The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 513
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Момичета, какви са ви впечатленията от маслото от шипка и марула? Искам нещо хидратиращо, но не мога да преценя. А някой ползвал ли е и това масло 100% Organic Virgin Sea-Buckthorn Fruit Oil и има ли впечатления от него?

# 166
Бих искала да питам знаещите момичета от темата ОК ли е да използвам ретиноиди и "червения" пилинг лятото - логично ми се струва да не е, но все пак да питам вас.
И още един въпрос - опитвам се да се регистрирам в сайта на DECIEM, но не виждам такава фунционалност изобщо - дава ми да направя директно поръчка само. Аз обаче предпочитам да имам акаунт в сайта и засега не знам как да действам.

# 167
Бих искала да питам знаещите момичета от темата ОК ли е да използвам ретиноиди и "червения" пилинг лятото - логично ми се струва да не е, но все пак да питам вас.
И още един въпрос - опитвам се да се регистрирам в сайта на DECIEM, но не виждам такава фунционалност изобщо - дава ми да направя директно поръчка само. Аз обаче предпочитам да имам акаунт в сайта и засега не знам как да действам.
Горе, вдясно има човешка фигурка, кликаш на нея и т.н.

Ползвам ретиноидите им, червения пилинг по-рядко, но внимавам със слънцезащитата.

Здравейте дами,
Нова съм в темата Simple Smile
Купих си Vit C  23%+HA spheres  2% и Hyaluronic acid 2% +B5.
Минах 40г., суха кожа със видими бръчки. Най-ме притесняват тези около устата...
Как да комбинирам/ слагам горните. Кое след кое?
И какво още ще ми препоръчате?
Предварително благодаря.
Добави Ресвератрол към Витамин С.  Иначе първо е хиалуроновата.

# 168
goddess, Благодаря за бързия отговор, но при кликване на "човечето" се дава само възможност за влизане в профил, но не и за създаване на такъв.

# 169
goddess, Благодаря за бързия отговор, но при кликване на "човечето" се дава само възможност за влизане в профил, но не и за създаване на такъв.

Не знам, на мен ми излиза и бутон за Sign in.
Някой има ли впечатления от матриксила? Точа му се. 😁
Не очаквай чудеса, макар че аз си подържам някой от вариантите. Сега довършвам Матриксил, но поръчах Бъфет и Бъфет с медни пептиди, просто за разнообразие. Матриксил и Бъфет ползвам само в околоочната зона, защото нямам крем за нея и не ми се купува.

# 170
Благодаря отново,
Sign in e за влизане в акаунта, Sign up  - за регистриране на нов акаунт.
Писах им, да видим.

# 171

Аз пилинга и ретиноида ще си ги ползвам лятото, а когато ми предстои излагане на слънце ще ги спра две семици по-рано. В Deciem ти дава възможност да се регистрираш едва след като напълниш кошницата с продукти и преминеш към завършване на поръчката. Иначе регистрация не става, а само при първата поръчка Simple Smile

# 172
Си* Дава ти да си направиш регистрация, след като направиш първата поръчка, при финализирането.

# 173
Благодаря ви, момичета - имах подобни съмнения. Случи ми се така с един сайт преди време регистрция с финализиране на поръчката, но ми е дразнещо.
Аз исках да проверя как са нещата с поръчките, иначе накупих някои неща от Дъглас, но вече наличностите им са отчайващи.
Като начинаеща, не се ориентирах напълно в началото и сега съм убедена, че ми трябват ретиноиди. Но пък доста се плаша от слънцето, въпреки че винаги ползвам висока защита - беличка съм и понякога носът ми се бели със седмици въпреки 50 фактор.

# 174

И двете ги доизразходвам в момента и мисля да ги спра. Но аз съм с кожа, предразположена съм образуване на бенки и петна, а нямам възможност за често подновяване на слънцезащитата.
godess, за Бъфет четох, че не бил така изчистен като този с медните пептиди. Слагах го и го махах от кошницата, но не го поръчах в крайна сметка, защото взех доста нови продукти, оставих си го за после. И един Аргилерин чакам за около очите и челото.
Относно маслата - аз втори ден ползвам това от марула. Със суха кожа съм, леко омазнена в Т зоната. Вчера го нанесох след ХК+В5 и попи много бързо, днес, понеже нямам излизане сложих ХК, ретиноид и маслото и носът ми мазнее. Сутринта, като си измих лицето, кожата изглеждаше много свежа и с лек блясък. Хареса ми, но не съм го ползвала дълго все пак. ипково масло си поръчах от зоя, защото на сайта на Дъглас беше изчерпано.

# 175
Си* Дава ти да си направиш регистрация, след като направиш първата поръчка, при финализирането.
Вероятно така е било, но съм забравила. Май поне от две години разчитам на техните неща. Забравила съм.
pp.  Сега погледнах първата ми поръчка е от 02.11.2017. Определено не ги сменям на този етап. 70% от нещата съм ги пробвала с по няколко шишенца. Май само маслата пренебрегвам. Нямам някакъв строг режим. Слагам това, което преценя на момента. Чудя се и на слънцезащитата им, по-точно чакам да пуснат по-високия фактор, за да я пробвам.

Относно Бъфет, онзи ден ми дойде второ шишенце. Не е Уау,но  както писах за около очите ми е ок. Избягвам да го ползвам по останалата част на лицето, заради отзивите за прекомерно окосмяване, то остана на тия години да почна обезкосмяване, мерси.
Колкото  до  този с медните пептиди,  скъп е, но пък ми върши работа в екстремни ситуации, а се бях зарекла да не го повтарям,  заради цената, но пък в Дъглас беше намален и извънредното положение, с неговите ограничения за излизане, даде резултата. Rolling Eyes

В момента проучвам Pycnogenol 5% - поръчан от любопитство и Ascorbyl Glucoside Solution 12%- поръчан по неволя, защото няма Magnesium Ascorbyl Phosphate 10%. Оказа се, че Витамин С е моят свети граал, в комбинация с Ресвератрол.

ПП. Ужасни емотикони има новата версия на бгмама и не дава вече да ползваш старата.

Последна редакция: сб, 02 май 2020, 22:07 от goddess

# 176
  • софия
Момичета по ваша препоръка смесвам вит.ц на прах с ресвератрол ,а сега лятото може ли да се ползва сутрин?

# 177
  • София
Здравейте дами,
Нова съм в темата Simple Smile
Купих си Vit C  23%+HA spheres  2% и Hyaluronic acid 2% +B5.
Минах 40г., суха кожа със видими бръчки. Най-ме притесняват тези около устата...
Как да комбинирам/ слагам горните. Кое след кое?
И какво още ще ми препоръчате?
Предварително благодаря.
ХК на влажна кожа.След него може вит.Ц, после крем според нуждите на кожата.
Аз бих препоръчала ретиноиди.
https://douglas.bg/the-ordinary-resveratrol-3-ferulic-acid-3-052458
Това или има други варианти?
В дъглас няма наличност.
Колко струва доставката от deciem и за колко време идва?
Предварително благодаря.

# 178
Над 25 долара или евро ( не съм сигурна) доставката е безплатна. Иначе е 4,50-4,90 по спомен. Доставят със Спиди до адрес. След изпращане пристигат в рамките на 10работни дни ( но понякога изпращането отнема няколко дни)

# 179
deizy13, да това е Ресвератрола. Освен, че комбинацията с Витамин С е страхотна, но и тушира дразненето от 23% Витамин С.

Общи условия

Активация на акаунт