The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 44 158
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Ухааа всичко на Ординари!

# 526
Няколко пъти писах в темата и не искам да бъда досадна с едни и същи въпроси, затова можете ли да ме насочите къде да прочета повече за продуктите, за да избера какво е подходящо за мен?

# 527
Няколко пъти писах в темата и не искам да бъда досадна с едни и същи въпроси, затова можете ли да ме насочите къде да прочета повече за продуктите, за да избера какво е подходящо за мен?
Пиши в страницата на the ordinary да ти изготвят рутина.

# 528
  • София
Във фейсбук има международна група "The Ordinary & Deciem Chat Room (the fan page)" за обсъждане.

# 529
Много ви благодаря момичета!

# 530
  • Варна
Здравейте, след дълго чудене на кои серуми да се спра реших да поръчам този: “Buffet” + Copper Peptides 1%
Всякакви съвети за начина на въвеждане ще са ми добре дошли: На цялото лице+околоочен контур+ плюс шия ли се нанася? Консистенцията му каква е- маслена (тип олио) или обикновен течен серум? С какъв крем мога да го ползвам (запечатам) Околочният ми е на АПИВИТА УАЙН ЕЛИКСИР КОНТУР УСТНИ ОКОЛООЧЕН КОНТУР 15МЛ/ APIVITA WINE ELIXIR LIFT EYE & LIP CREAM 15ML
Нощен крем на Лумене със състав:
Крем гел на корейската марка мизон с 80% секрет от охлюв, но мисля, че няма да ми е достатъчен за през нощта:
Още един и може би най-безобидният гел крем, но с не особено хубав състав:
Нощна хидратираща маска за лице на Dermika Re.Visage, с Рсвератрол и някакъв растителен ретинол: INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Propanediol, Vitis Vinifera Seed Oil, Dipropylheptyl Carbonate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Pentaerythrityl Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Ribes Nigrum Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Tricaprylin, Bidens Pilosa Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Methylsilanol Mannuronate, Tocopherol, Oryza Sativa Starch, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Cellulose Acetate Butyrate, Carbomer, Resveratrol, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Parfum, CI 16255.
Лятна целодневна маска на Mudmasky със състав: AQUA/ WATER, COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLATE, LECITHIN, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, PHENOXYETHANOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, OCTOCRYLENE, CAPRYLYL GLYCOL, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MOROCCAN LAVA CLAY, FRAGRANCE/ PARFUM, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, CENTAUREA CYANUS (CORNFLOWER) FLOWER WATER, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT. Не знам дали ще е удачно да ползвам серума през деня?

# 531
Здравейте, след дълго чудене на кои серуми да се спра реших да поръчам този: “Buffet” + Copper Peptides 1%
Всякакви съвети за начина на въвеждане ще са ми добре дошли: На цялото лице+околоочен контур+ плюс шия ли се нанася?
Скрит текст:
Консистенцията му каква е- маслена (тип олио) или обикновен течен серум? С какъв крем мога да го ползвам (запечатам) Околочният ми е на АПИВИТА УАЙН ЕЛИКСИР КОНТУР УСТНИ ОКОЛООЧЕН КОНТУР 15МЛ/ APIVITA WINE ELIXIR LIFT EYE & LIP CREAM 15ML
Нощен крем на Лумене със състав:
Крем гел на корейската марка мизон с 80% секрет от охлюв, но мисля, че няма да ми е достатъчен за през нощта:
Още един и може би най-безобидният гел крем, но с не особено хубав състав:
Нощна хидратираща маска за лице на Dermika Re.Visage, с Рсвератрол и някакъв растителен ретинол: INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Propanediol, Vitis Vinifera Seed Oil, Dipropylheptyl Carbonate, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Pentaerythrityl Distearate, Glyceryl Stearate Citrate, Ribes Nigrum Seed Oil, Elaeis Guineensis Oil, Gossypium Herbaceum Seed Oil, Tricaprylin, Bidens Pilosa Extract, Linum Usitatissimum Seed Oil, Methylsilanol Mannuronate, Tocopherol, Oryza Sativa Starch, Cetearyl Glucoside, Dimethicone, Cellulose Acetate Butyrate, Carbomer, Resveratrol, Octadecyl Di-T-Butyl-4-Hydroxyhydrocinnamate, Caprylyl Glycol, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Sodium Hydroxide, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Sorbic Acid, Parfum, CI 16255.
Лятна целодневна маска на Mudmasky със състав: AQUA/ WATER, COCO-CAPRYLATE, GLYCERIN, SODIUM POLYACRYLATE, LECITHIN, ARGANIA SPINOSA (ARGAN) KERNEL OIL, PHENOXYETHANOL, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYLENE GLYCOL, OCTOCRYLENE, CAPRYLYL GLYCOL, BETA VULGARIS ROOT EXTRACT, FRUCTOOLIGOSACCHARIDES, MOROCCAN LAVA CLAY, FRAGRANCE/ PARFUM, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, HYPERICUM PERFORATUM (ST. JOHN’S WORT) EXTRACT, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS (CALENDULA) FLOWER EXTRACT, CENTAUREA CYANUS (CORNFLOWER) FLOWER WATER, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, TILIA CORDATA (LINDEN) FLOWER EXTRACT. Не знам дали ще е удачно да ползвам серума през деня?
[/spoiler]
Няма особена философия при въвеждането му - по принцип не би трябвало да дразни кожата. Може да се ползва и сутрин и вечер - не предизвиква фоточувствителност. Все пак, може да го пробваш първоначално само един път дневно, да тестваш как ти понася. Може да се запечатва с всякакви кремове, не трябва да се комбинира с Вит Ц и директни  киселини, ако посочените кремове не ги съдържат - няма проблем.

# 532
Здравейте момичета, има ли нещо ефикасно за пигментни петна ?

# 533
Може би вит.Ц на мен ми подейства слабо.
Ползвах 23% серума(мн ми щипеше) и този на прах , който слагам в крема си вечер.
Иначе алфа/арбутин и ниацинамид не ми действат.

# 534
Кажете с кой крем да заместя Магнезиевия аскорбил фосфат, от доста време не е наличен, а ми е на свършване поредната опаковка от него. Кожата ми е смесена.

# 535
Кажете с кой крем да заместя Магнезиевия аскорбил фосфат, от доста време не е наличен, а ми е на свършване поредната опаковка от него. Кожата ми е смесена.
И на мен ми е любим и го чакам, но заместих с този серум:
https://theordinary.deciem.com/product/rdn-ascorbyl-glucoside-so … 2pct-30ml?redir=1
не  е лош, но предпочитам Магнезиевия аскорбил фосфат.
Другите два крема са силни за през деня. Може да си докараш петна.

# 536
goddess, аз го ползвам като крем МАФ, а този е серум, в голяма чуденка съм. Писах им във фейсбук на децием, да видим как ще отговорят.

# 537
goddess, аз го ползвам като крем МАФ, а този е серум, в голяма чуденка съм. Писах им във фейсбук на децием, да видим как ще отговорят.
И аз, но като не го зареждат... Така или иначе слагам крем с фактор на финала.
Надявам се поне за есента- зимата да го заредят.
Имам другите два, наистина са си доста силни и стават само за нощна грижа.

# 538
  • Варна
Виж този серум, има и по силен, но за лятото не мисля, че ще е добре да се ползва
https://douglas.bg/the-ordinary-alpha-arbutin-2-ha-050568

# 539
  • София

В бюти зоун го няма или аз не го виждам.... Да знаете откъде мога да си го поръчам?

Общи условия

Активация на акаунт