Очакваме ритниче вече от СЕПТЕМВРИйското човече - Тема 4 (2020)

• 37 647
  • 713
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Аз от днес пия магнерот 3х2 /така де него от събота /, но вече и 2х1 но шпа, и имунолактон по 1-2 капсули преди хранене. Спрях фолиева та киселина. По мой груби изчисления ще ми трябват около 120лв само за тях 🤷‍♀️ но важното е че нямам болка /а колко книги можех да си купя /.
Ох да ви оправя настроението малко 😂 ставам в 7:30 да ходя да давам кръв изгладняла като вълк. Обличам се, маски ръкави излизам то вали дъжд стабилно. Хубаво знам имам чадър 😂😂😂 намерих го чак в 11 когато си бях хапнала стабилно, сега утре ще ходя да ме боцкат. А защо съм оставила чадъра в шкафа при завивките това и Бог не го знае 🙄🤷‍♀️😂 на вас случва ли ви се вече да оставяте неща не където им е мястото 🙈

# 91
Аз от няколко седмици правя страшни тъпотии, постояно забравям къде какво съм оставила...
И аз вече си имам леки контракции по 4-5 пъти на ден ама се търпи. С това облачно време кръвното ми е много зле, сутринта едвам станах, ММ дойде да ме буди и даже бебето се нервира Grinning
Като легнах по гръб така се надигна, а по принцип като съм легнала коремът ми е почти плосък още Grinning Ще ви прикача снимка на диването ми малко Grinning Heart Много отчетливо се вижда даже вече как рита като съм легнала. Бях чела, че бебета са най-активни между 22-01 часа Grinning Освен това, когато ние сме активни и се движим те се унасят и заспиват, а когато лежим повече се разбуждат, може би моя за това все рита Grinning

# 92
Аз давам по 150лв на 2 седм за лекарства само... Сега ми спря утрогестана и имам 1 излишна кутия мн ми е тъпо...  Но здраве да е. И това ще мине..
Започнах и аз да забравям вчера майка ми 5 пъти ми напомни че днес съм на зъболекар(може да го изключвам, защото никак не обичам, виж ако трябваше да ходя на почивка или по магазините дали щях да забравя? Simple Smile)
И това бебе ше е с характер... Не я бърка какво ям, на къде лежа, какво пия само ако тя реши ще даде знак че е там 🤣😁

# 93
За бебетата, които се крият, акушерката ме инструктира да отида на ФМ закусила и нещо сладко да съм била хапнела, за да сме сигурни, че бебето ще позира. Предполагам това е трудно за изпълнение, ако ще ви пускат и изследвания, но аз поне ще се вслушам, пък да видим 😉

# 94
  • Пловдив
Моята пък вчера ме пита какво съм яла и пила, че е като пумпал, в интерес на истината бях хапнала ябълка и банан, да си изпия хапчетата. Чудя се ако пия кафе и шоколад как ще е 😂😂😂😂 може пък да му действат обратно знам ли 🙈😂
Аз като легна и много ме е гъдел като почне да мърда, не мога да заспивам от смях, мъжа ми сигурно обмисля да ме прати вече на психолог 🙈.

# 95
Момичета, имате ли вече снимка на 3Д или 4Д но бебчетата и кога ви я направиха? Чудя се сега на ФМ дали ще правят такива.

# 96
В началото забравях повече, защото все ми беше лошо. Ама и напоследък нещо все е бутнат където не трябва. И не съм сигурна себе си или детето трябва да виня 😂
Аз я усещам често вечер като си легна към 23.00 е мн активна. Но и все още заспивам по корем, съвсем ясно се усеща така. Иначе все по-честно ме потупва и посръчква, поне по 2-3 пъти на ден усещам 🙂

# 97
  • Варна
За забравянето и на мен ми е случва, особено служебни неща, а по принцип се имам за много организирана Simple Smile
Аз също усещам бебчето, но сякаш е много ниско, чудя се дали е нормално толкова ниско да го усещам, но вчера бях на преглед и докторът каза, че всичко е ОК.
Аз също давам доста парички за добавки и лекартва от самото начало, но ...щом се налага. В момента пия Биозин, Огестан, Витамин д и Натаспин.

# 98
  • Пловдив
Аз изкарах 17 седмици само на фолиева киселина и но шпа от време на време 🙈. Но вече усещах че имам нужда от допълнителни добавки. Важно е малкия човек да се развива както трябва, по- добре да даваме повече пари от колкото накрая да се обвиняваме ако имат някакъв недостиг.
Между другото ме посъветваха да запопна да си водя дневник, кога какви лекарства пия, болки имам ли нямам ли, кога усещам бебо, какви изследвания правя. вие правите ли си такива дневници 🤔 и има ли изобщо от къде да си купя разграфен такъв 🤷‍♀️

# 99
  • Terra incognita
Аз не пия никакви добавки, освен витамини.

# 100
  • София
Леле момичета, много неприятно с всички тези лекарства! Аз не пия добавки, на магнезий и но-шпа съм само заради контракциите. Преди това само фолиевата киселина и биозин мама по моя инициатива докато бяхме болни с детето. Магнезият ми е диаспорал, мноого е гаден. Ще питам за хапчета следващия път.

# 101
Момичета, ще боядисвате ли яйца? Вече няколко познати ми казват, че бременните не трябва да боядисват, но така и не разбрах защо?? Не ми се струва сериозно..

# 102
  • Terra incognita
Че как?! Разбира се, че ще боядисвсме! Малчо няма търпение, днес ми налетя на скандал, защо трябвало да чакаме до утре, а не днес 😆
И с него като бвх бременна си боядисвах яйца. Винаги правим по много.
И аз съм го чувала това, но най- вероятно е някакво суеверие като с подстригването на косата, а аз хич не си падам по тях.

# 103
Аз пия витамини и магнезии. Ако имам болки в корема пия едни билкови хапчета на Weleda и ако имам киселини нощем пия хапче, и всяка сутрин си пия л тироксина.

По повод яйцата, ще боядисвам аз. Казват, че бременните не трябвало да боядсиват, за да нямало бебето после петна, но аз не вярвам във всички суеверия. Simple Smile

# 104
Да, утре ще боядисвам. Синът ми няма търпение, даже днес ме моли да боядисаме поне едно. Иначе такива бабнини деветини определено и аз ги възприемам като несериозни. Очаквай още много други подобни акъли.  А после като се роди... Любимото ми беше, че на момченцата нищо не трябвало да им се отказва, защото нямало да им порасте пишлето Grinning

Но здравият разум трябва да побеждава, при възможност и да се запазва самообладание Wink

Общи условия

Активация на акаунт