Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 186
  • 761
  •   1
Отговори
# 615
Доста по-прозаично ще е според мен. Аз съм грешка, не мога да те обрека да не бъдеш майка. Разделяме се. После вируса - охх, ами то ние не сме заедно ама притеснения, грижа - не мога без теб. Изведнъж - леле Марио, бременна съм - щастие - КРАЙ.
Нещо в този дух Laughing

# 616
Дрийми, аз бих заложила, че Зорница нещо ще му изцвърчи, че не трябва да го мислят и то ще стане, и на Марио вече няма да му издържат нервите Joy
Мисля, че от всичко, това, което смазва най-много Марио, е неугасващата надежда на Зорница.

# 617
  • София
Дрийми, аз бих заложила, че Зорница нещо ще му изцвърчи, че не трябва да го мислят и то ще стане, и на Марио вече няма да му издържат нервите Joy
Мисля, че от всичко, това, което смазва най-много Марио, е неугасващата надежда на Зорница.
Това го минаха - нали си казаха “не искам бебе”

# 618
То ако ставаше с казване...

# 619
Реално не са говорили изобщо.
Зорница го подкрепи, до него е.
Но Марио не може да й отнеме правото да е майка.
Сега ако говорят за варианти - осиновяване и т.н. е друго или да нямат деца, но да са заедно.

# 620
  • София
Марио какво се прави на интересен - има инвитро, има ИКСИ като за неговия случай, може и инвитро с донорска сперма... а той веднага - махам се, давам ти свобода, аз ще си страдам самичък Stuck Out Tongue Winking Eye Егоист! Stuck Out Tongue Winking Eye /това е шега, бе / Joy

# 621
Не смятам, че ще е просто ей така това, което ще го накара да иска да се разделят. Според мен ще има случка с пациент, думи на Зорница с пациент, които той ще чуе или нещо такова. Понякога на човек много му се събира и воден от отчаянието на ситуацията, в която е, взима необмислени решения.
Аз всичко приемам само не и ХХ със Зорница Simple Smile

# 622
  • София
Марио е (моят) рицар на печалния образ. Винаги се е жертвал за другите, особено за тези, които обича.
Та просто си представям как се вижда в ролята на този, който отнема правото на щастие на Зорница, лишава я от най-голямата и мечта - да бъде майка. За това ще се жертва, за да е щастлива,  да не го намрази един ден и защото на него и през ум не му минава, че е възможно тя да го обича без условия.
Роси, и аз залагам на пациент или пациенти и при Марио и при Зорница и ХХ.

# 623
Мен това, което ме ядосва в Марио е, че той е силен, корав решителен, борбен, света ще обърне, но когато става дума за собственото му щастие вдига ръце и се предава. И първият път така направи, и сега. Ми бори се бе, човек, говорете, търсете решение, не бягай.

# 624
  • София
Не може, Моски, страх го е.
Марио в шести сезон се страхуваше, че не е обичан, в този, че ще Зорница пак ще си тръгне. И този страх го парализира и по отношение на Зорница и по отношение на собственото му щастие

# 625
В шести сезон Марио обичаше безрезервно и беше изоставен.
А сега има основателна причина да вярва, че е грешка и пуска Зорница сам, за да потърси щастието си и да стане майка.

Иначе в предния сезон сам постави картите на масата и попита Зорница какво ще правят.

# 626
Дани, Зорница изостави Марио по същата причина, поради която той сега иска да си тръгне. Единствената разлика е, че тя до последно не можа да събере смелост да го направи, но мотивите им са еднакви - желанието да не обременяваш другия със себе си.

# 627
Значи чакаме този път да се разберат като зрели хора.

# 628
Изреждат се и са квит, готови да имат дете 😎.

# 629
Аз това харесвам много в тяхната история, те двамата постоянно преживяват това, през което е минал другия и започват да се разбират по-добре.
Според мен накрая ще намерят своя път към щастието си.

Общи условия

Активация на акаунт