Лъжи на дребно от любимия

• 4 785
  • 80
  •   1
Отговори
# 30
След тези истерии какво очакваш да сподели за деня си? Да не е луд, нали после ще му трещищ 2 месеца, че бил на обяд с колежки. Така не може да се живее във вечен страх какво ще спусне бомбата.

Не са ви виновни колежките, ти усещаш, че се раздалечавате, но ревнивите крясъци не са решение, нито насилственото вадене с ченгел на сведения какъв е бил денят му. Вървите към раздяла. Помисли си добре искаш ли да останеш с този мъж или не. Ако не, продължавай в същия дух.

# 31
Писах и по-рано,нямам нищо напротив...но при условие как му е минал деня да мълчи като пукъл...И да казва,нищо особено...И да ме нарича ПАТКА ,като е ядосан ,а на тях се обръща с маце...🤔Е,това Е дразнещото,а не че си помагат!!!

# 32
След тези истерии какво очакваш да сподели за деня си? Да не е луд, нали после ще му трещищ 2 месеца, че бил на обяд с колежки. Така не може да се живее във вечен страх какво ще спусне бомбата.

Не са ви виновни колежките, ти усещаш, че се раздалечавате, но ревнивите крясъци не са решение, нито насилственото вадене с ченгел на сведения какъв е бил денят му. Вървите към раздяла. Помисли си добре искаш ли да останеш с този мъж или не. Ако не, продължавай в същия дух.
Абе да, да не е петокласник, който лъже да избегне наказание.
Ще крие и ще лъже най-близкия си човек от страх, как пък не.
И ще мълчи... да си мълчи сам тогава, защо е в тази връзка, във връзката се споделя.

# 33
Мъжете си остават една голяма загадка! Изневяра? Възможно е. Може да си търси внимание, ако не го намира от твоя страна, всички мъже обичат вниманието. А после говорят че жените били досадни, мрънкали за гушкане и правили мили очички. Мъже...  Neutral Face

# 34
Ако ме насилват всеки ден след работа да изповръщам всичките тъпотии, които са ми минали през ушите, ще се гръмна.

Споделянето става по естествен начин - ако си споделящ тип човек и ако чувстваш отсрещната страна близка. Аз от написаното не мога да разбера, дали преди той е споделял, а сега е спрял, или никога не е споделял. А че не са близки вече е ясно за всички, дори и за авторката.

Вероятно след скандалите се е дозатворил.

Авторката иска мъжът ѝ да е като жена-приятелка и да си дърдорят клюкички вечер като го дават по филмите: "Скъпи, как беше денят ти? Изми ли си зъбките? Написа ли домашното? Нали сме си много близки?"

Е, ама не става така. Трябва човек да знае кога да млъкне, кога да не натиска, да усеща на другия кога не му говори или е уморен. Другото не е споделяне, а му се вика разпит и опити за контрол.

# 35
Писах и по-рано,нямам нищо напротив...но при условие как му е минал деня да мълчи като пукъл...И да казва,нищо особено...И да ме нарича ПАТКА ,като е ядосан ,а на тях се обръща с маце...🤔Е,това Е дразнещото,а не че си помагат!!!

Честно казано, ако някой ме нарича патка, независимо в какво състояние се намира, пазаруването с колежки ще ми е второстепенен проблем. Направо ще бъде натирен да си пазарува там, да ходи по козметички с мацетата, изобщо няма да се кахъря дали ми споделя и дали сме се отчуждили.

Поведението му и отношението му към теб не са нормални. Това е форма на тормоз и аз не бих го търпяла.

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 23:24 от Babri

# 36

Честно казано, ако някой ме нарича патка, независимо в какво състояние се намира, пазаруването с колежки ще ми е второстепенен проблем. Направо ще бъде натирен да си пазарува там, да ходи по козметички с мацетата, изобщо няма да се кахъря дали ми споделя и дали сме се отчуждили.

Поведението му и отношението му към теб не са нормални. Това е форма на тормоз и аз не бих го търпяла.

Мда, и мойта толерантност тук би приключила.
Това наистина е форма на тормоз, макар и вербален. И рядко това е  еднократно обръщение и рядко  остава само вербален тормоза. Пише го във всички учебници.
Щом се прекрачва тази граница, очевидно е , че има някаква дисфункция във връзката ви.
На господина му липсва нещо ценно, затова  и поведението му минава през малоценността.
С такъв мъж, ако не последва някакво осъзнаване, животът няма да ти е лесен
А , ако пък ти търпиш подобно отношение, и при теб ще лъснат някакви липси.
Дамите, с които той фамилиярничи , са само следствие.
Насочи си вниманието към източника на проблема ви.
Успех!

# 37
  • София

Абе да, да не е петокласник, който лъже да избегне наказание.
Ще крие и ще лъже най-близкия си човек от страх, как пък не.
Баш. Върнах се да проверя дали е на Братанчо тоя пост, ама ей на, съгласна съм. Много принизяватв хората.

Семейството е приоеитет пред колежките. Не може да реже жена си, а да ходи да ги кара на маникюри и фризьори. Когато приоритетите св изместят рязко, това е началото на края.

# 38
Изглежда като изневяра. Сега си патка, после ще станеш луда. Класика в жанра. Връзката ти е приключила, трябва ти време да го приемеш.

# 39
Никак не ми звучи добре. Да го вижда сестра Ви някъде си и да Ви информира тя, а Вие да не знаеш първо от него.. Унизително е. Това ли заслужавате след 10 години заедно? Седнете и сериозно поговорете. Наистина е в реда на нещата да се помага на колеги и познати, всеки да си има и социалните контакти, но да криеш от половинката си? И да е изчерпана връзката, и друга да има - първо Вие трябва да знаете, а не да се тормозите какво се случва.

# 40
Може и да не е изневерил...все още, но е загубено уважението, спойката, която ви държи.
Има 2 варианта:
1.  Преглътваш и тръгваш да спасяваш връзката си или
2. Продължавате, но всеки по пътя си.

Една 10 годишна връзка, която не е преминала към етап семейство, си е загубена. За мен варианта е раздяла, преди нещата да са станали грозни.

# 41
Никой от нас не може да ти даде едностранен съвет.Може да е изневерил, или може да е усложлив и чисто приятелски да помага просто.Колеги понякога си вършат услуги,не е невъзможно.
Аз бих се почувствала кофти,че не ми е споделил и до там.
Но повярвай ми с крясъци,караници и разпитвания как е минал деня му -нищо няма да постигнеш,а само ще го сближиш с тази компанийка.
Или постъпвай и ти като него.Не вдигай телефона веднага,когато се връща от работа и ако е свикнал да си вкъщи-не бъди.Постъпи с него както той с теб.Ще видим как набързо ще изревнува и ще усети,че греши като не ти казва с коя къде ходи.

# 42
Абе, много лесно ги разбивате тези връзки... То поне да имаше наистина изневяра, а то за глупости. До това води прекаленото следене на половинката.

# 43
  • София
Е да, друго е да си пускаш покрай ушите, че ти вика патка. Joy

# 44
Хем мъжът нищо не споделя, хем авторката в подробности е информирана кого и кога возил на козметик, на кого правил услуги, кога взимал пратки... Последват скандали. Сега не искал да споделя нищо, пак лошо! Две-три колежки намесени, с всичките ли изневерява... Сварили го на калъп - в супермаркета.

Той ѝ вика патка, тя какво ли му вика в отговор... няма да разберем.

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 03:57 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт