The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 166
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
И моята е изпратена на 13, но никаква я няма...
Нямаш ли опция за проследяване? Моите винаги имат и ги виждам къде са в сайта на DPD. Един или 2 пъти ми е забавяна, но тук, от Спиди, които я размотаваха по половин БГ.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 23:46 от SitaraB

# 511
Изпратена е с landmark global, от 16 насам няма известие, писах на deciem.

# 512
Здравейте,

Има ли тук някой с впечатления от салициловата киселина и азелаиновата к-на на ТО?

Иска ми се да ги изпробвам за локално лечение, когато има нужда, но още не сум взела окончателно решение.

# 513
Аз съм много доволна от азелаиновата киселина, ползвах я точно локално, при нужда. Помагаше за по-бързото изчезване на пъпките.
Здравейте,

Има ли тук някой с впечатления от салициловата киселина и азелаиновата к-на на ТО?

Иска ми се да ги изпробвам за локално лечение, когато има нужда, но още не сум взела окончателно решение.

# 514
Аз ползвам салициловата киселина веднъж на 10-14 дена и съм доволна. Добре почиства кожата, на мен не ми предизвиква никакви проблеми и съм със суха кожа, но хидратирам добре след нея.

Някой беше попитал за добри антиейдж продукти за съвсем начинаещи, аз лично бих започнала първо с Ascorbyl Tetraisopalmitate или Ascorbyl Glucoside като витамин C и Buffet като комбиниран серум.

# 515
ТО пускат ниацинамид на прах - 5,80 евро 20 грама.
Чакаме да го пуснат в продажба Hug

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 13:18 от marinadp

# 516
По-ефективен ли се очаква да бъде от течния вариант?
ТО пускат ниацинамид на прах - 5,90 евро 20 грама.

# 517
По-ефективен ли се очаква да бъде от течния вариант?
ТО пускат ниацинамид на прах - 5,90 евро 20 грама.
Точно толкова ще бъде по-ефективен, колкото и Витамин Ц-то им на прах, спрямо останалите им продукти с витамин Ц. Rolling Eyes

# 518
Чист ниацинамид ли? Ако не, в каква концентрация. Ниацинамидът е най-ефикасен в концентрация от 5% според научните изследвания. Всичко по-висока си е изхвърляне и няма много смисъл.

# 519
Само да кажа че в Мола на Стамболийски беше доста добре заредено с продукти на марката и консултантската беше много любезна. Взех си Argireline, Caffeine solution 5%, NMF. Това са първите продукти на марката, които ще тествам. В какъв ред да слагам двата серума и може ли Argireline да се ползва на цялото лице. Мисля, че назад в темата някои дами бяха коментирали че го ползват така
 Какъв ефект постигате с него?

Ползвах Аргилерин 1 година сутрин/вечер, и ефект нула!
Сега поръчах "Buffet" + Copper Peptides 1%" с цел уплътняване на кожата (удебеляване) най-вече под очите!
Бих се радвала ако някой има отзиви от този продукт. Смятам да го слагам в хидра ролера за по-голям ефект

# 520
  • Варна
Ползвам аргилерин в комбимация с хелуронова киселина от половин година и разликата е видима. Нанасям аргилерина и върху него хелурона сутрин на влажно лице. Над тях дневен и околоочен крем. Стяга контура аргилерина, а на добре овлажнена кожа на мен това ми е достатъчно.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 15:07 от prinzesata

# 521
здарвейте пристигнаха и моите продукти на ТО ще ми е малко помощ искам да знам вие как ги използвате. Ще започна с чернара маска вие кога и колко пъти я използвате,какво слагате след нея и всичко което ще ми е от полза.

# 522
Момичета, имам белези от врастнали косъмчета (инверсно акне) по бикини зоната. Насочила съм се Алфа Арбутин, но мога ли да добавя още нещо за по-силен ефект?

# 523
Момичета, имам белези от врастнали косъмчета (инверсно акне) по бикини зоната. Насочила съм се Алфа Арбутин, но мога ли да добавя още нещо за по-силен ефект?
Аз не бих слагала нищо в тази деликатна област, без консултация с гинеколог. Да не стане, да  решиш един проблем, за сметка на друг. А и дали ще помогне, не е сигурно. Проблемът с врастналите косми в тази зона и по краката, си го реших с фотоепилация. Ходих една зима, на 3-4 седмици и косми няма вече, съответно и проблемите с тях.

# 524
Най-накрая ми пристигна поръчката и то с bulpost през Белгия, не знам каква е причината да се забави толкова много този път и да не я получа със speedy. Поръчах на 5 юли, изпратена е на 13 и пристигна днес. Първия път бяха много бързи и сега се заблудих да не бързам с поръчката, защото бяха ок с доставката.

Общи условия

Активация на акаунт