Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Да е честит, жив и здрав малкия Димитър! Много здраве му желая, много да ви радва! Бързо възстановяване на мама ! ❤️

# 556
Здравейте, момичета и моя ред дойде да се похваля макар и неочаквано,  но на 03.05.2020г в 17.19ч чрез нормално раждане се появи моя син Димитър - 3310кг и 50см.  Успех на всички !!! 🥰🍀❤
Честита радост! Бъдете живи и здрави и бързо възстановяване! Simple Smile

# 557
  • Бургас
Да е жив и здрав Димитър! 😊 Да расте и радва мама и тате!

Аз съм свалила само 5 кг в болницата. Останалите 10 са си за моя сметка. 🙄 Да видим как и кога ще ги свалям. 🤷‍♀️
Нашата госпожичка много будува през деня. Вчера от 9:00 да 13:30 се кокори, криви, мрънка. Като я сложа на гърда се унася и оставя ли я отворя очите. Но поне вечер спи за сега. Буди се на три часа през нощта, но хапва и заспива, та не мога да се оплача. Къпането е кошмар - скъсва се от рев.
Днес следобед ще идва педиатърката ни да се запознае с новата си пациентка. 🙂

# 558
Diman@, да ти е жив и здрав, и много да те радва. А ти бързо да се възстановиш.
И моят се кокори от време на време. Иначе само папа и спи. Вчера за мой късмет имахме колики като за добре дошли вкъщи. Няма да близна скоро шоколад.
Иначе бях изненадана от първото посещение на педиатърката. Тегли ми лекция за кърменето, храненето, хигиената и добавките. После ми показа как се масажите и гимнастиката, как да го къпя и как да третирам пъпа. Също провери как го храня и показа как да го закачам да не заспива. Всичко това отне около 1:30.

# 559
  • Германия
Къпането е кошмар - скъсва се от рев.

Ооо, и дъщеря ми много мразеше да я къпем, всеки път беше рев до небесата! Много се изнервях като трябваше да я къпем, което правехме така или иначе само веднъж в седмицата. Не знам на колко месеца беше когато започна да се къпе с кеф

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 16:56 от TeoM83

# 560
Mad_hatter, чудесно и аз така обичам да ми се обяснява всичко. Кой е този педиатър да му се обадя и аз Joy

Имаше въпроси по-нагоре, да се включа. На мен ми останаха 1, 5-2 кг и коремът ми почти се прибра, но аз качих малко, около 8. Който съм питала, всеки ми казва, че в болницата се сваля около 7.
За хранене и спане. Аз ако не го събудя, няма да се сети. Гледам на 3 часа да го храня. Последно в 12 и после оставям за повече време да поспим. Не знам дали е правилно. Чакам и аз педиатъра да дойде, да каже. Спокойна съм, че пълни памперса доста често. Относно това, че са много поспаливи, на мен ми казаха - от жълтеницата е, щяло да отмине.

Иначе за това дали се наяжда и колко дълго да го държа, колко дърпа, за мен лично е голяма мистерия. Мисля че вече имам повече кърма, гърдите ми се подуха, не са много твърди. Цедя се след повечето хранения, но не излиза кой знае колко много. Не знам, може би ще извикам някой консултант по кърмене скоро.

# 561
Момичетата за утре как сте? Аз минах всички изследвания и прегледи и ме пуснаха да се прибера на спокойствие у дома. Утре уж около 8:30 ще е секциото, ще видим Simple Smile засега съм спокойна

# 562
  • Бургас
Мишле, стискам палци за утре и ще чакам добрите новини! 🙂

Каспър завидях за килограмите и корема. 😁 Аз ще видя зор, ама каквото такова.

Мад, браво на лекарката ви! Така би трябвало да протече първо посещение, особено ако е и за първо дете. Нашата стоя около 40 мин, прегледа я, поговорихме си и тръгна.

Тео, аз си мисля, че реве защото й е студено. Като я облечем и млъква. Дано бързо да отмине, че аз три пъти се препотявам. 😁

След час отивам за свалянето на конците. Ще трябва да хващам такси, че мъжа ми остава с децата. Изобщо не ми се тръгва, ама...

# 563
И аз минах всички изследвания и прегледи и сега съм си в стаята и си почивам, ще се опитам да поспя тази нощ, че вчера не мигнах. Хубавото е, че съм първото секцио за деня в 9:00 часа, има още 2 след моето. Разпитах за раздвижването казаха ми , че ако се чувствам добре може и към 21-22 да пробват да ме вдигнат, иначе обичайно раздижват на следващия ден, на мен никак не ми се иска да е толкова късно, но ако не се чувствам добре може и да изчакаме. Вече искам всичко да минава , да видя, че бебчето е здраво, че всичко му е наред и да се приключва Simple Smile

# 564
  • Стара Загора
Мишле и 17154, успех утре! Ще срещнете любовта на живота си Heart
Не вярвах, че мога да обичам толкова с първото дете, а сега сърцето ми прелива.
Нашата лекарка не идва вкъщи, тъй като се среща с възрастни и  болни деца, с и няма какво ново да ми каже. Обаче другият четвъртък ни е първата консултация в кабинета и ще видим как сме с мерките.

Женското тяло е страшно обаче - всеки път като заплаче и усещам как гърдите ми се напрягат и кърмата слиза.

# 565
И аз минах всички прегледи, утре ми е секциото но понеже моя лекар го няма не знам за колко часа ме е предвидил...От прегледа за разкритие получих кървене подобно на менструация ... Чиста кръв..Сега пишках и е примесена с бяло течение, но е обилно...Казах на лекарката, която ме прие каза, че било нормално имала съм и разкритие ... Само заради кървенето се притеснявам..На някоя мама случвало ли и се ???

# 566
Radi, чувала съм, че е възможно да има кръв след такъв преглед. На мен няма да ми правят.

# 567
Radi, чувала съм, че е възможно да има кръв след такъв преглед. На мен няма да ми правят.
И на мен няма да ми правят, никак не ми е любим този преглед. И аз съм чувала, че има жени, които прокървяват след него .

# 568
Не знам, не трябваше май и аз да давам..
Сега след консултация с анестезиолога, ми казаха със спинална упойка ...И ще ме и приспят, не знам какво значеше това ..

# 569
  • Стара Загора
Утре чакаме много бебета Heart Eyes
На всички ви желая леки операции, бързо и възможно най-безболезнено възстановяване и да ви дадат малчовците да си ги гушкате и обгрижвате.

Аз съм -7кг от общо 15, но гърдите ми станаха огромни и апетита ми се върна, ще се старая да не прекалявам с яденето особено сега и като не излизаме, а и един дъжд навън.

Общи условия

Активация на акаунт