The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 501
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
И аз така знам - че не е хубаво да се използват заедно.

“ Vitamin C can have exfoliating effects on the skin, which is why we generally don't recommend mixing vitamin C with your AHAs and BHAs. As with using AHAs and BHAs together, throwing vitamin C into the mix can be a recipe for irritation.”

А тук пък има малко по-различни и по-дълги разсъждения 😃
https://www.google.com/amp/s/theklog.co/skincare-ingredients-to-avoid-mixing/amp/

# 151
От Дъглас ми се обадиха преди малко да ми откажат поръчката.
The Ordinary били изчерпани и да следя сайта за нови наличности.
Зададох въпроса защо ми отказват поръчката след като в сайта пише “наличен” и системата позволява да се поръчат тези артикули, дамата не можа да отговори и каза, че не е в нейна компетенция какво пишело в сайта.
Да си гледат работата тогава, аман Imp

# 152
  • Варна, Пловдив
Мацки, за поръчки от  сайта на Deciem използвате превозвач или давате личен адрес? Аз скоро разбрах за марката, но няма да мога да изчета всички теми, поне тази ще успея, за да намаля въпросите си към Вас. Ще поръчам тези дни като разбера от  какво имам нужда Smiley

# 153
  • Стара Загора
Аз давам личен адрес. Кашончето пристига в клона на пощата.

# 154
Аз съм получавала поръчките си със Спиди.

# 155
Аз направих две поръчки от началото на март до сега. На двете давам личен адрес и се доставят на адреса със СПИДИ. Изпращат ти номер за проследяване и на dpd.uk си проверяваш движението.

# 156
Мацки, за поръчки от  сайта на Deciem използвате превозвач или давате личен адрес? Аз скоро разбрах за марката, но няма да мога да изчета всички теми, поне тази ще успея, за да намаля въпросите си към Вас. Ще поръчам тези дни като разбера от  какво имам нужда Smiley
Доставят на адреса със СПИДИ. Изпращат ти номер за проследяване и на dpd.uk си проверяваш движението.
Вече не помня коя поред, но последната пристигна днес. Поръчката ми беше от 19.04.

# 157
Момичета, вярно ли е, че ако използвам хиалурона на ТО без крем отгоре, ще се изсуши кожата? Аз слагам хиалурона първо и ниацинамида после. Задължително ли да добавя хидратиращ крем?

# 158
Основите на всеки режим грижа за кожата са почистване, хидратиращ крем и слънцезащита с ексфолиация веднъж седмично или по-често спрямо нуждите и ексфолианта. Останалото е само пожелателно, ако имаш определени проблеми и ти се занимава. Хиалуроновата киселина или не прави нищо или засушава, когато не се ползва върху влажна кожа и запечатва с крем (крема съдържа освен хидратанти, също емолиенти и оклузиви, които препятстват загубата на вода от кожата). Самата хиалуронова киселина е като гъбка, която попива вода, и ако не я намери в околната си среда, ще я изсмуче от кожата. Затова най-добри резултати от ХК се наблюдават, когато се нанесе на влажна кожа и се запечата с крем, ако самата ХК не е вече в крем. Това важи за всички продукти с нея, не само на TO.

# 159
Хиалуроновата киселина не е ли, за да хидратира, защо изсушава?
Аз усетих засушаване ама от къде да знам, че трябва да е на влажна кожа ..  Sweat Smile  след това ниацинамида и накрая кремчето. Да наистина след тези продукти, като се сложи кремчето кожата е мекичка, гладичка.
За сега от ниацинамида ефекта е по-свити пори, колко време трябва да се използва, за да се изчисти лицето?

# 160
  • София
Здравейте дами,
Нова съм в темата Simple Smile
Купих си Vit C  23%+HA spheres  2% и Hyaluronic acid 2% +B5.
Минах 40г., суха кожа със видими бръчки. Най-ме притесняват тези около устата...
Как да комбинирам/ слагам горните. Кое след кое?
И какво още ще ми препоръчате?
Предварително благодаря.

# 161
Здравейте дами,
Нова съм в темата Simple Smile
Купих си Vit C  23%+HA spheres  2% и Hyaluronic acid 2% +B5.
Минах 40г., суха кожа със видими бръчки. Най-ме притесняват тези около устата...
Как да комбинирам/ слагам горните. Кое след кое?
И какво още ще ми препоръчате?
Предварително благодаря.
ХК на влажна кожа.След него може вит.Ц, после крем според нуждите на кожата.
Аз бих препоръчала ретиноиди.

# 162
На мен ретиноид 2% ми се отрази прекрасно. В комбинация с АНА-ВНА пилинга направо ми заличи гневната бръчка, а беше доста видима. Исках да мина на 5%, но сега не смея заради слънцето.
Зимата ще вдигна процента и може да пробвам и вит. С под някаква форма, но сега съм се спряла на хиалуронова киселина и Матриксил и гликолов тоник, ако ми го изпратят Дъглас. Също включих масло от Марула и на първо четене съм очарована - попи всичко и кожата ми направо заблестя.

# 163
Някой има ли впечатления от матриксила? Точа му се. 😁

# 164
Не съм го почвала още. Зимата въведох няколко продукта наведнъж и ефектът беше уау!, но в един момент кожата ми привикна и не ги поемаше както преди. Затова сега карам с ХК+В5 и от вчера въведох маслото от Марула.

Общи условия

Активация на акаунт