Очакваме ритниче вече от СЕПТЕМВРИйското човече - Тема 4 (2020)

• 36 317
  • 713
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте, днес бях на ФМ и имам много силни контракции и доста скъсена шийка. Задържаха ме в болницата и сега съм на система. Въпросът ми е :знаете ли дали шийката може да си възстанови размерите от лекарствата или ще трябва само да лежа

# 526
Ив, доколкото ми е известно това е целта на задържането в болницата, от лекарствата, които ти вливат шийката се нормализира. Важното е да стане над 2.5 см. Но най вероятно ще ти препоръчат да лежиш през по голяма част от бременността. Дано бързо се оправят нещата, но щом са те приели я болница вярвам, че бързо ще се стабилизират нещата.

Колко ти е скъсена шийката?

# 527
30 мм, но съм в 20 седмица и казаха, че трябва да е повече за тази седмица. Иначе имам и миомен възел и се надявам да няма общо. Утре ще разпитам повече, че днес се шашнах и нищо не питах.

# 528
Не се притеснявай, 30мм е сравнително добре, с лекарствата ще стане повече.

# 529
Не се притеснявай, 30мм е сравнително добре, с лекарствата ще стане повече.
Благодаря ти!!!

# 530
  • Чикаго / София
Здравейте, днес бях на ФМ и имам много силни контракции и доста скъсена шийка. Задържаха ме в болницата и сега съм на система. Въпросът ми е :знаете ли дали шийката може да си възстанови размерите от лекарствата или ще трябва само да лежа

Не съм запозната, но ти желая да се възстанови, ако е възможно и всичко да е наред!

# 531
Iv_nikolova, всичко ще е наред с лекарствата. Бързо прибиране ти пожелавам Flowers Hibiscus

П.С за добавките и още нещо да добавя, че пия и фолиева киселина по 1 на ден

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 10:23 от Jаsmin

# 532
  • Варна
Iv_nikolova дано се оправи от лекарствата и да нямаш повече такива притеснения до края на бременността!
Аз пия огестан, витамин Д, биозин мама и натаспин (с натаспина не съм много сериозна, признавам си, особено след ФМ). Заради гаденето не се храня много разнообразно и пълноценно и затова си продължавам с огестана.

# 533
Момичета, кои колички стават за селски улици? 😁 Гледам и в базар и съм склонна да я купя употребявана. Така може да си позволим и по-скъпа. Направо съм се шашнала с този ремонт и сватбата.. и тези дни си поплаках доволно.

# 534
Момичета, кои колички стават за селски улици? 😁 Гледам и в базар и съм склонна да я купя употребявана. Така може да си позволим и по-скъпа. Направо съм се шашнала с този ремонт и сватбата.. и тези дни си поплаках доволно.
Жаси, не знам защо само за селски улици да стават. Тротоарите са кошмар, само неравности. Гледай от тези с големите помпащи се гуми, с амортисьори да е
- количката на баткото беше полска arbor май се казваше и бях доволна отнея. При това я бях взела от олх. Сега пак ще трябва да търся там, защото е синя, а чакаме момиче. Кой да се сети тогава да търси неутрален цвят...

# 535
Здравейте, в 18г.с съм и от няколко дни усещам нещо, не знам точно какво, не е “втвърдяване” на корема, а самата подутинка се усеща и изпъква, без да усещам нищо, освен ако не сложа ръка, дали е бебето или някакъв вид контракция? Вие как усещате бебчетата?

# 536
  • Terra incognita
Здравейте, момичета! Събирам мнения и опит относно естествено раждане след секцио.

# 537
Здравейте ! Бях на ФМ преди няколко дни и ми поставиха диагноза
 олигохидрамнион (малко количество на околоплодни води ). Моля ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв проблем да сподели опита си.

# 538
Здравейте, момичета! Събирам мнения и опит относно естествено раждане след секцио.
Аз нямам опит , но мисля че ще е интересно преживяване! Simple Smile

# 539
  • Чикаго / София

Защо си се притеснила? Успокой се и всичко ще се нареди Simple Smile По мое мнение за разбити улици и тротоари, каквито са 95% от уличните покритоя в Бг, са най-подходящи колички с големи единични гуми и амортисьори. За помпащи с/у непомпащи гуми нямам мнение, моята едно време беше с непомпащи и превземаше разбитите плочки и тротоари без проблем.  А за това, че ще е употребяване, няма лошо. Даже много одобрявам такъв вид покупки. И нашата количка ще е употребвана.

Здравейте ! Бях на ФМ преди няколко дни и ми поставиха диагноза
 олигохидрамнион (малко количество на околоплодни води ). Моля ако някоя от вас се е сблъсквала с такъв проблем да сподели опита си.

Нямам опит, дано всичко е наред!

Опит нямам, но след толкова години след първото секцио, не виждам никаква причина да не се получи естественото раждане, освен ако в последния момент не се появят пречки - бебето пак да е седалищно.

Общи условия

Активация на акаунт