Майски бръмбарчета 2020 - Тема 5

• 42 453
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Здравейте.На мен на 6 ми казаха да ида в 9 сутринта и на 7 ми е секциото.Аз отсега съм супер притеснена..Аз се надявам ако махнат ИП да разрешат свижданията..Успех момичета и да се похвалите Simple Smile

# 541
На мен болницата ми е на 3 минутки с колата от нас, иначе ме викат в 6:30-7 да съм там. Засега ще съм със спинална упойка и клизма няма да имам / ще ми дадат свещичка за вкъщи за 4ти вечерта/. В моя случай ми казаха таткото ще чака отвън- ще види бебка, после мен и си тръгва и чак на изписването. Ако нещо много ми потрябва може да го даде на акушерките и те да ми го донесат. Simple Smile Аз не знам дали съм притеснена, по- скоро сега почивните дни като не съм самичка бързо ми минават, но утре...

# 542
  • Пловдив
На мен нищо не ми казаха,ще питам като идем на 6.На моя му е много гадно,ако не си види бебето.Дано го викнат ,че ще се побърка горкия...Аз не съм лежала в болница от 12 години,направо изпитвам ужас...ама няма какво да се прави..Дано всичко мине добре

# 543
Явно 5-ти ще е следващата популярна дата. Стискам палци момичета. Hug
Нито е леко, нито е тежко възстановяването, но определено грижите за малките съкровища те карат да преодолееш спънките.

# 544
Момичета, стискам палци всичко да мине леко и бързо да се възстановите! Най-важното е да сте спокойни и да мислите за щастливия финал Hug чакаме новини Simple Smile

# 545
  • Стара Загора
Успех на всички чакащи своите бебчета скоро!
Към родилите - вашите бебенца стоят ли будни? На всяко хранене го будя и заспива отново почти веднага. През деня го оставям малко да поплаче, за да се разсъни хубаво. Вчера го къпахме под душа по препоръка на неонатоложката и много му хареса, но много плака докато го облека с всичките му процедури. Щом вече беше облечен за вечерния сън и спря да плаче сам.

И още един въпрос - как сте с кг след раждането? Утре мисля да се претегля сутринта на гладно, но имам опасения, че не съм оставила много в болницата.

# 546
Успех на всички, на които им предстои планово секцио!
От моето секцио минаха три дни. Първите 24ч са най-неприятни, но вече съм почти съвсем добре. Движа се, нося си бебчето, има още болка, но се търпи.
Влюбена съм в момченцето си. Наистина когато го гушна, всичко друго остава назад.
Нямам търпение да се приберем вкъщи и да сме постоянно заедно Heart

Деси, моето също е много поспаливо, казаха ми, че е нормално. Новородените спали по 22ч на денонощие.. Ние още се борим с кърменето - някой път се получава, друг път - не. Надявам се, като се приберем вкъщи, да потръгнат нещата.
За килограмите - не съм сигурна, че искам да се меря, като се прибера, за да не се депрес-на Grinning

# 547
Привет и от мен 😊 Честито на всички вече родили и успех на тези, на които предстои! ❤️
Мен ще ме приемат след 3дни за планово секцио и също ми е мнооого притеснено... И от операцията и от всичко. 🙄
На тези от вас, които сте с планово секцио искаха ли ви предварително направен PCR тест за Корона вируса? Конкретно за МД-София питам, но и по принцип...

# 548
  • Пловдив
Нищо не са ми казвали за такъв тест...Аз в Пловдив ще раждам де...Успех и на теб,дано всичко мине добре и бързо да се възстановим...Поне моят приятел ще е с мен утре и другият ден,така съм по-спокойна...И се надявам да го пуснат да му покажат бебока

# 549
Привет и от мен 😊 Честито на всички вече родили и успех на тези, на които предстои! ❤️
Мен ще ме приемат след 3дни за планово секцио и също ми е мнооого притеснено... И от операцията и от всичко. 🙄
На тези от вас, които сте с планово секцио искаха ли ви предварително направен PCR тест за Корона вируса? Конкретно за МД-София питам, но и по принцип...
Здравей и мен ме приемат след 3 дена планово секцио в МД София. Доктора не ми е казвал абсолютно нищо за такъв тест, а вчера се видяхме... Каза само, че като ме приемат ще ми вземат кръв, ще ми направят видеозон и консултация с анестезиолог. Освен от самото взимане на кръв да пуснат и за короната, знам ли... Но 100% предварително няма да ти искат.

# 550
Здравей и мен ме приемат след 3 дена планово секцио в МД София. Доктора не ми е казвал абсолютно нищо за такъв тест, а вчера се видяхме... Каза само, че като ме приемат ще ми вземат кръв, ще ми направят видеозон и консултация с анестезиолог. Освен от самото взимане на кръв да пуснат и за короната, знам ли... Но 100% предварително няма да ти искат.

Аз бях планово в МД София. Нищо не ми казаха за тест. Аз питах проактивно и общо взето останах с впечатление, че е по желание.
Иначе го правят вече и в самата болница, 178ми кабинет, 120 лв.

# 551
  • пловдив
Здравейте, момичета и моя ред дойде да се похваля макар и неочаквано,  но на 03.05.2020г в 17.19ч чрез нормално раждане се появи моя син Димитър - 3310кг и 50см.  Успех на всички !!! 🥰🍀❤

# 552
Честитоо! 💐💐 Да е жив и здрав малкия Димитър, а на мама - бързо възстановяване. ⚘⚘ А защо неочаквано, подрани ли малкия 😅😍

# 553
Нищо не са ми казвали за такъв тест...Аз в Пловдив ще раждам де...Успех и на теб,дано всичко мине добре и бързо да се възстановим...Поне моят приятел ще е с мен утре и другият ден,така съм по-спокойна...И се надявам да го пуснат да му покажат бебока

Деси, ако правилно съм разбрала къде ще ти е секциото на 7-ми? И към пловдивските мами, имате ли вече педиатър или това може да се случи и след раждането на беб?

# 554
  • Пловдив

Деси, ако правилно съм разбрала къде ще ти е секциото на 7-ми? И към пловдивските мами, имате ли вече педиатър или това може да се случи и след раждането на беб?
В Окръжна болница.Аз избрах педиатър мисля преди 1 месец.

Общи условия

Активация на акаунт