Градинарство - моето хоби 24

• 31 893
  • 784
  •   1
Отговори
# 360
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Simple Smile ще ми е много интересно. не съм сяла леща. май само леща не съм. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 361
  • В градината...
Вече какво ли не се продава. Вчера, като ходих в агроаптеката, видях да се продава оборска тор в пакетчета по 2кг.
Понеже стана дума тук.
Аз за въшките също взех моспилан, че е с кратка карантина. Понеже и манголдът ми е въшлясал.

# 362
По розите ми пак има въшки. Малко са, но са живи. Явно моспиланът не действа ефективно. А ги пръсках два пъти - вечерта и на сутринта. Да се оплача, че ирисите ми се показаха още декември, подлъга ги топлото време. На съседите са цъфнали, а моите си останаха с хилавата "шума". Но пък гладиолите са се показали вече, нямам търпение да цъфнат, че са различни цветове. Не им вадих луковиците есента, но пък и земята не е замръзвала.

# 363
  • Бургас
Здравейте, аз малко се изгубих, не че съм писала много... Есента засадих към 10 рози, всички се хванаха и сега са с пъпки и чакам да цъфнат. Имам голямо желания за лупина, взех семена, бучнах ги в земята излязоха три растения, но са малки. На шарена сянка са, някой който е гледал може ли да даде съвет. Редовно се полива мястото в близост има рози. Вчера ми дойдоха трите клематиса и засадих между розите, не знам дали ще цъфнат тази година, но се надявам. За въшките по рози аз пръскам с Б58 на две седмици или след дъжд се появяват гадините. Връщам се да гледам красоти

# 364
за лупината от семена знам, че не цъфти същата година. сее се края на лятото, есента трябва да е на поне 4 листа и се очаква да цъфне на следващата година.
моят опит е до четирите листа. Sad
едната година милия ги  окоси, на следващата година котките на комшийката ги овършаха... Sad
сега има нови 4-5 броя, ако пак не стане ще си купя готови коренища и няма да се занимавам със семена повече.

# 365
  • Бургас
Мерси, .          Но Жулиета е доволна, Ромео скита из двора

# 366
А може ли да препоръчате разсадник за цветя, от който може да се поръчва онлайн?

# 367
  • Бургас
А може ли да препоръчате разсадник за цветя, от който може да се поръчва онлайн?

Да, миналата година си поръчах - 12лв корена, нямаше никъде другаде не се хвана. Ще видим сега с тези семена дали ще оцелее

# 368
  • Италия

Това да ви прилича на нещо смислено? Поникнало в саксията до корена с домати, но е доста различно от трева. Миналата година в тази пръст бях сяла патладжани, та се чудя, дали това не се е разсяло само Rolling Eyes

# 369
краставица? тиква? тиквичка? патладжан не е със сигурност.
опитвам се да се сетя дали има и цвете с такива листа. Simple Smile
остави го, ще се разбере какво е.

циганче сяла ли си? Simple Smile

циния?

# 370
  • Италия
Ни циганче, ни циния, Добри. Добавих обаче и нова купешка пръст. Май ще е бонус това Joy Ще го наблюдавам. Благодаря! Hug

# 371
Още веднъж да благодаря на Кактусчето за маслината! 🤗🌺  Да ви се връща добрината стократно! Взехме я,даже и цъфти. 😍 Днес няма да мога да я пресадя,че нещо не ми е добре,но до довечера има време. Ето я:

# 372
Да се изфукам с папрат, прихванаха се и четирите грудки, обожавам това растение. От лидълските кашпи двете се спукаха и горния слой се лющи, двете са непокътнати. Ще ги подменям.

Какви са тези растения, според вас?  Скубя ги, пак поникват
Скрит текст:

# 373
първото е или лапад или киселец. Simple Smile
второто ми прилича на едно много досадно дърво. Sad

# 374
Anyone, кашпите така са даже по-хубави. Simple Smile Папратта каква е?

Общи условия

Активация на акаунт