The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 45 322
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
Според мен Алфа арбутин трябва да се поставя на суха кожа, защото водата ще неутрализира действието му. Рh на арбутина е 4,9 а ph на водата е 7...

Има ли нещо, което не бива да се използва успоредно с Алфа арбутина? И за колко време дава резултат на пигментни петна?

# 286
Червения пилинг на суха кожа ли се слага и след него мога ли да сложа Natural moisturizing factors?

# 287
Червения пиливг седи ограничено време и се мие, а после слагате хидратация.

# 288
  • Стара Загора
Използвате ли червения пилинг през лятото или не е препоръчително?

# 289
Да, имах предвид след измиването на пилинга. Innocent
Сега се чудя коя слънцезащита да взема на Юсерин - Oil Control или Photoaging.. Thinking

# 290
Червения пилинг на суха кожа ли се слага и след него мога ли да сложа Natural moisturizing factors?
Да, изрично пише да не се слага на влажна кожа и, ако е мокрено лицето, да се изчака да изсъхне добре.

# 291
Здравейте! Нова съм в темата и ще поръчам за първи път от Deciem,дали ще има някакъв проблем ,ако не платя с Paypal, а направо с карта ? Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 292
Аз плащам само с карта.

# 293
Аз плащам само с карта.
Благодаря ви . Значи няма проблем,притеснявах се понеже ми е за пръв път. Лека вечер !

# 294
  • София
Поръчка пусната от ТО на 6 май, изпратиха я на 13, а дават ден за доставка 26 май хахаха. Пратена е от ЮК, с костенурка ли ги пращат?! 😁

# 295
Ниацинамид-а на каква кожа се нанася - влажна или суха ?

# 296
Поръчка пусната от ТО на 6 май, изпратиха я на 13, а дават ден за доставка 26 май хахаха. Пратена е от ЮК, с костенурка ли ги пращат?! 😁
Моята поръчка я направих на 30.04 изпратиха я на 05.05 и пристигна при мен на 13.05

# 297
Според мен Алфа арбутин трябва да се поставя на суха кожа, защото водата ще неутрализира действието му. Рh на арбутина е 4,9 а ph на водата е 7...

Има ли нещо, което не бива да се използва успоредно с Алфа арбутина? И за колко време дава резултат на пигментни петна?
Той е един от малкото продукти, който няма конфликт с другите пеодукти на ТО. Аз забелязах ефекта много бързо, но освен него ползвам Ниацинамид и Ацелаик. Освен петната,цялото лице ми светна, изглежда много по-свежо и сияйно. Освен това веднъж седмично правя и червения пилинг, но в този ден не слагам Ацелаик тъй като е киселина

# 298
Между нанасянето на Бъфет и ХК и крем винаги ли се навлажнява кожата? А Бъфета на суха или влажна,преди или след ХК? Малко се обърках честно казано.

# 299
  • София
Моята поръчка я направих на 30.04 изпратиха я на 05.05 и пристигна при мен на 13.05
Да, явно 20 дена отнема. За тези които ще поръчват да знаят Wink

Общи условия

Активация на акаунт