Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 222
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
Роси, не те разбрах за теста. За мен това си е от началото символиката. Че пропуска да разбере, че е бременна заради проблемите в болницата.

А, позволявам да я хейтиш на воля 😂
Но аз подозирам, че ако се стигне дотам, Марио ще помогне с някоя мила дума преди това Joy

Всъщност имам една сериозна пробойна в теорията, но като цяло съм абсолютно сигурна - или ще прави секс с Хъхъ, или няма Joy

# 496
Ми то трети вариант няма...принципно

# 497
  • София
Не, Моски, аз до скоро мислех, че фокусирането над отделението и кариерата е проблема за забременяването. После дойде това с Марио, но някак не го навързах с теста, а по скоро с погледа на Зорница към Марио.

Много пробойни има и за мен една от основните е това, което написа Дани - ХХ обеща да съсипе Марио или нещо подобно. Ако преспи със Зорница ще се постарае да се разбере. А Марио не е кръгъл идиот, колкото и да обича Зорница, ще отреже връзката, която го мачка и го кара да страда (да си припомним първите епизоди)

# 498
Ааа разбрах те Simple Smile
Аз още в началото реших, че това че тя не вижда резултата, е защото е твърде улисана в проблемите с малката гад и не разбира, че е забременяла.

Да, за това сте прави, слабо вероятно е хъхъ да замълчи.
Освен това обещанието "не искам дете от теб" никак не ми се връзва с подобен развой. Щото ако ще има дете от друг, по-логично беше да каже не искам да имаме дете, примерно.
С две думи не знам какво ще стане Joy

# 499
Искам спойлер! Обичам да знам Joy

Гринч не би си замълчал, най-вече прес Марио, та да "удари"  и него.

# 500
И аз съм така Майче, най-много обичам първо да разбера какво се случва и после да гледам Joy

# 501
  • София
И аз се нареждам на опашката за спойлер.
Понякога и книгите чета така, колкото и да е тъпо, просто не издържам на напрежението, особено, когато очакванията са неприятни.

# 502
# 503
El Profesor, само мътиш водата Joy

# 504
Моски, дружки сме, но когато спят заедно, ще ме изчакаш първо аз да кажа: “Казах ли вииии?”!
Animal Joy Cat Доцент вече не ми отива, нали? Animal Joy Cat

# 505
Доци, съгласна съм да спят заедно, само да не чувам аз казах ли ви, защото получавам сърцебиене от тоя израз 😂
Аз съм психически подготвена за секс. Мисля, че ще устоя на тази идиотия 😂😂

# 506
Animal Joy Cat Доцент вече не ми отива, нали? Animal Joy Cat
Под нивото ти е, ми се струва...Sunglasses

# 507
Моски, все пак не очаквах първа ти да се присъединиш към мен хахахаха

# 508
  • София
Хахах, Моски, вече си готова да гледаш дори и такава помия, че и я приемаш?

# 509
Амиии да речем, че ако се случи ще минем на друг режим на гледане. Joy И със сигурност не мисля, че бих седнала повече да мисля върху нещата от живота, щото с такова нещо ще ни покажат, че смисъла им се губи сериозно 😀

Общи условия

Активация на акаунт