Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 983
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Чудесно снимаш!Много ме впечатли,че имаш и неотворени парфюми,уха!Е,това е вече пристрастяване:)

# 586
  • Deutschland
Не, това вече е Диагноза. 😁
За тест ми е нужно настроение и  нормален социален живот, който в момента липсва.

# 587
И какво излиза сега- ще се окаже, че не снимам толкова лошо. 🙈 ................

Както и да снимаш, ефекта ще е същият  - ЕЕЕЕХААААА  Animal Scream Cat

# 588
Моля няколко думи за Guerlain Idylle Edp. Пробвала съм го веднъж и само на блотер.
По спомен приятен, май не особено траен.

# 589
Приятен, цветен парфюм. Много го харесвах в старата опаковка, имаше шлейф и убийствена трайност. Преди 1-2 месеца го пробвах в новата опаковка и за мен няма нищо общо. Ако намериш в старата, красива опаковка, според мен му дай шанс.

# 590
Приятен, цветен парфюм. Много го харесвах в старата опаковка, имаше шлейф и убийствена трайност. Преди 1-2 месеца го пробвах в новата опаковка и за мен няма нищо общо. Ако намериш в старата, красива опаковка, според мен му дай шанс.
Не знаех,че и него са "рефрешнали", жалко. Един от цветните ми любимци.Много елегантен и женствен,безумно траен,красота . Преди година донесох от Париж на свекито една бутилка, все още си миришеше както трябва Thinking
ПП. В старото си шише беше.

# 591
  • Deutschland
Благодаря на всички за хубавите думи 💐Радвам се, че идват от ценители, а не от хора, които нямат отношение към ароматите.

Искам да знаете, че много ви харесвам ❤, и въпреки че почти не се включвам, ви чета от години,така че : I'm watching you 🕵️‍♀️
Сега съм луднала вкъщи, толкова продължителна изолация  и затова излизам от прахта. 🙈 👩‍💻 Предполагам, че има много други анонимни като мен, на които сте полезни.

Доверявайте се повече на  собствената си интуицията, а не на красиви описания ( с това не визирам конкретно  никого от темата, самата аз с удоволствие чета прекрасните и задълбочени постове). Информация + парфюмна интуиция, която без съмнение всички от темата притежават. По възможност тест- това много не важи за мен. 🙈 Всички сме обединени от една страст. Грешки стават непрекъснато. Заложете на класното, това, с което се идентифицирате, а не на количеството. Трудно е, разбира се, когато това е страст.
Хм...сега ще го кажа... 🙊 внимание с груповото пазаруване. Минавали са ми разни мисли, сигурно не съм единствената.
Но коя съм аз ...😁

# 592
Парфюм на деня и може би предпоследно пръс от бутилчето, преди да свърши окончателно тази зелено-горска-теменужена свежест : She Wood Velvet Forest DSquared2

И нещичко от градината, което ме накара да се зачудя, има ли аромат на лалета, претворен в парфюм? Би ми било много интересно да го пробвам...

# 593
Поръчката е от Нотино и все още мога да я откажа. Не съм го разносвала и за това нямам кой знае какви спомени от блотер.  Не знам дали бутилката е стара или нова.
https://www.notino.bg/guerlain/idylle-parfjumna-voda-za-zheni/p-67749/
Днес държах Шалимар и го пуснах да си ходи, че е пикантен и май няма да се разберем.
Чудя се и на Givenchy Ange ou Démon, но явно е доста тежък и му минава сезона.
Искам нещо пролетто-лятно и с прилична трайност.

# 594
...И нещичко от градината, което ме накара да се зачудя, има ли аромат на лалета, претворен в парфюм? Би ми било много интересно да го пробвам...

https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html

# 595
Ре, за съжаление според мен няма много останало от него, но ако някой има по-пресни спомени нека се включи.

Ох, от толкова карантина само парфюми са ми в главата. Сега започнах да се оглеждам в няколко TF и Amouge. Някой може ли да ми помогне с избор, моля Simple Smile
Загледала съм се в Tom Ford Café Rose, Tiziana Terenzi Gold Kirke, Tom Ford Tobacco Vanille, Amouage Sunshine, Amouage Dia.

Това е парфюмното ми гардеробче:

https://www.fragrantica.com/member/1213955

Ако някой има време и желание, ще съм много благодарна.

# 596
...И нещичко от градината, което ме накара да се зачудя, има ли аромат на лалета, претворен в парфюм? Би ми било много интересно да го пробвам...

https://www.fragrantica.com/perfume/Byredo/La-Tulipe-8441.html
Уууу, и фрезия си има! Отива в уишлиста...
Благодаря!

# 597

Поръчката е от Нотино и все още мога да я откажа. Не съм го разносвала и за това нямам кой знае какви спомени от блотер.  Не знам дали бутилката е стара или нова. Мисля, че може да го върнеш, ако ти се занимава с поръчка и връщане евентуално.
https://www.notino.bg/guerlain/idylle-parfjumna-voda-za-zheni/p-67749/
Днес държах Шалимар и го пуснах да си ходи, че е пикантен и май няма да се разберем.
Чудя се и на Givenchy Ange ou Démon, но явно е доста тежък и му минава сезона. За мен той е вечерен и зимен парфюм определено. Познаваш ли го? Аз лично имах love-hate връзка с него.
Искам нещо пролетто-лятно и с прилична трайност.

# 598
  • Бургас
tuali, аз лалета усещам в Carat Cartier.Чудя се как парфюм може да е толкова красив всеки път като се напръскам с това изящество.Sparkling Heart

# 599
  • Deutschland
Ре, за съжаление според мен няма много останало от него, но ако някой има по-пресни спомени нека се включи.

Ох, от толкова карантина само парфюми са ми в главата. Сега започнах да се оглеждам в няколко TF и Amouge. Някой може ли да ми помогне с избор, моля Simple Smile
Загледала съм се в Tom Ford Café Rose, Tiziana Terenzi Gold Kirke, Tom Ford Tobacco Vanille, Amouage Sunshine, Amouage Dia.

Това е парфюмното ми гардеробче:

https://www.fragrantica.com/member/1213955

Ако някой има време и желание, ще съм много благодарна.
Lolla, всички имам и са прекрасни, единствено Dia нося рядко- хубав е, но специфичен,  има леко ретро нотка, но определено носим.
Amouage Sunshine е един от любимите ми  Amouage, но когато за първи път го тествах бях потресена- на лекарство ми замириса. Божествен е и съм щастлива, че му дадох шанс. Въпреки че съм TF фен, от раз ще избера Sunshine за лятото.

Последна редакция: чт, 16 апр 2020, 21:47 от cielo

Общи условия

Активация на акаунт