Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви преживявания споделят участниците във форума по отношение на бременността и усещанията на бебетата?
Какви са мненията за посещенията при зъболекар по време на бременност?
Кои са препоръчителните източници на информация за бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви преживявания споделят участниците във форума по отношение на бременността и усещанията на бебетата?
Участниците във форума обсъждат различни преживявания по време на бременност. Някои съобщават, че са усетили бебето си по-рано, докато други са го усетили по-късно. Някои изразяват притеснения относно усещанията си, като поставят под въпрос тяхната истинност. Други споделят проблеми със зъбите и изследвания, които са предприели, за да гарантират здравето си по време на бременността.
-
Какви са мненията за посещенията при зъболекар по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните източници на информация за бременност?
Участниците споменават различни източници на информация за бременността. Те препоръчват уебсайтове като „whattoexpect.com“ и блогове, които предоставят информация и съвети за бременни жени. Освен това те споделят своя опит от Facebook групи, подчертавайки стойността на личните истории и съветите, които получават от тях.
-
Има ли налична информация за ЖК след Великден?
-
Как мога да проследя напредъка на бременността си, като отбелязвам всяка седмица с подходящ символ?

Ротманчетата не ми бяха удобни, но може би ще пробвам пак да ги използвам. Вие каква козметика и прах за пране мислите да взимате? Аз бях доволна от Себамед и може би пак ще взема такава поне млякото за тяло? Към майките с повече опит:вие къде къпехте бебетата? Аз в спалнята и беше едно велико пренасяне на вода, корита и т. Н и сега мисля направо в банята? Какво мислите? Благодаря за помощта
Много е хубаво породени деца като поотраснат, стават си близки, винаги си имат другарче за игра, но в началото си е трудно. Все едно две бебета, но с различен режим. Няма и час почивка, ако нямаш помощ. Подготви се. Аз успях преди да родя малката, да науча голямата да е без памперс и да махнем биберона. Предизвикателсто беше да махнем памперса на 1г6м, но бях много доволна, че сменях само един памперс като се роди бебето. Сега като тинейджърки не са особено близки, различни са и имат различни интереси, но въпреки това никога не са сами като трябва да отидат някъде. И двете карат ски - ходят си сами заедно на ски, обичат да карат колелета заедно, да играят тенис заедо - изобщо винаги си имат компания. Сега в карантината в къщи, колкото и да са различни, пак се занимават двете и не им е скучно. Много съм За деца с малка разлика. Поред са и в училище в момента са 9 и 10 клас и това също им помага.
Къпехме я всяка вечер. Второто го миехме отгоре-отгоре в мивката на кухнята - голяма беше и много удобна. В корито започнахме да го къпем аааааа - даже не си спомням кога. Май чак като стана достатъчно голяма да седи сама и ги къпехме двете заедно в коритото в банята. Изгледите за третото е, че ще го къпем чат-пат, в най-удобната мивка