The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 500
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте!
Нова съм в темата Simple Smile

Имам 4 продукта от днес (успях някакси да поръчам от Дъглас) и благодарение на табличката тук, набелязах как да ползвам продуктите.

Искам да питам дали ползването на ултразвукова шпатула преди нанасяне на продуктите вечер е противопоказно ?

# 136
Моята от 21 април от Дъглас днес дойде. Една работна седмица, което за мен е нормално, малко прибързано се размрънках снощи, че се бави.

# 137
Здравейте!

Имам 4 продукта от днес (успях някакси да поръчам от Дъглас) и благодарение на табличката тук, набелязах как да ползвам продуктите.

Искам да питам дали ползването на ултразвукова шпатула преди нанасяне на продуктите вечер е противопоказно ?

Здравейте и от мен!

Аз също съм нова, ще следя с интерес.

Относно шпатулата - причинава ли ти някакви раздразнения по кожата? Усещаш ли я по-чувствителна? Много зависи и какви са продуктите, които смяташ да използваш. 🙂

# 138
Аз също получих ниацинамида, ХК и кремчето им, първо ХК и после ниацинамида и крем или как? Innocent

# 139
Аз също получих ниацинамида, ХК и кремчето им, първо ХК и после ниацинамида и крем или как? Innocent

Аз в този ред ги използвам първите две. И кремчето накрая, да. ☺ Само поизчакай малко да попият първо и след това към следващата стъпка.

# 140
Скрит текст:
Здравейте!

Здравейте и от мен!

Аз също съм нова, ще следя с интерес.

Относно шпатулата - причинава ли ти някакви раздразнения по кожата? Усещаш ли я по-чувствителна? Много зависи и какви са продуктите, които смяташ да използваш. 🙂

Ползвам я за почистване на лицето - не ми причинява раздразнения.

Вечер -  Glycolic Acid 7%, след което ще нанасям Vitamin C Suspension 23%+HA Spheres 2%

Сутрин - Argireline Solution 10%, серум на  друга марка и след това Natural Moisturazing Factors + HA

# 141
Love_fairy киселини и вит. Ц не са съвместими, някой да ме поправи ако греша?

# 142
Love_fairy киселини и вит. Ц не са съвместими, някой да ме поправи ако греша?

Аз гледах табличката  и там изглежда, че е ок да се ползват така. Ако някой знае друго - нека сподели Simple Smile

# 143
несъвместими са, ето таблицата https://www.deciemchatroom.com/the-ordinary-conflicts/
а до колкото ниацинамида, нанася се накря преди крема или още по- добре смесен с него. Аз на лицето си ги смесвам.

# 144

В тази връзка какво точно се има предвид под несъвместими - че се неутрализират едно друго, или са прекалено силни като киселини или продукти нанесени в една рутина за кожата?
Питам, защото аз вечер изчаквам 30 мин след гликоловия тоник, след това според настроението слагам ХК или алфа арбутин, ретинол в сквалан и завършвам с НМФ смесен със 100 % витЦ на прах. Честно казано изобщо нямам пресушване, но гоня изчистване на пигментация след бременност и слънце...

# 145
несъвместими са, ето таблицата https://www.deciemchatroom.com/the-ordinary-conflicts/
а до колкото ниацинамида, нанася се накря преди крема или още по- добре смесен с него. Аз на лицето си ги смесвам.

Явно чета таблицата наобратно.
"Х" означава, че са ОК, а празното, че има конфликт?

# 146
а аз съм гледала azelaid acid suspension, извинявам се

# 147
а аз съм гледала azelaid acid suspension, извинявам се

Малко е объркващо  Simple Smile
Все пак как се чете таблицата , някой да даде съвет Nerd

# 148

Обратното - Х е конфликт, празното - че са ОК.

# 149
Скрит текст:

Обратното - Х е конфликт, празното - че са ОК.

Окей, мерси Simple Smile Аз също я тълкувам така, но се появи леко объркване в последните постове Simple Smile

Благодаря още веднъж Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт