The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 547
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
deizy13  Ресвератрола ми излиза като наличен в Дъглас

# 181
Трети ден откакто ползвам Хиалурона и Ниацинамида и мисля, че кожата ми изглежда много по-чиста и подхранена. Първия ден имах леко зачервяване, но предполагам това е било част от процеса кожата да се адаптира към нова рутина.
Преди хиалурона си пръскам розова вода и после отгоре слагам хиалурона, после ниацинамида и накрая хидратиращ крем.
Може би не съм свикнала, но си чувствам кожата някак недишаща от толкова слоеве, това нормално ли е?

# 182

Може би не съм свикнала, но си чувствам кожата някак недишаща от толкова слоеве, това нормално ли е?

Нормално е усещането и аз бях така. Сега пък я чувствам недохранена без 2-3-4 серумчета.

# 183
  • София
Пише изчерпан...
https://douglas.bg/the-ordinary-resveratrol-3-ferulic-acid-3-052458

# 184
Пише изчерпан...
https://douglas.bg/the-ordinary-resveratrol-3-ferulic-acid-3-052458

Вчера следобяд почти всичко беше налично - хиалуроновите к-ни, кремчето HMF, ниацинамид, ресвератрола.

# 185
Как искам едно аргирелинче .. но не е наличен. Triumph

# 186
Здравейте, момичета! 🙂 От доста време разглеждам продуктите и това което споделяте като опит с тях, но не се осмелявах да пробвам. Кожата ми е комбинирана, акнеична в частта на брадичката и скулите, с мимически бръчки между веждите и под очите, на 33г.
В крайна сметка се реших и поръчах:
The Ordinary Vit. C 23%+HA
Hyaluronic Acid 2%+B5
Glycolic Acid 7%
Не съм сигурна, че съм направила най-добрия избор, но и много от продуктите ги няма в наличност. От това, което четох, мога така да ги комбинирам:
Сутрин: ХК на влажно лице, крем, слънцезащита
Вечер : Гликолова к-на, ХК, вит. С (мисля да го разредя в началото с крем)
Ако не съм разбрала правилно, моля някой да ме коригира 🙂

# 187
Да, вчера следобяд почти всичко беше налично.

# 188
Дами някой може ли да сравни двата вида Сквалан
Hemi-Squalane https://theordinary.deciem.com/product/rdn-100pct-plant-derived- … lane-30ml?redir=1
Squalane https://theordinary.deciem.com/product/rdn-100pct-plant-derived- … lane-30ml?redir=1
Ползвах маслото от Марула, което много допада на моята дехидратирана кожа, реших да сменя с Шипковото ( на Алтея ) но не мога да се разбера с аромата му. Колебая се м/у Сквалана или да подновя Марулата.
Къде трябва да му е реда в грижата - след крема ли ( с другите масла така започнах да процедирам определено ефекта е по добър при мен )

# 189
По принцип маслата са след крема, макар някои дами да ги ползват след серум преди крем.

# 190
По принцип маслата са след крема, макар някои дами да ги ползват след серум преди крем.
Което научих от форума Simple Smile Изпробвах под, със и над. Определено при 3тия вариант беше най-добре.
 За сквалана в сайта им пише after water-based treatments което ме обърка. Иначе пръскам розова вода или хамамелис преди Матриксила ( после крем, масло )

# 191
  • софия
Аз пак да попитам ресвератрол и вит .ц ползвате ли лятото сутрин,или е за късна есен ?

# 192
Desire, моята кожа е подобна и съм много доволна от Niacinamide 10% + Zinc 1% и от Granactive Retinoid 2% in squalane. Ако решите да ги пробвате обаче, препоръчвам да започнете с ретинол и с по-нисък процент, в случай, че досега не сте използвала продукт, който го съдържа.

# 193
Desire, моята кожа е подобна и съм много доволна от Niacinamide 10% + Zinc 1% и от Granactive Retinoid 2% in squalane. Ако решите да ги пробвате обаче, препоръчвам да започнете с ретинол и с по-нисък процент, в случай, че досега не сте използвала продукт, който го съдържа.
Може би ще опитам и с него в един момент, а Ниацинамида не можах да го хвана в наличност. За акне прочетох и доста добри отзиви за салицилова киселина...

# 194
  • Стара Загора
След колко използвания видяхте ефект от AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution? За сега съм го използвала два пъти - в началото и края на миналата седмица. Веднага след нанасяне усещам много слабо щипане за кратко, очаквах да е по-агресивен и да го усещам даже парещо. След измиване кожата ми е гладка, но не и по-чиста сякаш.

Общи условия

Активация на акаунт