Парфюмни размисли и страсти - 239

• 35 898
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Deutschland
Lollaa, много разумно решение!
Не се подавай на общата еуфория- всичко е индивидуално, въпрос на химия с твоята кожа. Приятно, интересно, а поякога е забавно да разбереш какво мислят другите, но ти сама ще определиш.

# 616
Здравейте, кой от трите бихте препоръчали да купя за подарък на дама за 50 г. юбилей,  невероятен човек е, с младежки дух и енергия, дейна и неуморима.
Искам да я зарадвам.

Dior Miss Dior Blooming Bouquet
Dior Miss Dior Absolutely Blooming
Dior Miss Dior (2017)

# 617
Mimoza, аз попитах дали познаваш Ange ou Demon, защото е труден, а и по това, което прочетох последните няколко поста никой не ти е препоръчал конкретен парфюм? Поправи ме ако греша. Lalique са бюджетни сравнително и са с добри изпълнения и се развиват добре на моята кожа. Аз лично не разграничавам парфюмите си на зимни и летни, а на настроения, затова и не ти предлагам конкретен парфюм. Най-малкото не знам какво харесваш.
Извинявам се, че се опитах да помогна.
Благодаря ти, не познавам Ange ou Demon изобщо, дори не съм го пробвала.пазарувам предимно он-лайн и за момента попаденията са ми са на база усет и синтезирани мнения в тази тема и фрагрантика 99% имам успешни покупки и харесвани от мен аромати.
Обикновено не търся препоръки, а инфо за конкретен парфюм, който вече ми е в уиш листата или поръчан. До Lalique не съм паднала/стигнала още .

# 618
  • Deutschland
Помня, че преди години имах Ange ou Demon - на тамян, на църква ми ухаеше, дано да не греша.

# 619
Ange ou demon на моя приятелка се развива секси,а при мен с нюанс на ретро....тази нощ ще “си лягам “ пак с нощния Бушерон хаха

# 620
Помня, че преди години имах Ange ou Demon - на тамян, на църква ми ухаеше, дано да не греша.
Не,няма нищо общо с тамян и църква Simple Smile Цветен,но плътен и секси:) Има една опияняваща нотка за мен, класа.

# 621
Момичета, докато боядисам яйцата и украся у дома, се натрупало за четене. Много хубави снимки в темата.
cielо, никак не съм завистлива, но пък твоите снимки предизвикват емоции. Много красота и то накуп! Много мечтая за FM L' eau d'hiver и Cafe Rose.
На всички честити придобивки, да им се радвате от сърце.
tuali, голяма красота е твоята градинка, за затворени в апартамент е радост за душата.

# 622
  • София
Живаншито е тъмен, плътен, леко билков и много упойващ аромат. Не е прекалено сладък, но според мен на някои кожи може да избие потно. Попадала съм на такива.

# 623
Последно, но не на последно място при поръчка от Нотино на луксозната колекция освен -20 % имате подарък мостри 2бр. -да сложите отметка.

# 624
Може ли няколко думи за Bvlgari Man Wood Neroli? Не харесах особено Wood Essence и този дори не го тествах, докато работиха парфюмериите.

# 625
  • Deutschland
Момичета, докато боядисам яйцата и украся у дома, се натрупало за четене. Много хубави снимки в темата.
cielо, никак не съм завистлива, но пък твоите снимки предизвикват емоции. Много красота и то накуп! Много мечтая за FM L' eau d'hiver и Cafe Rose.
На всички честити придобивки, да им се радвате от сърце.
tuali, голяма красота е твоята градинка, за затворени в апартамент е радост за душата.
silver pearl, Зимната вода с лека ръка я препоръчвам. Лесен и много женствен  аромат, но пак с тест. Колебая се дали да продължавам да изучавам FM- нещо не съм във възторг. На първо време ще спра с онлайн поръчки от този бранд и ще се гледаме tête-à-tête 🧐 в магазина.
Отвратителни флакони- обичам изчистено и семпло, но тук не кореспондира с идеята и цената.
За TF какво да кажа- май  почти всичко е казано. ❤

# 626
Ангел или демон има силна нотка мащерка, която при някои кожи избива на препарат за гадини. Труден е, не е за насляпо.

# 627
cielo, благодаря за parfumswinkel.com, поръчах от там едни 40мл. от Coach Dreams на нелоша цена.

# 628
  • Sofia
Откакто реших, че искам Gabrielle essence  купих 17 други парфюма,  но не и него. Joy

Ето едни окъпани от вчерашния дъжд нарциси 
Скрит текст:

# 629
  • Deutschland
cielo, благодаря за parfumswinkel.com, поръчах от там едни 40мл. от Coach Dreams на нелоша цена.
Пипи, радвам се, че съм била полезна. 🤗 Ангелът също ми се стори на много хубава цена.

Последна редакция: пт, 17 апр 2020, 00:23 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт