The Ordinarу + DECIEM (Тема № 5)

• 43 876
  • 737
  •   1
Отговори
# 60
Аз ползвам от месец Ниацинамида и съм много доволна. Всяка вечер го слагам, след като съм нанесла розова вода. Сутрин понякога пропускам. Имам по-малко пъпки, по-стегнати пори, изравнен тен, но сякаш черните точки станаха по-видими.

Исках да взема червената маска AHA/BHA, но вчера не се доредих. Поръчах обаче Маслото от шипка и крема Natural Moisturizing Factors.
Ще се радвам на съвети кога да ги ползвам и дали да добавя още нещо, за да се сбогувам, ако може, и с черните точки?

# 61
Май ще го взема тоя серум, идеален ще е за т-зоната ми, където понякога ми излизат малки пъпчици...
А коя е тази червена маска, може ли линк?

# 62
Да, ето линк за маската

# 63
Здравйте бихте ли споделили мнение за продуките ? Simple Smile

# 64
Има 5 теми само с мения за продуктите.

# 65
Аз ниацинамида го поръчах с цел именно изравняване на тена и позаличаване на петънца от пъпки и ще хидратирам отгоре с хиалурона. А какви са впечатленията от шипковото масло на марката, аз ползвам на Алтея, на ТО качествено ли е?

# 66

Благодаря, аз обаче си мислех, че е като маска, а не течно като серум... Smile

Questar, аз ползвам сега шипковото им масло. Не много често, през няколко вечери, на чисто лице го ползвам, без серуми отдолу. Така установих, че по-добре ми попива и ми действа. В началото изглежда доста мазно и лъщи на кожата, но бързо попива и се разнася добре. Почти веднага се усеща омекотяване на кожата. Сутрин не е мазна, нямам пъпчици от него... Аз и преди съм ползвала друго шипково олио, но те много бързо гранясваха и замирисваха на кофти. Това още не e гранясало, дано издържи докато го изразходя...
Някой може ли да сравни шипковото и това от Марула? Кое е по-тежко и гъсто масло или и двете са с еднаква консистенция?

# 67
Аз ниацинамида го поръчах с цел именно изравняване на тена и позаличаване на петънца от пъпки и ще хидратирам отгоре с хиалурона. А какви са впечатленията от шипковото масло на марката, аз ползвам на Алтея, на ТО качествено ли е?
Аз съм ползвала само това на ТО и съм доволна. Имам суха, повяхнала, тънка, тъжна Joy кожа. С маслото изглежда по-плътна и свежа. Ползвам го вечер след морския хиалурон и разпределям две капки по цялото лице.

Дами, къде си държите продуктите? Аз моите ги държа в шкафчето в банята, но четох, че това не било добре за тях заради влагата. Да, ама мен много ме мързи да ги държа в спалнята и да се разхождам между стаите. Как процедирате вие?

# 68
Държа ги в спалнята, в тъмен шкаф. Но често ми се случва капачките да превъртат и да се окаже, че продукта е отворен / особено кофеина и lactic acid/. Някой има ли подобен проблем?

Относно кофеина - видях ефект, когато започнах върху него да слагам  Moisturizing Factors + HA. По принцип съм тежък случай на енот - имам хлътнали очи и едни естествени тъмни кръгове, а често и подпухналост. В началото ми се стори, че кофеина няма ефект + кожата се опъва странно изсушена сутрин. Но  от комбинация кофеин + крема кожата стана по-сочна и сенките намаляха. Не знам обаче дали е ок за всички да слагат крема в околоочния контур, при мен няма раздразнение.

# 69
  • Стара Загора
Имам по-малко пъпки, по-стегнати пори, изравнен тен, но сякаш черните точки станаха по-видими.

И аз забелязах това с черните точки - много по-видими са от преди. Заради по-стегнатите пори ми е и по-трудно механичното почистване на черните точки. Не знам какъв продукт да си взема.

На сайта на Douglas са написали следното за продуктите:
Поради големият интерес към марката The Ordinary, голяма част от бестселърите са изчерпани.
Заради извънредната ситуация и недостатъчните производствени мощности на производителя на марката, не можем да дадем точен отговор на въпроса - кога отново ще са налични въпросните продукти.
Можете да следите нашия сайт, така че да сте от първите успяли да поръчат новодошлите продукти!
Очаквайте скоро!

# 70
Да, но това съобщение стоеше и преди два дни, когато ги имаше налични продуктите, така че .. трябва да се проверява периодично, въпреки че сега, след като имаха зареждане кой знае кога ще е ...

# 71
  • Стара Загора
Аз исках да поръчам три продукта, но единият е изчерпан (червеният пилинг), та реших да не чакам и другите да свършат и направих поръчка до адрес. Може би малко глупав въпрос, но

Скрит текст:
след завършването на поръчката видях, че пише правилния адрес на доставка (поръчах на друго име), но на адрес на фактутиране ми стоят старите данни с моето име и доставка до магазин от предната поръчка. Платих вече с карта. Според вас трябва ли да анулирам тази поръчка и да пусна нова или така или иначе ще ми я откажат след разглеждането? 

# 72
Аз исках да поръчам три продукта, но единият е изчерпан (червеният пилинг), та реших да не чакам и другите да свършат и направих поръчка до адрес. Може би малко глупав въпрос, но

Скрит текст:
след завършването на поръчката видях, че пише правилния адрес на доставка (поръчах на друго име), но на адрес на фактутиране ми стоят старите данни с моето име и доставка до магазин от предната поръчка. Платих вече с карта. Според вас трябва ли да анулирам тази поръчка и да пусна нова или така или иначе ще ми я откажат след разглеждането? 

И при мен се е случвало - ще ти я изпратят на правилния адрес

# 73
А какви са впечатленията от шипковото масло на марката, аз ползвам на Алтея, на ТО качествено ли е?
Аз съм ползвала само това на ТО и съм доволна. Имам суха, повяхнала, тънка, тъжна Joy кожа. С маслото изглежда по-плътна и свежа.
Дами, къде си държите продуктите? Аз моите ги държа в шкафчето в банята, но четох, че това не било добре за тях заради влагата. Да, ама мен много ме мързи да ги държа в спалнята и да се разхождам между стаите. Как процедирате вие?
Купих шипковото на Алтея, харесва ми резултата в/у кожата ми - също дехидратирана и тънка. Сменям на няколко пъти протокола 1во в/у Матриксила и след това крем, сега го слагам над крема. Нещо обаче не ми допада аромата му. Някой ако е ползвал и двете марки може ли да сподели мнение.

Ползващите аргилерина - слагате ли в околоочната зона. Имам кофеиновия серум , и аз като Салли слагам крем в/у него, но пак не виждам резултат.

Козметиката я държа в спалнята на тоалетката, там будоарствам Simple Smile

# 74
Като ви изчетох къде я държите, почнах да се чувствам гузно. На мен сутрешните ми неща и гримовете са на тоалетката, вечерните в банята.

Общи условия

Активация на акаунт