само ме обърка, не ми помогна, тъй като за мен са доста различни изпълнения на тема ирис - Silver Iris e сладък и червилено-козметичен, Chanel 19 Poudre е хладен, зелен и прашен. Имате ли проблем с трайността и шлейфа на този Монтал? Попаднах на мнения от порядъка на 30 минути трайност... Ясно е, че всичко е субективно и кожа с кожа не си прилича, но все пак ми е интересно как се държи при вас. Simple Smile

# 506
...Също искам да помоля дамите, които познават So Iris Intense Montale, да коментират малко по-подробно какъв тип ирис е .
Преди два дни си получих моя и писах следното:
So Iris Intense Montale- изключително нежен ирис.Много напомня на Инсоленс,но е по деликатен.Много нежен,долавам и леки виолетки. Въпреки,че е тих се долавя осезаемо.За мен е много лесен аромат. Лек,ефирен,цветен,чист!

# 507
  • В сърцето на един мъж
kovatcheva уникална снимка. ❤❤❤ Не познавам нито един от парфюмите, но ми беше изключително интересно да прочета коментарите за тях. Добре, че не пазарувам онлайн парфюми, че положението щеше да е страшно.....
Днес съм Hermes L'OMBRE DES MERVEILLES . Точно преди да затвори всичко си взех една трийсетичка. Прекрасен е, лятото мисля че ще е още по красив. Магазина на Витошка, който казвате че е отворен, има ли Hermes?

# 508
  • София
Да попитам по-запознатите, Elie Saab Le Parfum  подходящ ли е за пролет-лято, как е като трайност?
Това е моят парфюм фор евър енд евър!!!!! С чудесен шлейф и голяма  трайност, даже и след душ 😉
Аз го нося целогодишно,но мисля,че лятото се развива най-добре !
И на мен също! Обожавам го! Според ме пролет и зима обича повече. Но ако му до липсва пръскам по всяко време! Wink

# 509
Спокойно, кимиона по принцип си мирише така. Често ми се случва, като съм сама и се завъртя в кухнята, да се чудя откъде мирише на потен плочкаджия, но се усещам - от рафта с подправките е Simple Smile Та мисълта ми е, че не е от вашите кожи, просто така си мирише.

Общи условия

Активация на акаунт