Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 63

• 14 220
  • 761
  •   1
Отговори
# 600
На въпроса кои двойки ще си подадат ръка хващам бас, че нашите ще са една от тях.
И аз така. Сега вече вълнението на Диана придобива смисъл и логика 😊.

Обаче епизодите до края май и за екипа са специални. Нашия човек анонсаджията като никога не прави преразказ по картинка от промото 😱😂.

# 601
Само това преоценяване от страна на Зорница ми е трудно да си го обясня. Марио ми е ясен, ще установи на бърза ръка, че не може без нея Joy

# 602
А може ли освен темата за бебето и Хх да е замесен. Той заема част о работата на З и тя е доста ангажирана с него.
Да прецени, че личното е по-важно.

# 603
А може ли освен темата за бебето и Хх да е замесен. Той заема част о работата на З и тя е доста ангажирана с него.
Да прецени, че личното е по-важно.
В смисъл това да е нейното преосмисляне ли? Възможно е, да. Тя вече даде индикации, като веднъж каза на Хъхъ, че има по-важни неща, за които да мисли, но все пак си прекрати почивката заради него, така че може и да го установи вече със сигурност.
Интересно обаче какво ще докара Марио до предела на възможностите си.

Във всеки случай смятам, че процентите ни надежда рязко се покачиха Grinning

# 604
Според мен това за преоценката е просто въпрос на изказ. Той ще се дръпне, после пак той ще преоцени. Зорница ще даде всичко от себе си да наклони везните в “правилната” посока и това ще й е участието в преоценката.

# 605
Ох, Дрийми, аз сега прочетох пак анонса внимателно, първоначално като четох "трудното изпитание" си го преведох като раздялата им. А всъщност под трудно изпитание вероятно са имали предвид драмата с корона вируса, права си. Е там със сигурност ще си преоценят отношенията Grinning

# 606
Трудното изпитание е вируса. Моя грешка, като резнах началото на анонса и го извадих от контекста. Фокуса на седмицата е коринавируса - разбирай изпитанието за всички.

# 607
В началото като казаха, че ще включват корона вируса, си мислех, че Марио ще пострада, но като се има предвид, че той ще си тръгне от връзката им, по-скоро очаквам тя да е застрашената. За Марио ще трябва само по-твърда повърхност, от която да си бие главата, като се случи Joy

Обаче фактът, че дори не се споменава любовната сцена на урологията, ме кара да си мисля, че направо ще си е нечия фикция. Ако беше отмъщение на Зорница, щяха да го споделят, ако беше истинско, нямаше да пропуснат. Не знам,дано и утре са толкова щедри в анонса Joy

# 608
  • София
За мен тази част от анонса се отнася за Зорница и ХХ
Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер

# 609
Преди първите сигнали за вируса обаче на преден план ще излязат някои от най-сериозните противоречия от личен характер
Е развий си мисълта, де, и ти като анонсаджията Grinning

# 610
Е развий си мисълта, де, и ти като анонсаджията Grinning
Зорница ще му свие сармите. Така стана ли по-ясно 🤣🤣🤣.

# 611
  • София
Ами, че конфликът между Зорница и Хх не е потушен, че нещата ще ескалират още повече. Но и, че преди историята с короната ще има развръзка и по тази точка.

# 612
За мен изпитанието е свързано с раздялата!!!!
И как двамата ще я приемат и преминат през нея. Дали ще решат все пак да опитат, да им случват неща и така.
Вкл. визирам и Хх от промото, кое ще е по-силно....

Това че не пише нищо за Зорница, не означава нищо.

И не ме разбирайте погрешно, аз твърде против каквото и да е било м/у тях.

# 613
  • София
Дани, т.е. трети път да започват отново, така ли?
Когато Зорница избяга, Марио имаше време да осмисли и приеме случилото се, за да стигна от Мразя те, до Любовта не се превръща в омраза просто така. Сега кога да стане това и дали ще е готов да живее с подобен "багаж"?

# 614
Тръгвам от радикална промяна!!!
Може и да е просто дума.
Но определено Марио е смазан и ще е непреклонен. Въпросът е дали Зорница ще издържи и ще се бори за него въпреки всичко.
А че Марио няма да спре да я обича е ясно, а и подбудите му са именно свързани с това, тя да е щастлива.

Предпочитам да са с изгладени отношения преди или ако ще има новина за бебе.

Общи условия

Активация на акаунт