Градинарство - моето хоби 24

• 31 954
  • 784
  •   1
Отговори
# 420
Днес за пръв път набрах диви ягоди. А божурът започна да цъфти, ухае разкошно.

# 421
Приказен божур!
Между другото получи ли си люлката от юск? Моята още се таралянка незнайно къде🤔

# 422
Страхотен бял божур. При нас червените божури вече прецъфтяха, но белите и розовите още са на пъпки. Обаче пък трендафилите са огънати от цвят.

# 423
Някак не успявам да го снимам в целия му блясък, огромен е. На есен трябда да се престраша и да го пресадя. На това място ще е основа за пергола/навес.
Люлката пристигна, но няма още къде да я закача ))).

# 424
st. Dobri, пратила съм ти линк за ирга (кръстили са я канадска боровинка в сайта Simple Smile).

# 425
  • Бургас
А какви са тези люлки, споделете моля
Моя мъж днес купил един хамак, обикновен

# 426
Днес ходих да поливам, че се очертават големи жеги. Засега всичко върви добре.

# 427
Ето я люлката,ама беше доста намалена,сега не еhttps://jysk.bg/gradina/khamaci/visyasch-stol-nittedal-sh83xd83-sm-byal
Няма я повече от месец, някъде от складове от Полша са  пратили, за чий не знам, голяма сага, на ръба съм да им я откажа, когато (ако) пристигне.
Арвен, много ми харесват виолите💛

# 428
И котето ))).

# 429
  • густо майна Филибето
Амели, невероятни са маковете ти!
Ние косим "тротоара", но имаше три туфички полски мак, и ги оставих. Станали са огромни и цъфтят ли цъфтят! Ще дебна кутийките със семе да узреят и ще разсипя и из градината някъде на по-сухо. Много обичам макове и маргаритки!

La_Valletta, разкошен ти е божура!
Моят не е цъфнал още, тази година го опазих от пауните, защото миналата му опасаха пъпките. Даже не помня какъв цвят беше Joy

Arwen88, сладко коте! Животинките винаги оживяват снимките Green Heart

LittleCactus🌵 , стискам палци люлката да пристигне! Много е хубава!

При мен някои рози започнаха да цъфтят.

# 430
Прекрасни снимки на цветя и градини!
Има нещо неземно в сиво-сините котки/котараци Heart.

# 431
Ето я люлката,ама беше доста намалена,сега не еhttps://jysk.bg/gradina/khamaci/visyasch-stol-nittedal-sh83xd83-sm-byal
Няма я повече от месец, някъде от складове от Полша са  пратили, за чий не знам, голяма сага, на ръба съм да им я откажа, когато (ако) пристигне.
Арвен, много ми харесват виолите💛
Благодаря Simple Smile Купих ги преди месец, в началото вървяха доста рехаво, ама от дъждовете избуяха. Поне издържат на жегите и се надявам да изглеждат така още дълго.
А котето е много сладко, много е игриво. Нямам търпение утре да ходя да го мачкам. Много е социален и иска да е сред хора. Сивчо. Purple Heart

# 432
  • софия
Сладък Сивчо Simple Smile

Момичета, напръсках вчера розите, но имам въпрос. Тези сгърчените, навитите листа, ще се отвият ли? Ще се излратявят ли? Трябва ли нещо дс ги правя?
Тази сутрин са си пак така нагънати Sad

# 433
Любознателна, при теб липсва само  един бял заек. И ще е като в "Алиса в Страната на чудесата ". И като гледам арките се чудя, розите могат ли да се местят? Че моята сега е в ъгъла.

Новата роза се разлисти, мирише интересно. Нещо като люляк и божур ))). Цветовете още не са много едри, както описано в сайта.

# 434
  • Карлово
Прекрасна е новата ти роза.
От сайт ли я беше купила?
Трайни ли са цветовете, т.е. по колко дни са красиви?

Общи условия

Активация на акаунт